Disney

Gissa vad jag kolla på igår!? Jo, Djungelboken, haha! Baloo är ju störtskön: "Kittlar dödsskönt i kistan." Jag skulle också vilja bo i djungeln och vara kompis med en björn och en panter :)
Den scenen som är roligast måste nog vara när de är i King Louies place och han sjunger låten "Jag vill va som du", haha! Klockrent!
Djungelboken är en av mina favoriter av Disney, den kommer på en andra plats efter Lejonkungen som verkligen är nummer 1 för mig. Den kan jag aldrig sluta titta på och jag kommer aldrig att tröttna på den!



Gissa vad jag har börjat o läsa igen!? Jo, Bamse! Haha! Hade nästan glömt av hur bra den tidningen var tills jag fick den i födelsedagspresent :) Och idag efter att jag hade haft en körlektion hade jag en 1 tim 15 min rast tills jag skulle ha nästa körlektion och då gick jag in på hemköp och köpte en till Bamse-tidning ^^


Det var allt för mig!

Topp 4!

Det är verkligen något speciellt med killar som har skägg tycker jag och här kommer en lista på mina snyggingar ;)

image17


Första platsen knep såklart: Dregen! Muuuums! Finns inga ord för hur snygg han är. En bild säger mer än TUSEN ord!



image18
Inte långt efter på andra plats med små marginaler kommer Johnny Depp eller Kapten Jack Sparrow, han är definitivt INTE ful utan han är Grymt HET!

Sen var det väldigt jämnt om tredje platsen

image19
Men den som kom på tredje plats är den här snyggingen; Josh Hartnett, Ojoj!

Strax efter...

image20
...på fjärde plats är...Johnny Knoxville!!

Titta o njut!

3 bra dagar!

Lördag:
På morgonen fick jag en present från mamma och pappa och det var ett bäddset med älgar på, haha, värsta coolt! Sen åkte jag och min morbror med min pappa och jaga älg. När vi kom dit där jaktlaget skulle träffas så säger pappa "Nu får vi gratulera Martina Roos på hennes artonårsdag, ett fyrfaldigt leve!" O så hurra alla gubbarna för mig, haha, det var faktiskt kul ;P Första passet satt jag och pappa och de andra på pass, det var kallt men som tur var hade jag med mig värmedynor ;P Sen efter lunch fick jag och två till vara drivgubbar, eller ja en utav oss går alltid och driver bara för han har sin hund med sig och den hunden är hur go som helst, så mycket Dolly :) Iaf, vi tre drev och jag fick ha en walkie-talkie, haha, värsta spionen ;) Bara för att jag hade noll koll på det stället vi drev på men det är inte så lätt att hitta när man går i en skog men det kunde den andre som tur var :P Vi gick där och rätt som det var fråga han den andre som drev om jag såg två älgar men det hade jag inte gjort men tydligen så hade de sprungit mellan oss, de sprang förbi pappas pass sen. Efter en rast när efter drevet skulle vi upp till Spjutås och driva och då fick jag driva igen... haha. Men fy fan allså, i den skogen hade jag älgalöss innanför tröjan och utanpå jackan och i ansiktet och i håret och jag blev nästan galen!! Och det är så äkligt när man får sådana på sig. man känner hur de kryper på en men det är jävligt att få tag på dem och man kan inte döda de heller utan man får dela på dem om de ska dö, haha, usch!! O så gick jag fel också, vi var tre som drev och den ene sa att jag skulle leta upp ett traktorspår i skogen och följa det. När jag väl hitta ett fråga jag honom i walkie-talkien om det var rätt och jag kommer inte riktigt ihåg vad han sa men jag tror vi missuppfatta varandra för han sa något om att jag skulle gå mer åt vänster så jag gick åt vänster sen säger han "Ooooj jag menar ju höger." Och det första jag tänkte var att det är en jävla skillnad på höger och vänster sen bara jag garva men de andra som satt på pass hjälpte mig så till slut hitta jag ut och jag hitta de andra :)
Sen på kvällen var det dags för BARNKALAS!! Det hade jag längtat efter sen vi bestämde att vi skulle ha det, hihi. Jag hade fixat ballonger, partyhattar, sådana där tutor, hehe. När jag var färdig med dekorationen var det bara att vänta på Cissi, Nicole, Marion och Oscar :) Först kom Nicole och Oscar men så säger Nicole "Men Oscar, vi har ju glömt täcken och sånt." haha, så då fick de åka o hämta det men det var ju inte så långt ;P Sen kom de igen och strax efter kom Marion och Cissi och de hade med sig pizzorna :D Så då åt vi pizza, Muuuums, vi satt där o flabba vi matbordet! Sen fick jag öppna mina presenter :D Jag fick, 5 Toblerone sammanlag, Torkel i Knipa-filmen, en artikel om Dregen :D:D, en tandborste, hihi och en Bamse-tidning! :D Efter det åt vi tårta, en grön marsipan-tårta där det stod "Märta-Pärta 18 år" :D Fast sen stod det "ärta-Pärta 18 år" efter att jag hade tagit första biten, haha!! När vi hade ätit färdigt döda Oscar min tårta ;P
Sedan kollade vi på tv och spela tv-spel! Oscar förlora, typ, hela tin, hehe! Vid tolv åkte Nicole och Oscar till Kullaberg för att hämta hennes syrra så då var jag, Marion och Cissi själva, hehe :P Sen kom de igen sen sa Marion till mig "Du har en finne i pannan!" och jag hörde nog mycket fel för jag svara "Bamse e cool!" haha!
Den kvällen, natten och morronen var hur kul som helst! :D

