Cissi

Idag kommer Cissianen hem från Skåne. När jag har pratat med henne i telefon har hon inte verkat vara så glad över att vara i Skåne, hehe. Stackarn, tyckte att jag skulle åka dit ner, haha! Men det har varit tomt uten min lilla Cissi här hemma. Marion har ju varit här men det kändes hela tiden som att det var någon som saknades... Men nu kommer hon hem och då ska vi leka! =)



Marion

Jippie, snart kommer Marion hit och vi ska leka! Ska bli jätteskoj, har inte träffat henne sen jag var i Olofsbo hos henne och det är ett tag sen nu... Men nu är hon äntligen hemma! =) 
Jag har verkligen saknat den människan! Kärlek på henne <3



Bio



Heath gör Jokern så grymt bra måste jag säga och jag har inte riktigt fattat än att han har lämnat denna jord, en mycket bra skådespelare.
"Why so serious?" - Jokern.
När han sa det rös jag. Han gör Jokern både läskig och rolig. Allt pang-pang är inte heller fel.
Jag tänker inte ens försöka beskriva handlingen jag tycker att ni som inte har sett den SKA se den för den är mycket sevärd!

Jag, Camilla, Tim, Robin, Angelica och Bea var i Gbg och såg den på bio idag, det var kul. Speciellt när vi skulle åka hem och jag terra Tim, hehe. Han blev nog lite tjurig =P Vi såg en hel del Iron Maiden-fans också. Kan undra varför de var i Gbg? ;P Jag fick även ett sms utav lilla Cissi som har åkt till Skåne. "Hej! Skåne suger..." Hon är en riktig optimist hon!



-Märta-Pärta

Sommartorsdag

Igårkväll åkte jag, Camilla, Robin och Cissi in till Borås. Men där vart det inte mycket folk men jag träffa en och annan som jag kände igen, bl.a Larza och Rikard =) Jag köpte min bok som hade kommit och om ni frågar de andra var jag fast i den en stund, hehe. Vi gick mest runt där i Borås i parken och i några affärer. Inne på TeamSportia eller Intersport (Same Shit) hittade jag ett par så fina skor eller jag hittade två par som jag så gärna ville ha. Sen gick vi till Elfsborgshörnan, skulle inte sitta fel med en Elfsborgs-t-shirt =) Sen var vi inne på Åhlens vid filmerna och jag hittade Beverly Hills säsong 2!!!! Men jag vill inte lägga ut 450 spänn på den boxen... Sen såg jag lite annat också ;) Eller vad tror du Camilla? hehe. När vi gick där och kollade bland filmerna hittade vi en film som heter "Rec" och då sa Camilla att den kunde vi titta på för hon och Robin har den. SÅ då bestämde vi att vi åker hem till Cissi och kollar på den. Vi tog bussen som gick 21.00 och vi var i Kinna 21.35 och då åkte jag, Camilla och Robin till Hemmakväll för att köpa godis och sånt. Sen skulle vi hem till Robin för att hämta filmen och då ströga vi genom Kinna med nedvevade rutor och musik på HÖG volym och låten som spelades var "Alla som inte dansar" men det vart inte en j*vel i Kinna =P Haha! Så det var inte så lyckat men vi hade kul =) När vi hade varit hos Robin gjorde vi ett försök till men inte heller då var det något folk i Kinna så då åkte vi hem till Cissi =)


(Bild lånad från: http://www.ginza.se/)

En film som heter "Rec" kollade vi på och jag måste säga att jag kröp nästan ur skinnet! Det är den bästaste och läskigaste filmen jag har sett i hela mitt liv, hitttills. Och den där galna kärringen ska vi inte prata om!
Jag är inge vidare på att beskriva vad filmer handlar om så jag "lånar" texten från http://www.ginza.se/

"Ett mindre tv-team ska dokumentera en vanlig natt hos brandkåren i Barcelona. Men när en till synes ordinär rutinutryckning tar en helt oväntad vändning, blir natten mer dramatisk än de någonsin kunnat ana. Samtidigt som de kämpar för sina liv mot något de inte ens kan förklara, känner de möjligheten till tidernas scoop och låter hela tiden kameran rulla..."

Jätteläskig verkligen t.o.m Cissi var lika knäpp som jag var. Det var tur att jag fråga om hon hade några kuddar! Jag satt gömd bakom min rätt så mycket, hehe.
Mycket bra var den iaf!

