UF-mässan

Fan, det var nog den roligaste marknaden jag har stått på och under de två dagarna gick även jurymedlemmar runt för att se vilka som hade den bästa montern, bästa säljaren.
Onsdagen började med att försöka få ut den där jävla LOGGAN som jag nästan blev galen på men jag och Therése la in de i Excel och förstora upp den ordentligt och den kom ut på 5-6 papper sedan fick vi klistra ihop den men den blev jättebra ändå! Jag åt med Marion innan vi skulle åka till Borås och när jag precis hade ätit färdigt kom Emelie och fråga om jag skulle följa med till Lidl och det skulle jag, jag gick och lämnade tallriken och när vi gick ut från matsalen gick vi där Marion, Bea och Camilla satt och Marion satt med ryggen mot så då skrämde jag henne men det var lite dumt utav mig för hon hade en glas mjölk i handen och då spillde hon ut det, hihi. lite roligt var det ändå men hon blev la lite småtjurig på mig och så sa hon att jag skämde ut henne :P
När vi hade packat in allt på bussen satte vi oss inuti bussen och sedan bar det iväg mot UF-MÄSSAN! Jag hade lite roligt på bussen också, jag har öppnat mig mer (!?) mot de andra och visar mitt rätta jag och de som känner mig väl vet la hur crazy jag kan vara ibland, haha! Men roligt är det! Och Emelie pötte på min stol i bussen och den gjorde så jag åkte fram och tillbaka och då sa jag "Yiihaa!" HAHA!
Sandra O ville ha med sig en blomma men den såg mera ut som en pinne i en vas. Men det var hennes lilla bäbis, haha! VI kom till Åhaga, packade ur och fick sedan stå utanför med alla grejer en stund innan de öppnade och då tjöta vi om hennes "bäbis" och Sandra ville inte hålla henne och då pratade jag med "blomman"
 och tröstade den! HAHA! Fan va jag skratta mycket! Efter en stund öppnade de och då skulle ju alla in och det var inte bara vi från Mark utan från Borås och Ulricehamn mm.
Där våran monter stod tyckte jag var en bra plats för där var det mera svängrum och så var det ju ett BÄ i montern nästan bredvid våran men när jag sa det sa de andra att han var ful och såg sliskig ut :P Men iaf, vi satte upp allt och tack vare TEAMWORK gick det jävligt fort faktiskt. Så vi hade tid över så då satt vi i montern vissa stunder och glodde på vad de andra gjorde.
Vad vi hade fått reda på var att alla skulle samlas i "aulan" 16.00 för då skulle det invigas för oss eller så för det öppnade för allmänheten 17.00 men vi satt där och kvart efter kvart gick men inget började vi hörde bara den där låten som jag tror är UF:s signaturslåt eller nåt. Men då under tiden vi satt där spanade jag lite och fick syn på ett riktigt BÄ, lång och blond precis som jag vill ha det :P Så fin och söt :)  Men då sa jag aldrig något till de andra för jag tänkte att han kanske bara är där tillfälligt. Samtidigt frågade Maria mig om jag kände igen hon i vit tröja och brunt hår, så jag tittade på henne och vi sa till varandra att det är extremt likt Jennie, hon som var med i svenska Top Model. Och nästa dag fick jag reda på att det var hon, Oscarsson (Sandra O) sa det.
En från Mix Megapol, heter det nog, var där och skulle prata och presentera och så och han började prata 16.30 eller 16.45, nått sånt iaf. Nu kommer jag inte ihåg vad han prata om och vilka mer som prata men jag vet att det drog över tiden för allmänheten började ju komma till 17.00 och de var nog inte färdiga innan 17.30, tror jag. Så de stod och vänta därinne bredvid scenen. Sen var det bara för oss att ställa oss i våra montrar. Jag, Sandra J, Emelie och Maria började att dela ut flygblad och Th och Sandra O stod i montern. Vi gick nog i en timme ungefär och under den tiden gick jag ju över hela alltet och då märkte jag att det där BÄ:et jag hade sett hade ett UF-företag för jag gick förbi deras monter där han stod, hehe. Efter den rundvandringen ville jag stå i montern för jag hade ingen lust att gå mer och det var inte så mycket folk ändå. Jag fick sålt några hjärtan och så men sen hände det inte så mycket mer som är värt att skriva. Sammanlagt den dan sålde vi 18 st och det är jävligt bra för det är inte direkt våran säsong OCH det finns ett till UF-företag som säljer sådana, hjärtan också men de är lite bredare och glansigare och vad jag hörde så blev de inte lika varma som våra.
När vi åkte hem var jag jättetrött och jag hann faktiskt hem till Top Model eller ja, jag missa de första 5 minutrarna. Sov som en stock hela natten, märkte inte ens när Dollan ville ut från mitt rum.