Söndag:
Gjorde jag inte så mycket, på förmiddan var de fortfarande kvar, vi mobba Marion lite ;P Efter att de hade åkt hem fick jag städa och gå ut med Dollan för på kvällen kom min halvbror hit med hans familj och min morbror :) Jag, Hanna och Ida kollade på film "Eva&Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko" o så åt vi godis :) Utav dem fick jag ett presentkort på JC för 500:- :)

Måndag(idag):
Var ännu en stor dag för jag hade min uppskrivning idag! Och gissa vad!? Jag klarade provet!!!!! Så jävla gött att ha det avklarat, nu kan jag bara koncentrera mig på körningen! Satsar på att ha körkortet till Jul, inte efter utan före ;P Fy fan va glad jag blev när jag tryckte på knappen "till avsluta provet" och datorn rättade det och det första jag såg var "Godkänt" med gröna bokstäver!! Jisses! När jag var där inne på Vägverket i Borås och satt och vänta på att jag skulle få göra mitt prov såg jag ett "bä" hehe ;P


Puss&Kram


P.S. vill bara påpeka att denna låten är väldigt bra :)

Nicole Scherzinger - Baby love

Utmanad!

Jag har blivit utamanad av Nicole =)

Här är reglerna :
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

7 sanningar om mig:
1. Bamse är min idol!
2. Är längre än de flesta killar.
3. Är en optimist!
4. Skulle vilja vara med Jackass-gänget för en dag :P
5. Gillar att ha filmkväll!
6. Tycker att Dregen är den snyggaste killen i hela världen :P
7. Har Torkel i Knipa-filmen! :D

Känn er utmanade:
Nicole
Oscar
Cissi
Monkey
(Det blev inte 7 st utan 4 men det är bättre än ingenting ;P)


Min sista dag som ett barn!

Idag är sista dan+natten för mig då jag är ett barn ;P Har inte gjort något speciellt... Maria i min klass fråga mig vad jag skulle göra nu när det är min sista dag i "barnstadiet" och jag ba: "Hmm, vet inte. Kolla på film!" Haha! Det kan ju vara ett minne för livet och nu skriver jag det här med så jag lär ju inte glömma det :)

Vad har jag gjort mer idag som är minnesvärt?... Jag har varit i skolan, träffade alla underbara flickor; Marion, Nicole och Cissi :D Marion träffade jag bara en stund... Men imogon-kväll träffar jag henne mer för jag ska ha BARNKALAS!!! Fan va kul! Ska bli så kul o träffa alla! :) Cissi och Nicole följde med mig ner till MM för jag skulle köpa grejer till barnkalaset, godis o sånt ;P På vägen dit ner var Nicole asflum herreguuuuud va hon garva. "Tomten har tappat alla paketen på taket!! haha!" Jisses asså :P
Nu försöker göra slut på kamerabatterierna så jag kan ladda de ikväll och ev. imorgon med.

