Sommartorsdag

Igårkväll åkte jag, Camilla, Robin och Cissi in till Borås. Men där vart det inte mycket folk men jag träffa en och annan som jag kände igen, bl.a Larza och Rikard =) Jag köpte min bok som hade kommit och om ni frågar de andra var jag fast i den en stund, hehe. Vi gick mest runt där i Borås i parken och i några affärer. Inne på TeamSportia eller Intersport (Same Shit) hittade jag ett par så fina skor eller jag hittade två par som jag så gärna ville ha. Sen gick vi till Elfsborgshörnan, skulle inte sitta fel med en Elfsborgs-t-shirt =) Sen var vi inne på Åhlens vid filmerna och jag hittade Beverly Hills säsong 2!!!! Men jag vill inte lägga ut 450 spänn på den boxen... Sen såg jag lite annat också ;) Eller vad tror du Camilla? hehe. När vi gick där och kollade bland filmerna hittade vi en film som heter "Rec" och då sa Camilla att den kunde vi titta på för hon och Robin har den. SÅ då bestämde vi att vi åker hem till Cissi och kollar på den. Vi tog bussen som gick 21.00 och vi var i Kinna 21.35 och då åkte jag, Camilla och Robin till Hemmakväll för att köpa godis och sånt. Sen skulle vi hem till Robin för att hämta filmen och då ströga vi genom Kinna med nedvevade rutor och musik på HÖG volym och låten som spelades var "Alla som inte dansar" men det vart inte en j*vel i Kinna =P Haha! Så det var inte så lyckat men vi hade kul =) När vi hade varit hos Robin gjorde vi ett försök till men inte heller då var det något folk i Kinna så då åkte vi hem till Cissi =)


(Bild lånad från: http://www.ginza.se/)

En film som heter "Rec" kollade vi på och jag måste säga att jag kröp nästan ur skinnet! Det är den bästaste och läskigaste filmen jag har sett i hela mitt liv, hitttills. Och den där galna kärringen ska vi inte prata om!
Jag är inge vidare på att beskriva vad filmer handlar om så jag "lånar" texten från http://www.ginza.se/

"Ett mindre tv-team ska dokumentera en vanlig natt hos brandkåren i Barcelona. Men när en till synes ordinär rutinutryckning tar en helt oväntad vändning, blir natten mer dramatisk än de någonsin kunnat ana. Samtidigt som de kämpar för sina liv mot något de inte ens kan förklara, känner de möjligheten till tidernas scoop och låter hela tiden kameran rulla..."

Jätteläskig verkligen t.o.m Cissi var lika knäpp som jag var. Det var tur att jag fråga om hon hade några kuddar! Jag satt gömd bakom min rätt så mycket, hehe.
Mycket bra var den iaf!

När vi skulle åka hem vart ett helvete =P Iaf för mig. När jag skjutsade hem Camilla och Robin satt de bara och snacka om skräckfilmer så det hjälpte inte så mycket. När jag sedan hade lämnat av dem åkte jag själv, usch läskigt! Jag hade på glad musik, haha! Men det hjälpte inte så mycket det heller. Det var nära att jag sov med lampan tänd i natt men jag släckte den efter ett tag, hehe.

Tack för en rolig kväll!

-Märta-Pärta

Kommentarer
Postat av: Cissi

Rec var så sjukt jävla äcklig så höll på att dö! Fy faan säger jag bara... Men den var riktigt bra! Hur gårre med den engelska boken nu då? =P Hehe...

2008-07-25 @ 22:13:26
Postat av: Nicole

Hihi, jag och Thilda har en egen version på den låten som går: "Alla som inte våldtar är dansbandsmän" :D hehe.

2008-08-03 @ 16:30:04
URL: http://nicolsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0