När vi skulle åka hem vart ett helvete =P Iaf för mig. När jag skjutsade hem Camilla och Robin satt de bara och snacka om skräckfilmer så det hjälpte inte så mycket. När jag sedan hade lämnat av dem åkte jag själv, usch läskigt! Jag hade på glad musik, haha! Men det hjälpte inte så mycket det heller. Det var nära att jag sov med lampan tänd i natt men jag släckte den efter ett tag, hehe.

Tack för en rolig kväll!

-Märta-Pärta

Ipod Nano 4GB

Igår var jag och mamma inne i den stora staden Borås ;P Först var jag hos tandregleringen i hela 40 minuter! Under tiden gick mamma i City och kollade runt i affärer. När jag var färdig letade jag upp mamma hittade henne inne på Lindex där jag hittade en parfym; Jeanne Arthes - Love Generation Blue. Gullig flaska är det och gott luktar den också =)
Sedan bar det av till Onoff för min Mp3 krångla och det enda de kunde göra var att skicka den på service och så prata killen något om att jag kunde få betala 400 spänn men då sa jag att då kollar jag på en ny Mp3 istället. En Ipod Nano 4GB hade jag tittat ut men jag köpte den aldrig inne på Onoff utan på Elgiganten för den var 100 kr billigare där, hehe.

Så nu har jag en nu liten älskling som kommer att åka med mig till Askersund =) Nu ska bara göra en bra spellista som jag kan ladda in och ha och lyssna på!


Microsoft Office 2007

Jippie! Var med min käre Far idag och åkte runt i Mark, främst för att jag skulle till Expert och köpa mig Microsoft Office 2007. Jag hade inga skrivprogram på denna datorn förutom publisher men det kunde inte en jävel läsa bara för att det inte är så många som har det. Så jag bestämde mig för att köpa det paketet, 1399:- men det var det värt. Har hunnit använda det också för jag skicka iväg ett CV innan =) Känns lättare att skicka flera CV när man har fått tummen ur och skickat det första, så nu ska jag kika runt och se om det finns några mer roliga jobb =)


Jo, en annan grej som har skett idag är att vi har fått pippi! 2 små kycklingar har kläckts hittills men har bara fått med en på bild. Det dumma är att när man går till hönshuset utan kamera då är de framme men nästa gång man kommer med kameran då är de under hönsmamman =) Men de är så söta de 2!

Lägg märke till hur arger hönan ser ut att vara ;P

-Märta-Pärta

Modelhouse, Gbg



Jag vill så gärna åka hit! Ser så kul ut och allt man har hört utav de som har varit där! Ingen som kan hänga med!?

Snodde denna av Nicolsan =)

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Mycket bra
Dagens frisyr: Nyduschat, mittbena
Dagens smink: Nada
Dagens klädsel: Pyjamas
Dagens doft: Nyduschad
Dagens planer: Kolla på tv
Dagens borde: Skriva CV
Dagens längtan: Sängen
Dagens vill ha i allmänhet: Manikyr och pedikyr! Kan ni tänka er att jag vill ha det ;P
Dagens materiella vill ha: Mp3
Dagens beroende: Musik
Dagens köp: Nada
Dagens tråkigaste: Hmm.
Dagens roligaste: Målade mina naglar idag, haha
Dagens fundering: Hur ska jag få ihop ett bra CV?
Dagens låt: Inget HIM =O Utan Neverstore - Waiting

Apple

Det skulle inte vara helt fel med en sådan här. Min strula igår... Kunde inte lägga in några låtar :S

The Dark Knight



Den filmen vill jag så gärna se. Heath Ledger (R.I.P.) är med i den och det är mest därför jag vill se den. En otrligt bra skådespelare är han! Jag såg på tv:n häromdagen och då visade de trailern för "The Dark Knight" och det lilla jag såg på den och "The Joker" gjorde ett så intryck på mig att jag bara måste se den!

Någon som är på?