Kommer bli en lång dag imorgon men jag ser fram emot den :) Jag ska stå upp tidigt för jag ska med pappa och jaga! Vill med kunna skjuta o sånt, får allt ta jägarexamen eller jägalicens eller vad det nu heter :P Ingen som vill hänga med på det? ;P Jag ska få köra :D Jippie!

Nu ska jag städa vidare!
Ha de gött!


 

P.S. Beautiful - HIM, Mmm Me like that song! :)

image16
Dolly bus :)


Reklam

Får väl göra lite reklam för det vi ska sälja i vårat Uf-företag i skolan ;P
Vi ska sälja en värmedyna som är formad som ett hjärta, den ska värma t.ex. frusna händer! Vem som helst kan ha den, kanske inte en liten 1-åring :P
Såhär funkar den:
"1. För att aktivera: Använd båda händer. Hitta metallplattan med tummen och pekfingret. Böj metallplattan hastigt. Detta kommer att orsaka att vätskan kristalliseras och frigör värme omedelbart, och värmen kommer att bestå ca 30 min.
2. För att återanvända: Dynan kristalliseras och blir hård när den är kall. Linda dynan i en handduk och koka i vatten i 10 till 20 min. Dynan återvänder till vätska."
Så står det på bruksanvisningen för den :)

Den där handduken man lindar i den i när man ska koka den ordnar vi i företaget, det blir små påsar av en handduk som vi ska sälja för 10:- /st.
Värmedynan ska vi sälja för 50:- /st och 2 för 90:-

Så vill ni ha nån är det bara att kontakta mig ;P

Kul grej! :)

Snodde den av Nicole, hihi ;P

1. Nämn tre band jag lyssnar på.
2. När fyller jag år?
3. Tycker du att jag är söt?
4. Vart bor jag?
5. Gillar du mig?
6. Beskriv mej med två ord.
7. Vad hatar jag mest?
8. Nämn tre saker du vill göra med mig.
9. Betyder jag något?
10. Du och jag är... ?
11. Känner du mig?
12. Nämn tre saker du ogillar hos mig.
13. Om jag stod på ett höghus o tänkte hoppa, vad skulle du göra då?
14. Har vi träffats?
15. Tänker du sätta in den här i din blogg/bilddagbok för att se vad jag skulle svarat?

"Red eye"

"Unga hotellmanagern Lisa Reisert ska ta nattflyget hem till sin far i Miami. Innan hon kliver ombord utväxlar hon några artiga ord med en småcharmig kille i hennes ålder, varpå de tar en drink ihop. Därefter upptäcker de att de hamnat bredvid varandra på planet. I filmens teasertrailer visas dessa inledande scener nästan som om filmen vore en romantisk komedi - vilket vi får tacka för att den inte är, personkemin mellan skådespelarna i början är obefintlig, tittar vidare gör man nog endast om man vet vad som komma skall. Det visar sig så småningom att mötet på terminalen, och Lisas och Jacksons strategiska placering ombord är långt ifrån en slump när den sistnämndes rätta sidor kommer fram. Nere på marken, utanför familjen Reiserts hus väntar en yrkesmördare som fått i uppgift att ta livet av Lisas far om inte hon gör exakt som Jackson säger. Allt medan timmarna tickar framåt växer Lisas desperation, när hon dras allt längre in i Jacksons galna spel, utan möjlighet att tillkalla hjälp eller varna någon. " 
Detta är en recension från sidan http://www.moviezine.se/filmsidor/red_eye.shtml




Jag tycker att den filmen är grymt bra, såg den igår :P Varför jag såg den var nog först o främst för att Rachel McAdams är med i den och jag tycker att hon är en bra skådespelerska och för det andra att killen ser riktigt bra ut på den bilden ;P Men när jag såg den och såg han första gången i filmen hoppade jag nästan till, han hade så grymt, nästan äkliga ögon och jag som brukar gilla sådana där skumma ögon men inte när jag såg han. Men ju mer jag såg honom i filmen började jag tycka att han blev snyggare och snyggare ;P
Hade jag varit i hennes skor hade jag nog fått panik, tänk att sitta på ett plan och veta att gör man något fel så kan ens pappa dö, fy! Men det är väl oftast bara i filmens värld sånt händer men iaf. Hon försöker lura honom men det är lönlöst men till slut går det. Mer tänker jag inte säga, jag tycker att ni ska se den för den är verkligen sevärd. jag ska iaf fall ha den i min filmsamling ;P

Studentmössa!