Nästan dag stod jag upp tidigt för jag skulle duscha. 9.15 gick bussen och den åkte vi med :P Det hände aldrig något roligt på bussen :P Vi gick och la våra grejer i montern och gick sedan och satte oss i "aulan". När vi satt där och väntade på att de skulle dra igång invigningen såg jag BÄ:et igen och då öppnade jag käften och sa något i stil med att där går han den snygga killen och då vaknade de till liv och började kolla och då försökte de puscha mig till att gå fram till honom. Det öppnades för allmänheten 11.00 och det var ju inte mycket folk som kom, de flesta jobbar ju då. Men iaf efter några timmar började jag tröttna på att stå och sälja och gå med flygblad så jag var med Oscarsson i ett hörn där vi kokade våra hjärtan och jag började jag prata om BÄ:et och mer vill jag inte skriva här för man vet aldrig vem som läser det. Men jag kan säga att hon gjorde en grej som jag aldrig trodde hon skulle göra och funkar det så har jag henne ett tacka, STORT! Vad skulle jag göra utan dem <3
När det stängde skulle det vara en avslutning för oss med prisutdelning och så skulle Piteå-Niclas upp och prata och det hade jag längtat efter. Nu kommer jag inte ihåg om det var prisutdelning först eller sist men skit samma vilken ordning jag tar det i. Han började prata och han är så skön när han pratar och hela hans stil, så spontant allting. Han prata i 45 minuter och det gick fort och där vi satt hade jag mycket fin utsikt och det var ju Oscarsson och Emelie tvungna att påpeka ;) Han tjöta om allt möjligt men en grej som jag kommer ihåg mycket väl var att i Arvidsjaur skulle de bygga en stor lappkåta som ett onument eller nåt men det gick inte bra så dagen efter stod det i en tidning "Det finns inget hopp för jättekåta i Arvidsjaur." Oj, jisses vad jag garva och de andra! HAHA! Han hade även en egen prisutdelning då han hade länsat barskåpet på hotellet och priserna var Pucko, Loka, Coca Cola och några kex. Sedan var det dags för den riktiga prisutdelningen och då var Emelie i vårat UF-företag nominerad till Bästa Säljare! :D Men Klokast från våran grupp vann mycket och det är vi stolta över :)
Mamma och min morbror var även där för att kolla in läget och mamma shoppade, några grejer till mig och en grej till henne själv :P Men jag ångrar att jag inte köpte en t-shirt... På den ena stod det "Fuck You I Recycle" och på den andre stod det "The World is not a Traschcan" (osäker på stavningen). ÅÅÅÅÅÅ!
När vi kom hem fick vi lasta ur allt och ställa in det i skolan i våran grupprum sedan åkte var och en hem. När jag åkte hem började det ringa i mobilen och först tänkte jag "Nä, det är nog pappa eller mamma och det kan vänta." Men sen tänkte jag "Äh, vafan någon gång ska la vara första gången jag svara när jag kör bil." Och då var det Oscarsson och hon sa "Kan du vända och komma tillbaka för jag missa bussen!!" Och det var tur för henne att jag inte hade kommit längre för jag kunde vända där jag var då :P Så jag åkte tillbaka och det första hon säger när hon öppnar dörren är "Du är en ängel!!" Hon sa att ajg skulle släppa av henne vid Kinna Busstation för den skulle stå där men när vi kom till rödljusen såg vi att den kom så då hann jag före den i rödljusen för jag fcik grönt då och den fick rött så då körde jag henne till Örby och under tiden tjöta vi om BÄ:et, hihi. Hon hade en massa planer!  När vi kom dit var vi lite tidiga så hon satt kvar i bilen tills bussen kom och då hoppade hon ut och gick på bussen och sedan åkte jag hem och så var den dagen slut.

Men sammanfattningen blir att det har varit sjukt kul alltihop!

Regionala Mässan

Imorgon och på torsdag är det den Regionala Mässan på Åhaga i Borås! Där ska vi, Temperature Uf, stå. Så ni som har vägarna förbi någon utav dagarna får gärna svänga in och titta in. Det kommer att stå 121 Uf-företag med olika varor och smarta idéer.

onsdag(imorgon) är det öppet för allmänheten mellan 17.00-20.00 och på torsdag är det mellan 11.00-16.00.

Uf-presentation och döv!