-Märta-Pärta

Tokhult

Igår var den dagen som jag har sett framemot hela veckan. Myskväll hos Angelica :) Herrejisses vad jag hade längtat efter den dagen. Det var jag, Cissi, Angelica, Camilla, Bea, Anna-Sara och hennes jobbarkompis Rickard. Det var så kul att träffa alla igen. Man träffar inte de som ofta som man gjorde då man gick i skolan. Men vi sa iaf till varandra att vi måste göra om det någon mer gång :) Jag och Anna-Sara kom fram till att vi måste ut och dansa snart igen ;)
När vi kom till Angelica visade hon oss hela sitt hus och det var ett mycket fint hus måste jag säga :) Efter det käkade vi pizza=GOTT! Satt och tjöta lite :) Men jag tjötade nog mest om BRÄNNBOLL, hehe. När vi hade ätit gick vi ut och spelade BRÄNNBOLL - Jippie! Jag hamnade med Anna-Sara och Cissi och gissa vem det var som sprang när vissa andra stod och flumma och skratta... :P Jo, jag! Var ju helt slut! Det andra laget brände ut oss men sen gjorde vi nya lag och då gick det bättre, haha! Sen spelade vi kubb också men Angelica var tvungen att hålla koll på Sommarkrysset som var på TV:n, Takida skulle spela. Så hon sprang in och ut hela tiden. Men sen var det dags att gå in och tvätta fötterna, några av oss sprang nämligen barfota.
Vi spelade Singstar och det var första gången för mig och sjunga är jag inge vidare på men vafan en får la bjuda på sig själv, fick lite grep på det sen mot slutet. Angelica hon sjöng då hon skulle sjunga och när hon inte skulle sjunga, hon kunde varenda text på varenda låt! Sen på natten åkte Anna-Sara och Rickard hem och då spelade vi andra Buzz, det är ett frågespel, väldigt roligt är det. Och man märker inte heller hur fort tiden går när man spelar det, tiden rusar iväg! Sen åkte Bea hem och då fortsatte vi 4 som var kvar att spela Buzz - Hollywood. Vi satt och spelade det till kl. halv 3 idag på morgonen. Då var vi rättså trötta så då gjorde vi os iordning för sängen. Angelica och Cissi låg och pratade om glass medans jag och Camilla låg och pratade om drömmar, haha. Runt 4 somnade vi och jag vaknade en gång kvart i 9 men somnade om och vaknade sedan av att Camillas mobil ringde och då gick vi alla upp. "Det känns som att jag är bakfull, bakfull på för lite sömn." Men sen kom hon fram till att hon var nog lite förkyld, hehe.
Vi åt frukost och sedan åkte Camilla hem och då gick vi upp och spelade Buzz - Musik. Först vann jag sen förlorade jag stort, haha. Men kul var det! Sen åkte jag och Cissi hem.

Men jag måste säga att det var väldigt kul att träffa alla igen så TACK för en rolig kväll/natt/morgon!

Bilder kommer att komma upp på min Bdb någon gång ikväll :P

-Märta-Pärta

Beverly Hills 90210

Tittar på detta just nu, såg på det allra första avsnittet. Den serien är så bra men den blir mycket bättre när Dylan är med. Hallå Heting! Säger jag bara :) Ska snart gå upp och fortsätta och kolla på det. Jag har första säsongen men jag ska nog skaffa mig andra säsongen också, sooooon :)

 


-Märta-Pärta

ADAM TENSTA

Igår var jag på min första torsdagkväll EVER! Skitsköj var det! Jag kramade en räv!

Det var jag, Cissi och Robin som åkte in dit. När vi kom dit hängde vi lite i parken. Då såg jag en räv, ingen riktig utan det var en människa som var utklädd till en räv. jag tyckte den såg så mjuk ut och Cissi tyckte att jag skulle krama den men jag vart lite feg så vi gick till den fast jag stod en bit ifrån.
Så säger Cissi högt "Kom igen nu Martina, gå o krama den!"
"Tyst med dig!" säger jag.
Då säger rävens kompis "Det är ingen fara, Martin är snäll, gå fram o krama honom!"
Så då gick jag fram och fick en kram, hihi!

När Cissi gick med i Djurens Vänner (tror jag att det heter) då säger Robin "Där går ju Natta!" Dum som jag var ropa jag aldrig på henne... Men det var ett tag sen man såg henne, saknar henne lite faktiskt. Sedan gick vi till Pinochio och satt på han (haha) och tog kort. Efter det gick vi tillbaka till stan och man såg en hel del sköna bilar och motocyklar som lät så gött så jag nästan blev döv.
När vi gick där kom jag på att det var en bok jag skulle kolla efter. (Kan ni tänka er, jag kolla efter en bok!) Men den fanns inte inne, hon hade sålt den sista men hon skulle beställa in en ny så nu väntar jag på att få ett sms där det står att min bok finns i butiken ;)
Vi gick runt där och väntade på att kl. skulle bli 21.00. Jag träffade Theo där inne också, på biografen! Det första hon säger är "Har du lugg?" Jag brukar börja med att säga Hej eller något liknande hon frågar istället "Har du lugg?"

