Gekås

Igår var jag, Cissi och Marion på Gekås, vi åkte dit efter skolan och de var snälla och väntade på mig iom att jag slutade 16.15. Direkt efter att skolan hade slutat åkte jag till Marion och där väntade Marion och Cissi på mig för det var nämligen lilla Marion som skulle köra iom att hon har egen bil nu =) Vi var inne hos Marion först och hälsa på vovvarna. Sen ropade Marions mamma på Marion men då sa jag att hon är på toa. Då sa hennes mamma att det kunde hon nästan räknat ut. "75 % av sin vakna tid spenderar hon på toan." Det sa hennes mamma också, haha. Men det är ju sant när man tänker efter.
Sen åkte vi iväg och Marion kör som en äkta Torestorpare - FORT! Herrejävlar va det gick i svängarna, haha! När vi kom dit så var det inte så mycket folk ändå. Jag köpte inte så mycket, jag var inte på ett sånt "shoppinghumör" som Cissi. Och det är bara bra för jag behöver spara om jag ska köpa mig ett Playstation en vacker dag. Men jag hittade en linne, ett vitt. Cissi köpte ett likadant fast svart så riktigt lika är det inte :P Jag köpte mig en film "A Cinderella Story" sen var det bara lite småsaker, sammanlagt gick det på ungefär 200:- så det var inte så farligt.
När vi hade gått ur och betalat skulle vi äta och det var gott, köttbullar och potatismos - mums! Sen åkte vi hem fast först åkte vi till ett badställe där Marion och dem badade när de var små, och det var så mysigt där.


-Märta

...

Man ber om en ynka liten grej och vad får man tillbaka inte ett skit... Dålig stil allså.

Lite hårda ord men det är så jag känner just nu...

Helgen

I fredags var jag och Dollan på agility och det är alltid lika roligt fast denna gången var Dollan lite trött påt märkte jag, hon som alltid har klarat slalomen gick bara förbi och tunneln ville hon inte gå in i och det kan jag förstå för i böjen var den alldeles knölig så hon hade väl knappt kommit igenom. De andra sa till mig "Du får krypa igenom först!" haha. Men alla hundar gjorde inte så som de skulle så alla var lite småtrötta :)

image80

På lördagen åkte jag och mamma in till Borås, Knalleland men först skulle vi till Rusta för att inhandla en agilitytunnel till Dolly. När vi åkte förbi parkeringarna för Elgiganten och Onoff hörde jag världen underbaraste ljud och det var brummande bilar, Streetcars, o herre min skapare säger jag bara! När vi körde i rondellen satt jag och sa hela tiden "Mamma, titta bilarna! Åå så fina de är! Titta! Hur du hur de låter? Titta den!!!" Då säger hon "Hörrödu, titta på vägen istället!" haha! När vi hade parkerat gick vi in på Rusta och under tiden såg jag alla välstylade bilar och deras ljuvliga ljud som ekade i mina öron! När vi åkte därifrån till Knalleland och Eko såg jag i bilkön, där alla snygga bilar stod, en Mustang Cab som var röd och svart, helt i min smak! Ville så gärna tagit kort på dem men det gjorde jag icke... På Knalleland gick jag in på MQ där jag hittade min studentklänning, mycket nöjd med den och nu fattas det bara skor som jag verkligen hoppas att Nicole hjälper mig att hitta, iaf skoaffären! Längtar tills vi ska åka till Gbg!
På hemvägen när vi körde vid alla trafikljusen hade vi en go Volvo med boys i och en Volvo i andra filen bredvid med boys i också. När det fortfarande var rött var jag tvungen att sänka musiken för jag hörde hur de trampade på gasen och de lät så himlans gött och jag kunde nästan räkna ut att de skulle bränna lite gummi och de gjorde de också, så fort det blev grönt brände de gummi, oj jisses vad jag njöt!
När vi kom hem från Borås sa pappa till mig att jag skulle jobba = klippa gräs på ett ställe. Gött o tjäna lite extra cash även om det inte blir så mycket så har jag ju något att göra nu framöver :)

Idag har jag varit med mamma och handlat sen kolla jag färdigt på en film som mamma spela in igår "The Mexican", rättså bra faktiskt iaf den berättelsen bakom den pistolen som hade fått en förbannelse :) Bra skådespelare med, Brad Pitt och Julia Roberts.
Sen körde jag in ved sen har ajg skrivit nästan färdigt geografin, har bara en anlys kvar och lite mer text sen är det klart!