Japp, idag provade jag och min klass ut våra, alldeles egna, studentmössor! :D Och gissa vad det står på min!? Jo, Märtan hihi, funderade på om det skulle stå Märta-Pärta istället men jag visste inte riktigt då så ni som läser den får gärna ge förslag på om det ska stå Märtan eller Märta-Pärta för det går nämligen att ändra :) Jag beställde tjejpaketet och om jag kommer ihåg rätt så i det paketet får man med Penna i etui, visselpipa och ett par trosor där det står "Student 2008" på baksidan och så kan man även skriva något på framsidan, sitt namn eller nått annat. Hon som var där och informerade och hjälpte oss sa att en hade tydligen skrivit "Välkommen in" haha! Champagne-glas ingick också sen kanske det var något mer men det komemr jag dessvärre inte ihåg.
Lite dumt att man ska prova studentmössor nu, nästan ett år före man ska ta studenten för det får en att bara längta mer och mer!!!! Och jag kan säga er att jag längtar som FAN efter studenten!! :D Ska bli så jävla gött att slippa skolan, läxor och dåliga lärare!! Men lite sorgligt också för då kan man ju inte skåpterra något mer :P haha, det kommer jag att sakna och att träffa kompisarna, fast det gör man ju på fritiden ibland men i skolan så kan man träffa de varje dag om man har tur. Även om jag bara ser Cissi, Marion eller Nicole så räcker det för mig för jag blir glad bara av att se dem men jag blir ännu gladare om jag är med dem! :) Jag hoppas verkligen att jag inte tappar kontakten med nån utav dem sen efter studenten och alla börjar jobba o sånt... Det vill jag verkligen inte göra för ni är de bästa väninnor man kan ha ska jag säga er <3

Örk, jag har matte C prov på onsdag... Hade matte idag och jag tänkte nu ska jag jobba som fan och fråga om hjälp så fort jag behöver hjälp och det gjorde jag men va fan det där j*vla läraren (ursäkta ordvalet) kom aldrig, jag satt med hande uppe i luften säkert 15-20 minuter!! Och jag var före de 4 andra som också räckte upp handen och de jag satt med sa när han var på väg till en annan "Men hallå Martina har räckt upp handen längre än dem!" Men nä då det hjälpte inte, han gick till de andra blir lite småtjurig så jag visa fingret mot honom lite diskret men ingen såg det som tur var haha, men blev jävligt tjurig!! Det är hans fel om jag får IG på provet!! haha! ;P MEN jag klarade mig bra ändå, jag har nu räknat matte och det går framåt :) :) Jippie! Vi får ju ha med oss en "fusklapp" till provet, det har läraren sagt att vi får. Ett helt A4 både fram- och baksida... :P

Men dagen har inte bara varit pest och pina ;P Träffa Nicole o Marion idag, fick värsta jättekramen av Nicole bara för hon var så glad av att ha sett Söder och Affe :P Käften gick i ett på na likaså Cissis när jag åt med henne idag, herregud värsta racerfart fast i munnen istället! Nästa år vill jag hänga på och åka till Gbg o se dem :)

Var även på körskolan idag och gjorde färdigt mitt sista dataprov som jag KLARADE :D Hade ju köpt hem 10 st dataprov för att göra de hemma och jag hade klarat 3 av 4 när jag hade ett dataprov kvar och jag hade bestämt mig för att klara Fordonstestet, jag personligen tycker den var svårast. För att bli godkänd ska man ha 63 av 70 och jag gjorde testet och tänkte "Jamen det måste ha gått bra" har fått för lite de andra 4 gångerna jag har gjort och gissa vad jag får!?!?!? 62 av 70 och jag ba "Nääääääääje!!" haha, snopet som fan! Men idag klarade jag det på körskolan så då fick jag börja med repetionprovet och det ska vi inte tala om. Det gick pissdåligt haha!! Blir mycket plugg ;P
Men det är bra att jag håller på med sådana prov nu tills jag ska ha uppskrivningen, då kan jag ju itne glömma nånting hoppas jag ;P hehe!

