Första parkett till en olycka.

Idag hade jag min andra landsvägslektion och då sulle jag köra på 156:an den vägen där det har skett många olyckor... Känns ju tryggt :P men men, när jag hade svängt i på den så hade jag en traktor med släp framför mig coh jag fick aldrig något tillfälle att köra om den men så sa min körlärare att jag skulle köra in på en busshållplats för ungefär 400-500 m längre fram skulle jag göra en vänstersväng och jag hade en massa bilar bakom mig så jag körde in på busshållplatsen för att låta dem köra förbi. Då hamnade alla bilarna bakom traktorn och det var raksträcka och då tänker ju många att det är bara att blåsa förbi den då, men när jag stod där på busshållplatsen så sa min körlärare: "Tänk nu om traktorn ska svänga vänster där nu när han är på väg att köra om." Och vad händer, jo traktorn SKA svänga vänster och en bil har ju redan påbörjat omkörningen! Pang! Personbilen kör rätt in i traktorns släp! Men båda klarade sig som tur var och jag och körläraren hade första parkett kan man säga för där vi stod kunde vi se allting hur det hände! Och det är rätt så bra och se sånt i verkligeheten för att en ska fatta att det kan verkligen hända när man minst anar det och nu speciellt när jag övningskör. Sen när jag skulle göra mina vänstersvängar kolla jag ofta bakom så att ingen var på väg att köra om mig!
Men iaf vi körde förbi den infarten men sen när vi var på väg tillbaka skulle jag köra in på den och då fick vi se hur traktorn stod och på den vägen han hade kört in på hade ett dike med en bäck i till höger och där hade han kört ner, inte så mycket så att traktorn stod i bäcken för det var en massa trän där som, typ, stoppade honom såg det ut som så han hade också kört av vägen.
Nu förstår jag verkligen varför man ska undvika vänstersvängar! Fy...


Det är nog det enda intressanta som har hänt mig idag :P

P.S. Jag vill åka glashissen igen! haha! :D

/Märta!

Kommentarer
Postat av: CC

Huuu, de låter ju ganska läskigt tycker jag... Men du lärde ju dig någonting av det! Haha, glashissen, ärren den nya Uppskjutet eller=P
Haha, jag kommer oxå ihåg den lektionen förresten! Jösses vad trött jag var =D

2007-10-03 @ 15:43:20
URL: http://cissianen.webblogg.se
Postat av: Monkey

hwehe så kan de gå om man inte ser sig för...tur att de inte va du som krokade :D

2007-10-03 @ 18:31:38
URL: http://monkey.webblogg.se
Postat av: Nicole

Ojoj, ajaj. Minns den lektionen med, farlig väg det där. Och vänstersvängar ska man passa sig för =P

2007-10-03 @ 20:11:49
URL: http://nicolsan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0