- ΛΛä®ta

Pirates

Jag älskar verkligen de filmerna, den bästa trilogin jag har sett. Jag vet inte hur många dagar i rad jag har sett dessa 3 filmer och det konstiga är att jag tröttnar aldrig på dem. "Kapten Jack Sparrow" är inte ful och han är rolig med. När jag har kollat på extramaterialet på dessa filmerna för att de hur de har gjort vissa grejer. T.ex. 3:an allt är bara animerat och datagjort, den här "maelstorm" eller vad den nu heter. Jag fattar inte hur de kan få till det när jag har kollat på extrametrialet! Men det är ett jävligt bra resultat!
På extramaterialet fanns också hur de har gjort bläckfisk-gubben Davy Jones. Då har han som har spelat gubben haft en speciell klädsel på sig och det är allt. Inte dåligt att spela den gubben när man inte har en "klohand" eller ett träben!Jag måste få gratulera Marion till ett "akvarium" idag! Nu kommer hon att köra räcer! Grattis än en gång till nya bilen! :)

Ett steg närmare.

Idag kom några från min klass in på UF-lektionen med allas studentmössor! =) Alla var som vargar bara för de ville ha deras låda med deras mössa i. Jag var så glad när jag hittade min låda. Jag gillar min mössa. På min mössa står det "Märtan * Ekonomi". När alla hade lugnat ner sig satt vi runt ett bord och kollade på våra mössor och jag fickvärsta känslan av att det är inte långt kvar nu och det känns så skönt. Bara några veckor som kommer att gå hur fort som helst! Så skönt det kommer att bli när skolan är slut med ändå lite tråkigt. För när man har gått i skolan har man varit nära sina vänner och sen efter skolan kanske man inte kommer att vara det... Det är lite tråkigt ändå. Men fan va gött det kommer att bli!


Yihaa!

Dessa veckorna framöver kommer att vara en upplevelse or NOT!

v. 16
Inlämning i Information&Layout
v. 17 Redovisning i Svenska
v. 18 Matteprov
v. 19 NP i Matte o Inlämning i Geografi
v. 20 Inlämning i Internationell Ekonomi o Våran Egna Marknad o Projektredovisning.
v. 21 Matteprov o Religionsprov o Lämna in Filosofin
v. 22 Redovisa Filosofin

Visst ser det roligt ut? Ni blir såååå avundsjuka på mig? ;)
Det var nog allt, kanske, men sen är det UF också och redovisning och beskattning, men detta ska nog gå bra! :)

Plugg

Ojoj, så duktig man kan vara då. Har prov på torsdag i religion om Buddhism. Tänkte vara duktig och börja plugga i tid. Har pluggat en liten stund nu och lärt mig de fem olika sakerna man kan återfödas till, sen ska jag lära in de 4 ädla sanningarna och den åttafaldiga vägen och massa annat. Men just nu ville jag ha en liten paus.


Jag var inne på Hultsfreds hemsida igår för jag ville ha reda på om de hade satt ut några datum än och det hade dem! Varför jag vill åka till Hultsfred är bara för att mitt favvisband är där: HIM----->
Tänk sicken perfekt avslutning på studenten och en bra början på en ny epok i ens liv, haha!


Idag var jag och tog mått till min balklänning, det tog 10 minuter sen åkte jag hem igen och satte mig vid tv:n sen kom mamma och Dolly tillbaka efter deras promenad och då sa mamma att filmen hade kommit. Filmen till Cissi som heter "Jetlag - The Movie". Före skolan börja åkte jag med den till CC och fatta så svårt det var att lämna bort den, rena rama tortyren! Vill ju ha med den, haha, och en film om HIM ;)

Nä nu får jag väl återgå till pluggandet...

En tråkig söndag blev en rolig söndag

Även denna dagen var planerad att skriva mitt tal och kanske göra några andra läxor men, hehe, så blev den icke eller jo halft. Jag hade skrivit färdigt mitt tal ungefär i samma veva som CC ringde.
CC ringde och sa att Marion hade ringt henne och att hon inte hade något roligt och göra och då ville hon leka :) Marion och CC kom hit och Marion körde och CC satt bredvid och asgarva!

Det började med att vi 3 gick ut i skogen med Dollan. Vi gick till en liten sjö som Marion ville bada i! Men hon bada inte, haha! Sedan gick vi hem igen för Marion skulle sitta vid min dator och ha ny musik men puckot hade glömt sin Mp3 hemma men hon kom inte på någon bra musik, det stod still i hövet på na!
Sen skulle hon kolla bilar vilket hon har blivit beroende av, haha.


Sen skulle vi titta på film för jag och CC blev så sugna på att kolla på "Pocahontas". Marion tyckte inte att det var roligt men hon garva lite då och då ändå. Det dummaste som hon sa var när Pocahontas far, i slutet, sträckte armarna upp i luften och samtidigt höll i en pinne då säger Marion "Han har inget armhår." Sicken jävla kommentar! HAHA!Hej och hå vad det går!