Så, nu ska jag ta om vad jag gjorde i lördas (beundrar verkligen de som kommer att läsa allt detta!) I lördas var jag med pappa och jagade, har ju egna jaktkläder som är GRÖNA och inte de andra kläderna jag hade innan som inte var några jaktkläder och de var röd-vita, kamouflerades (har nada koll på den stavningen ;P) inte så bra då ;P Men iaf, jag, pappa och jaktlaget gick ut till våra jakttorn och satte oss och vänta, han som är ledaren har en så goo jakthund :) Värsta kelhunden men hon var ute o sprang och skulle sniffa upp älgar och oss :P Men jag och pappa satt i jakttornen och jag tänkte nu kommer la jag frysa ihjäl för det var svinkallt även om jag hade varma kläder på mig men ändå, jag tyckte det var så tråkigt men rätt som det va så börja det skälla framför oss inne i skogen där vi satt och då vaknar man till och man kunde höra att hunden skällde på en älg för man hörde när den sprang. PANG! så hade en annan i jaktlaget skjutit en älgkalv och det var tydligen den som hunden hade skällt på! Assköj att det blev något, inte kul om ingen hade skjutit något. Och det roligaste var att jag fick köra pappas bil :D Med SLÄP! Första gången och hur kul som helst! :D Fick köra släpet med Älgen och allting, fast jag backade inte det gjorde pappa :) Men kul ändå! haha!

Detta är nog allt som jag kunde komma på o skriva för denna gången, ha de gött och glöm nu inte att ge förslag på om det ska stå Märtan eller Märta-Pärta på min studentmössa!
Kram på er!

Halkkörning!

Hade jag idag, hur kul som helst! :D Det var jag och Bea som hade en bil, en FUL FORD! Bläää, vi ville ha BMW:n men den tog nån annan före oss och jag ville ha Mini:n men det ville itne Bea så vi tog bilen som stod sist i kön av fem och det var en ful ford! haha!
När vi kom till Stora Holm gick vi in i huset där vi fick information om vad vi skulle göra på de olika banorna, men jag hade ingen lust o höra på babblet jag ville ju köra! :D Men det fick vi ju till slut. Det var lite smånervöst men på ett bra sätt, blev lite taggad hehe. Jag och Bea körde tydligen väldigt bra för vi fick knappt några kommentarer över huvudtaget för utom att "21:an hade kunnat köra lite fortare där" och det var typ allt de andra som körde kommentera de mycket om t.ex "Där fick du lite för mycket sladd", "Nämen vad hände där"... Vi fick naturligtvis bra kommentarer, men de prata inte så mycket med oss, haha. Det får man väl ta som en komplimang ;P Var hur kul som helst o köra o växla och halka :P Ville göra det mer!
Sedan gick vi in i huset "Insikten" tror jag den hette där vi fick prova och sitta i en bilstol som rulla i 7 km/h och sen stanna den bara sådär, då fick vi känna på hur det är att krocka i 7 km/h. Sen gick vi över till en bil som jag längtade efter så fort jag hade hört att vi fick prova på det och det var att vi satt i en bil som snurrade 360 grader, då fick vi känna på hur det är när man voltar. Det går ju inte så fort som på riktigt utan den vi prova gick sakta :P Men det var görsköj! När jag och Bea hängde uppochner på i bilen stanna hon den och tittade in i bilen haha!

Det var hur kul som helst att vara där och prova på allt, nu förstår hur riskfyllt det kan vara. Det bästa av allt på denna dan var att vi blev GODKÄNDA allihopa!

"Tack och hej leverpastej"

Skåp.

