Nyduschad o fräsch

Det är jag nu ja och det var jag igår med för då skulle jag UT :) En kompis till mig, Malin, fyllde 18 förra måndan (3:e) och nu ville hon ut. Det var jag, Sandra J, Sandra O, Malin, Robin, Markus, Martin, Tomas och Therése. Vi träffades hos Malin 20.00, jag var inte riktigt säker på var hon bodde även om jag har varit där innan så jag gick in i fel dörr, haha, för när jag kollade på vilka som bodde i lägenheterna fanss det ingen Levin o ja ba "Ojdå, detta är nog fel! haha" Men sedan såg jag henne 5 m längre bort. Så vi gick upp, Th kom samtidigt som jag, och började o vänta på de andra o de kom ungefär vid 21.00. EN rolig grej var att i den lägenheten vi var i på den toaletten där finns det inget lås, hehe, så när Martin var inne på toa fick Th för sig att gå på toa så hon flänger upp dörren o vem står inte där då? Jo Martin, HAHA!! Sandra hade nog fått i sig lite för mkt redan innan vi gick till Träffpunkten ;P Vi satt där inne i lägenheten till 23.00 och då kunde man märka att en var redan rätt så full, haha!
Vi gick till Träffpunkten, egentligen skulle vi gå till Lounge men det var stängt... Det var kul o va ute, första gången för mig :P Så nu är den oskulden borta :P haha! När vi var på väg dit gick Sandra O:s kille o fjärta på vägen dit o en gång gick jag bakom honom när han gjorde det! Men han var lite rolig "När är vi framme? Martina! Martina! När är vi framme?", "Är vi inne nu? Är det här vi ska betala?" Haha! Herregud vad han tjöta men det var nog på lite skämt också :) En Göteborgare. Vi satt där inne till 1 för då stängde dem, jag träffa även Cissis storebror Petar :P
Men det var kul ändå :)

På förmiddan samma dag var jag och mamma till Knalleland. Jag skulle shoppa färdigt alla julklappar och jag skulle även leta upp kläder till festen och en väska. Jag hitta ett par nya Jeans, svarta, för 300 spänn på JC och en supefin jumper på JC också. Sammanlagt blev det 548 kr men jag hade ett presentkort på JC, som jag fick när jag fyllde år, och det kom väl till pass så jag behövde bara betela 48 kr :) Kanon! Jag fick även köpt alla julklappar nu till polarna som jag idag har virat in :)
Så, igår var en kalasbra dag! :)

Snart är det Julafton! Inte lnte långt kvar! Och på onsdag har jag julavslutning i skolan! Så hiiiiimla gött!
Som sagt det är inte långt kvar till Jul nu och jag har en del o göra så här kommer det en (o)intressant list på det jag ska göra:

[x]Städa mitt rum grundligt
[x]Kolla igen om alla VHS-band.
[x]Göra ett pepparkakshus
[x]Köpa julklapp till pappa.
[x]Hitta en julklapp till Pelle
[x]Städa mitt skrivbord
[x]Hitta en julgran till katterna
[x]Byta i min säng till tomtelakan
[x]Köpa en julklapp till Dolly
[x]Köpa en julklapp till skolan
[x]Fira Jul med kompisarna
[x]Köpa julklapp till katterna
En annan rolig grej som jag bara måste nämna. Ända sen jag fick körkortet har pappa sagt detta "skämtet" till mig "Ska du åka moped imorgon?" o nu tycker jag faktiskt att det börjar o bli lite uttjatat! HAHA :D

Ha de gött och jag önskar eder alla en riktigt God Jul! :)


Kommentarer
Postat av: Det är Du Vet Vem

Haha!! "Jag träffa även Cissis storebror Petar:P Men det var kul ändå:)" Hihi, det där lät lite lattjo =P Jag är snaaart klar me alla klappisar, inte så många kvar nu faktist! Åhh, inte alls långt kvar te Ju, faaaen va kul =D Kramelikram!

2007-12-16 @ 19:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0