Idag var stora dagen! Det är 121 uf-företag i Västra Götaland och 17 gick vidare i Bästa Uf-företag och vi var ett utav de 17!!! Och med det skrivet så innebär det att vi får visa våran Uf-presentation inför i jury och det gjorde vi idag. Gick hur bra som helst.
Det var jag som körde in till Borås till Espirahuset. Jag kan säga er att så roligt i en bil har jag aldrig haft! Vi var 5 st i bilen alltså fullt i lille Bernt. Therése satt fram med mig för hon skulle säga hur jag skulle köra för jag kunde inte vägen. Sandra O, Maria och Emelie satt bak med en pinne mellan dem. På vägen dit till Borås gick vi igenom hela presentationen ungefär 3 gånger. Snacket gick i ett. På nått konstigt vis så blir jag inte riktigt nervös eller jo lite nervös är man ju men jag blir lite småflummig, tjötig och crazy! Haha, tog fram mitt rätta jag ;P När vi kom in i huset gjorde vi oss iordning och insåg att vi var en halvtimme för tidiga, bättre tidiga än för sena, så vi tränade lite där också.
När vi har stått på marknader har Therése kommit på att amn akn säga att värmedynan blir "hård och het" och ni kan ju nästan räkna ut att jag misstolkar det diiiirekt.
När Emelie och Maria gick igenom sin del sa Emelie "Så blir den hård och varm" och då var min tankeverksamhet redan igång. Sen ska Maria lämna fram den till juryn så de får känna på den och när hon låtsades gå fram, gissa vad jag säger då "Så de får tjäna på den hårda och heta grejen" Då börja Sandra O och garva och det gjorde jag med sen kunde inte jag hålla mig för skratt!
10.20 gick vi in och allting flöt ingen glömde av sig eller fick en blackout! Vi fick ingen direkt negativ respons utan de sa bara att vi ska skryta mer om hur duktiga och bra vi är! Så det är, typ, det enda vi ska bättra på till nästa gång om vi går vidare, vilket vi gör har jag bestämt! Vi får reda på vilka 5 som har gått vidare på MÅNDAG.
Jag hade ringt mamma före vi gick in bara för att säga att vi har kommit helskinnade fram men det svara inte. Efter vi hade gjort presentationen drack vi varm choklad och kaffe och vi satt i sjukt goa stolar. Men iaf, Sandra O hade hand om min mobil och helt plötsligt sa hon att det började vibrera i den fickan min mobil låg i och då var det min mamma som ringde och jag sa att vi kom fram och att vi hade redovisat och så satte jag mig på ett sätt och då säger Emelie "Martina! Sitt inte så karlaktigt!" haha! När jag berättade det för mamma sa hon att du har den stilen men det tänker ju aldrig jag på :P Men jag är ju ett mellanting.
Innan vi åkte hem åkte vi till EKO då jag skulle köpa solrosfrö åt mamma och så skulle vi äta. Tiden gick och vi började 12.50 och 11.40 stod jag och Emelie i kö, Maria vänta på oss och Therése och Sandra skulle gå till Gina för Therése skulle ha kläder. Vi åt så att vi var klara 12 och före det gick Th och Sandra till Gina för Th hade bestämt sig för en topp hon ville ha och de tog tid på sig medans vi satt i Bernt och vänta. Vi bestämde att vi MÅSTE senast åka 12.15. Jag var duktig så jag gjorde så att ratten låste sig och jag visste inte hur den skulle låsas upp. Th och Sandra kommer och jag får inte upp rattlåset och Th hade glömt hur man gjorde så Emelie fick ringa sin kille och han sa att man ska vrida på ratten och sedan vrida på nyckeln och jag hade ju vridit på ratten men det var stel som en pinne och nyckeln gick inte och vrida. Sedan kom Th på att man ska vrida ratten samtidigt som man vrider på nyckeln och då var klockan 12.25, hehe. Men då kom vi iaf iväg.
På vägen hem var det "disco" i bilen, hög musik. Det dumma är att jag har inga högtalare i baksätet så jag får ha dubbelt så högt där fram för att de där bak ska höra musiken och lyssnar man då på Evanescence skär det sig i mina öronen så jag bestämde mig för att sänka lite. Då hör jag någon säga därbak "Nu sänker hon också!" Det var Sandra. Flera gånger blev det så, haha! Men det var så klockrent, allt annat tjatter hörde jag inte men när hon sa "Nu sänker hon också!" eller "Jag hör inte!!!" Det hörde jag, hihi. När jag gick ur bilen när vi kom till skolan avr jag så gott som döv! Det hade slått lock för öronen! Får nog skaffa högtalare till baksätet hur man nu gör det? :S

Det var min braiga dag :)