Hehe, fick ett sms imorse utav Marion där det stod "Vill du inte ha dina böcker HAHAHAHAHA puss puss älskar dig" Och jag ba "Va!?" Jag fatta nada verkligen... Först tänkte jag att jag kanske har lagt någon bok i hennes kåp eller nåt... Men när jag kom till skolan och öppnade mitt skåp så var det inga skolböcker där :P haha och så låg det en lapp där mina böcker skulle ha stått och på den stod det, typ, "Saknar du dina böcker? Mouhaha :D" och det var CC som hade skrivit den :P, jag börja skratta och gick direkt till Marions skåp och där låg det en liten hög med skolböcker som var MINA :P

På en liten minirast mellan en lektion och en annan träffade jag Cissi och hon följde med mig till mitt skåp och jag berätta alltihop och hon tyckte la att det var lite kul :P Sen sa jag "Ska vi terra i Marions skåp?" så då gjorde vi det. Vi rensa hennes skåp, tog ner alla scheman och papper sen tog vi hennes jacka, skolböcker, sudd o penna och alla hennes skolböcker och la dem i CCs skåp för jag tänkte att hon skulle nog inte misstänka CC :P Sen under svenskalektion gick jag ut till dem för jag visste att de hade rast och då skulle Marion öppna sitt skåp, hehe, hon blev nog lite paff och lite arg med men hon skratta också haha! Sen kom CC dit och jag o CC stod bara o garva!! "Nu går vi till ditt skåp Martina o hämtar min böcker!" Sa Marion men de låg ju inte där men det visste inte hon då, hon öppnade mitt skåp fats jag fick säga min kod till henne för hon kunde inte den så hon öppna och där var inte hennes böcker o grejer :P Men jag hade lagt en lapp i mitt skåp där det stod "HAHA CCs kod är ****! =)" För jag tänkte att hon skulle nog gå direkt till mitt skåp och jag trodde hon kunde min kod men det gjorde hon inte :P Men men hon blev inte precis gladare när hon läste lappen hehe :P
Vi gick upp till CCs skåp men Marion kom inte ihåg koden så jag öppnade och gissa vad som låg där!? Jo Marions grejer!! :D Haha! Oj, jisses vad jag garva!! "Nu kommer inte jag på ditt barnkalas!!" Sa Marion, hehe :P


Denna dagen har nog varit den roligaste på länge! ;P

De där som är lite udda MEN speciella =) -----> 

Första parkett till en olycka.

Idag hade jag min andra landsvägslektion och då sulle jag köra på 156:an den vägen där det har skett många olyckor... Känns ju tryggt :P men men, när jag hade svängt i på den så hade jag en traktor med släp framför mig coh jag fick aldrig något tillfälle att köra om den men så sa min körlärare att jag skulle köra in på en busshållplats för ungefär 400-500 m längre fram skulle jag göra en vänstersväng och jag hade en massa bilar bakom mig så jag körde in på busshållplatsen för att låta dem köra förbi. Då hamnade alla bilarna bakom traktorn och det var raksträcka och då tänker ju många att det är bara att blåsa förbi den då, men när jag stod där på busshållplatsen så sa min körlärare: "Tänk nu om traktorn ska svänga vänster där nu när han är på väg att köra om." Och vad händer, jo traktorn SKA svänga vänster och en bil har ju redan påbörjat omkörningen! Pang! Personbilen kör rätt in i traktorns släp! Men båda klarade sig som tur var och jag och körläraren hade första parkett kan man säga för där vi stod kunde vi se allting hur det hände! Och det är rätt så bra och se sånt i verkligeheten för att en ska fatta att det kan verkligen hända när man minst anar det och nu speciellt när jag övningskör. Sen när jag skulle göra mina vänstersvängar kolla jag ofta bakom så att ingen var på väg att köra om mig!
Men iaf vi körde förbi den infarten men sen när vi var på väg tillbaka skulle jag köra in på den och då fick vi se hur traktorn stod och på den vägen han hade kört in på hade ett dike med en bäck i till höger och där hade han kört ner, inte så mycket så att traktorn stod i bäcken för det var en massa trän där som, typ, stoppade honom såg det ut som så han hade också kört av vägen.
Nu förstår jag verkligen varför man ska undvika vänstersvängar! Fy...


Det är nog det enda intressanta som har hänt mig idag :P

P.S. Jag vill åka glashissen igen! haha! :D

/Märta!

RSS 2.0