När klockan var ungefär kvart i 9 ställde vi oss i folkmassan, men jag trodde det skulle vara mera folk. Vi stod väldigt bra till tycker jag, långt fram! Och sicket ös det var! Adam Tensta är verkligen grym! De kastade ut t-shirtar men jag tog ingen... Men det blir väl, fick några bilder på honom! Han är så söt när han ler, hihi! Jag kan undra om Cissi såg något när vi var där för när jag kollade på henne var hon omringad av personer som var längre än henne, hehe. Den bästa låten kom sist, självklart, "My Cool"! Alla började hoppa och ropa och sjunga med! När vi gick till bussen då det var slut berättade Cissi att det var en liten kille som hade sagt "Jag tippar på att hon är 2 meter!" Jag kan undra vem han syftade på?! Hehe. Jag såg iaf bra, jag såg över allas huvuden! :)

Helt klart en väldigt lyckad kväll! Måste tacka Cissi och Robin för en sjukt kul kväll! Det får vi göra om!

Nu har jag blivit sugen på att gå på fler konserter och se artister uppträda LIVE! Och Cissi nu längtar jag extra mycket efter den 14:e augusti!


Bilder finns på min Bdb =)

-Märta-Pärta

Torsdag-kväll



Ska bli mycket, mycket, mycket skojsigt!

27/5-99 - 1/7-08



Jag kan verkligen inte hålla tillbaka tårarna, saknaden efter Simba är stor.
Jag kommer ihåg när Simba föddes han var den som stack ut ur mängden bara för att han var hälften vit och hälften svart :)
Jag kommer ihåg när Figaro försökte bli Kung här hemma han utmanade Simba men det var ingen idé Figaro fick ge sig.
Jag kommer ihåg vintrarna då Simba skulle ligga inne på soffan med ryggen mot elementet, en äkta livsnjutare var han.

Det finns många fina minnen utav Simba och det är de jag kommer att komma ihåg när jag tänker på honom.

R.I.P. Simba

-Märta-Pärta

Hemkommen från FALKENBERG!



På måndag 10.24 gick tåget mot Varberg och därefter skulle vi ta bussen till Automobilen, jag och Cissi skulle till lilla Marion i Olofsbo! När vi gick av bussen och gick mot Marions bil ser vi att Marion räcker det fula fingret mot oss ;P Hon är sig lik!
När vi kom dit möttes vi av fyra hundar i dörren! Easy är galen, bara leka och bitas hela tiden. Och Balla Mormor det finns inga ord för den hunden så mysig! Så fort man börjar prata med henne viftar hon på svansen :) När vi hade installerat oss gick vi och badade! :D Bada i havet är inte fel, det var inte mycket folk, det var nog bara vi där som bada! Men gött var det och en jävla massa maneter, jag hatar maneter! Vi flöt omkring på Marions madrass på vågorna :) Efter det gick vi hem och busade med Easy och på kvällen käka vi pizza! :D Vi (Jag och Cissi) lärde oss ett nytt kortspel - 500. Ett mycket roligt spel som jag efter ett par dar efter vann på :D
På onsdagen käkade vi glass - mums! Fast jag fick inte i mig allt men det åt Cissi upp efter att hon hade ätit upp sin glass :O Vi bada och solade både onsdagen och torsdagen, fick en fin bränna! :) Inga streck till skillnad från Marion, hehe. På torsdagen byggde jag mitt första sandslott någonsin! Minigolf spelade vi också (jag vann) Marion var så duktig... "Nä, denna är skitsvår!", "Fan ta dig!" HAHA!
Vi har även varit ute och gått med vovvarna, jag fick ha Donna! Igårkväll när de skulle ut drog hon så mycket så jag kunde knappt hålla henne men jag lyckades! :)
Citat finns det många av och de jag kommer ihåg mest är:
"Mm, faktiskt!" - CC
"Du hörde!" - Marion
"Jag hatar er!" - Marion


Det vart en kort summering av dessa dagarna men det var väldigt roliga dagar och jag saknar Marion redan men vi ska väl dit ner snart igen? ;)

-Märta-Pärta

RSS 2.0