Fråga Olle

Förlåt mig nu om någon tar illa vid sig t.ex. att någon tror att jag inte gillar den personen bara för han/hon gör så jag skriver bara vad jag tycker och känner sen får han/hon göra som de vill, jag tycker om personen lika mycket ändå :)

Till saken nu då. Jag kollade på "Fråga Olle" igår, ett väldigt roligt program, haha! Ibland. Igår var det inte så roligt, mest äkligt om jag ska vara ärlig.
Det var en som hade skickat in en fråga om hur man suger av en kille på ett bra sätt. Det första jag tänkte var att "Vafan man ska väl inte ha den där eller?" Sen så prata de om att man ska inte tugga på den och en del tycker det är skönt när man drar... "Vafan, det är väl ingen tuggleksak." Aldrig i livet att jag kommer att stoppa en sån i munnen, fy fan va äkligt! Det är la ingen isglass! Usch, jag blev verkligen äklad.
Allt med sex har blivit så fritt på något sätt alla pratar om det, öppet också. När jag pratar om sånt, de få gångerna jag gör det, då vill ju jag gärna sitta i ett rum eller stå lite avksilt för det är ju ändå något privat. En gång i tvåan när jag hade slutat satt jag och vänta på mamma och då satt jag ute på en bänk och på bänken bredvid satt det två tjejer. Helt plötsligt säger den ena "Asså, jag kan inte leva utan sex! Jag måste ha sex annars dör jag!" Visst, det är lite skrattretande men det tyder ju på att man pratar om det rätt så öppet. Sex för mig är något privat som man kan prata med till sina närmaste kompisar inte vem som helst, det gör inte jag iaf.
Personligen så tycker jag inte att man ska ha sex med första bästa eller vem som helst. Men känns det rätt så kör på :P

Hörs och störs, som Shire alltid säger.

Minnen

Sitter just nu och kollar på bilder från förra året. De väcker så många minnen. När jag opererade munnen eller när jag träffade Nicoles kille Oscarför första gången - skön snubbe, go humor och en hejare på att snusa! :) Väldans barnslig för att vara så gammal som han är.
Första doppet jag gjorde med Cissi och Robin den 24:e april. Den gången då jag, Cissi, Camilla, Bea och Robin bestämde oss för att åka till Gekås då jag och Robin tog våra moppar och Cissi, Bea och Camilla åkte EPA - Unga och dumma men kul var det!
Det bästa med det året var när sommarlovet började, tyvärr så blev det det sista sommarlovet i mitt liv... Men det var det bästa!
Jag kommer ihåg den gången då Cissis bror hade rest till USA och jag och Cissi hade filmkväll där och vi hitta kärringbilden på Petar - HAHA! Vi käka pizza och om jag inte minns fel tittade vi på "10 orsaker att hata dig"
R.I.P. Heath Ledger

Jag var på Liseberg 3 gånger. Första gången då åkte jag dit med Cissi, Nicole, Marion och Oscar för att åka en massa grejer. Andra gången då åkte jag dit för att se Byb och Dregen, det var mest han som lockade ;) Tredje gången var det NRJ in the Park och det roligaste var när vi skulle dra därifrån och åka hem. Bussen var smockfull så då fick vi sitta i en busskur i Gbg och vänta på en annan buss som skulle komma, vi satt la där i 2 timmar eller nåt? Men kul var, speicellt de där snygga, roliga killarna som var lite småfulla också. "Är du kåt då?" - HAHA!

Jag och Cissi åkte till Marion i Olofsbo och det hoppas jag att vi gör iår igen :) Var så kul att vara där vid havet och med Marion. Saknar Falkenberg, skulle inte varit helt fel med att ha stuga där eller husvagn :) Jag och Cissi gjorde mer resor för vi åkte upp till Nicole och Oscar för att hälsa på dem och det var också kul :) Fick träffa Monica för första gången, henne gillar jag. Det som vi har gemensamt är Stefan&Krister, Fyll Frys och SNUS!
Träffa Maxxi och XS (som inte bor där nu.) Vara på Skara Sommarland, den dan vi åkte dit stod Oscar upp astidigt för att gå och jobba och så att han kunde komma hem tidigare från jobbet så vi kunde åka dit :) Jag minns när vi körde Gokart, Cissi den lilla mesen våga inte, hihi, och Oscar försökte köra om mig men han kunde för jag råka blocka vägen ;P När vi åkte fritt fall! - Jag fick ont i skuldrorna och bikinitroserna blev bikinistring istället, haha!