Ska ju skriva mitt tal idag. Har redan börjat för det är inget väder för att gå ut och gå, inte än iaf... Vill ju ut och gå och lyssna på min musik och bara försvinna in i tankarna. Dollan är med också men hon är väl i sina egna tankar om alla dofter som finns ute i vägkanten, hehe. Dollan sitter i mitt knä nu, nu la hon sig, lilla Putt-Putt :)
Tillbaka till det jag började med, har redan skrivit en och en halv sida på mitt tal! Känns bra men jag funderar på om jag ska lämna in talet till en lärare och höra om det är bra så eller om jag ska ändra någonting eller så kör jag på det som jag får ihop. Hmm, får se när talet är färdigt.
Längtar till i slutet utav den månaden för då vi flickor in till Gbg och shoppa! Fan va jag längtar! Ska bli så kul :)

Nu verkar det som att de håller upp kanske ska ut och gå en långpromenad med Dollan nu och ta en paus i allt skrivande. Men måste bara påpeka en ny låt som jag tycker att ni ska lyssna på - Kevin Michael - Ain't Got You.
Den är mycket bra!

/Studet


Duktig idiot!

Ojoj, så duktig jag har varit idag. Dagen var egentligen planerad såhär: Städa mitt rum, sätta på "Pirates of the Caribbean 1" och börja skriva på mitt tal. Blev inte riktigt som planerat men nästan. Dan började med att jag och mamma åkte och handla. Först gick vi in på Märkesoutlet för jag skulle ha ett ställ som jag kan ha när jag är på hundklubben - bra att ha ordentliga kläder! Jag hitta ett sådant ställ också. Sen åkte vi till M&M där mamma skulle ha nödvändiga grejer såsom mat, haha. När vi kom hem åt vi lunch sen satte jag igång med en grej som jag hade planerat att städa mitt rum. Men först gjorde jag en "städskiva" med "städmusik", hehe. Mycket bra skiva blev det också :) Sen drog jag igång med att städa HELA mitt rum! Dammsög två gånger, en gång före och en gång efter. Oj, så duktig jag är! Sen hade jag planerat att jag skulle titta på "Pirates of the Caribbean 1" och börja skriva på mitt tal. Men icke, pappa sa att vi skulle byta däck på Bernt sen föreslog han att jag skulle tvätta den för den var så sketen, tack vare att jag körde på en grusväg när jag skulle köra till och från Hundklubben. Så nu har jag tvättat Bernt, han riktigt glänser :)

Nu ikväll har jag tänkt att duscha. Sen ska jag titta på film, "Dukes of Hazzard" går nog ikväll har jag för mig och så kan jag träna lite religion iaf göra färdigt frågorna.

Vet ni va, igår när jag satt i skolan i Infoteket (förra inlägget) gick allt så bra när det gäller läxor! I geografin ska vi göra ett arbete och jag hittade precis det jag behöver och så hitta jag en grej till svenskan som vi också gör ett arbete i, så allt känns skitbra! Men nu ska jag bara komma igång med det också och det är en helt annan sak, haha! If You Know What I Mean.

Nu plingar klockan om att hjärtana är färdigkokade! Tjingaling!

Infoteket

Nu sitter jag i infoteket och kände för att uppdatera bloggen men om jag har något intressant att skriva det vet jag inte om jag har... Eller jo kanske. Jag var i Göteborg i onsdags på eftermiddagen, vi skulle in till Scandinavium och kolla på Industri- och Handelskammardagen, jag tror att den heter så. Varför vi skulle åka dit var för att någon gubbe hade vunnit något pris och han bjöd oss på det. Vi var ungefär 9 st elever som åkte dit, haha. Varför jag åkte med var för att de hade nämt att det skulle finnas de senaste bilarna från Geneve, eller vad det heter, där och det var det enda jag tänkte på. Men ärligt talat så var det en besvikelse det var 5 bilar allt som allt, iaf det jag såg. 3 Volvo och 2 SAAB. En utav SAAB:arna tyckte jag var så snygg och cool (finns bild på min bdb), den hade passat perfekt hemma på parkeringen, haha! Det var det som hände i onsdags...
Idag, just nu sitter jag i infoteket och ska göra ett arbete i geografin och jag satsar på ett bra betyg så att jag når ett högra betyg som slutbetyg. Lyckat att sitta här då men jag har ingen ro att sitta och jobba i skolan på nått jävla vänster... Ikväll ska jag och Dollan på andra lektionen i agility! Imorgon blir det kanske Gbg men jag fåt aldrig tag på Nicole! Grr :P När hon är inne på msn då är hon "inte vid datorn", haha. Den människan är inte alltid så lätt att få tag på...
På söndag ska jag vara duktig och skriva mitt tal så på söndag när jag uppdaterar kommer jag att skriva att jag är färdig med mitt tal ;)


Det var min lilla uppdatering, nu är det dags att återgå till sökandet på målet "Ett rikt odlingslandskap".

RSS 2.0