Sedan började skolan... Men det som var postitvt var att det var/är sista året! Sen slipper man skiten! Och att Nicole som hade bestämt sig för att gå i en skola i Lidköping ( du får rätta mig om det är fel) men ändrade sig och var villig att åka 13 mil hit ner bara för att vara med oss <3 Det beundrar jag faktiskt.

Jag hade även världens bästa födelsedag då jag fyllde 18. Den dan firade jag med älgjakt och att mina bästa kompisar var här och firade mig; Nicole, Oscar, Cissi och Marion och Dolly ;P
Jag fick även körkortet i slutet av förra året - STOLT.

Jag minns även Elfsborgsmatcherna jag gick på och blev även ett fan, har t.o.m en Elfsborgshalsduk! Gjorde Cissi till ett Elfsborgs-fan också :)

Jag var i i Sveriges huvudstad för första gången - Stockholm (om ni inte visste det.) Det kommer jag aldrig att glömma. Jag var också i Skåne för första gången då bodde vi i ett jäkla skräckfilmshus, huuu...men kul ändå :)

Våran lilla Julafton vi hade hos Marion var så mysig :) Och Balla Mormor är så söt och go!

Men ett till minne som jag aldrig kommer att glömma det var NYÅR uppe i Skara då jag fick träffa Monica igen och hennes kille Daniel. Jag träffade en till ny person, Erika, henne gillar jag också :) Bra människor Nicole träffar :)

image51


Nu hoppas jag på att 2008 blir lika roligt och minnesvärt som 2007.

Shoppoholic!

Är jag - Busted! Var i Borås med mamma idag skulle kolla på balklänningar men hitta inga fina så det blir till att sy upp en. Vi åkte in till Knalleland efter att ha varit i centrum och då gick vi runt i affärer och herregud, gillar inte mig själv just nu... Har köpt lite för mycket men när man hittar saker som man verkligen gillar är det inte lätt att motstå. MEN ska man ha egen lägenhet en dag så får jag fanimej börja spara och tänka lite ekonomiskt! Handla lite för mycket idag men måste ändå säga att de där baggy-jeansen från Jack&Jones jag köpte blev jag så fucking nöjd med och att jag hitta Dum&Dummare-filmen och köpte blev jag också jävligt glad över.

Men efter den här dan och när jag kollade på mig saldo på kortet så är det KÖP-FÖRBUD i 3 MÅNADER, från och med IDAG!


En Hyllning till Musikerna.

Som gör all denna underbara musik.
Vad skulle jag ta mig till utan musik. Så fort jag sätter mig vid datorn startar jag iTunes, när jag sätter mig vid TV:n zappar jag, oftast, direkt till ZTV, MTV eller The Voice för min dagliga dos musik.
Är man ledsen - lyssna på musik, då blir man glad. Är man redan glad skadar det inte att lyssna på musik för då blir man ännu gladare. Vissa låtar kanske får en att tänka på något speciellt eller någon speciell.
Är man ute och går/springer ska man definitvt lyssna på musik för då glömmer man bort att man är trött eller att man tycker det är jobbigt, man får en adrenalinkick istället. Blodet pumpar! Hjärtat bultar! Det går lättare.
Om man tycker att det är askeligt och plugga och skriva sådana där onödiga rapporter - Sätt på musik och låt allting flyta på. De där speciella låtarna i en film gör filmen så mycket bättre.

Sammanfattning: Musik är livet. (Iaf för mig ;P)

Ulricehamn

Idag skulle jag, Maria och några till o så 3 lärare till Ulricehamn på en provmässa. Men när jag kom till skolan var det tal om att karin, vår lärare, hade fått ett mejl om vilka som är nominerade i Bästa Uf-företag. Den långa rapporten vi skrev för några veckor sedan. Det roligaste med detta är att vår VD, Therése, vill inte vinna i det för hon vill inte åka till Sthlm. Men vafan när man har Uf behöver det la inte bara vara praktiska grejer hela tiden, jag tycker bara att det är roligt med tävlingar. Men iaf gissa vilka som har gått vidare!? Jo, Temperature Uf!! Skitsköj tycker jag, jag blev jätteglad! När jag och Maria var på väg ut mötte vi Therése och jag sa till henne att vi har gått vidare i Bästa Uf-företag! Och kan ni gissa vad hon säger...? "Nä, va i helvete!" Bara för hon ville inte gå vidare, haha! Jag och Maria bara garva på vägen ut!
Va kul det ska bli och nu får vi även visa upp våran Uf-presentaion!
YES!


Take care now, bye bye then!

Den var bra eller hur Cissi?

Cissi - Varför finns det ingen pucko här i skolan?
Martina - Jo, men några puckon måste det väl finnas här!
Cissi - Fan va dålig humor du har!

image40

RSS 2.0