Balen!

Igår var den den näst stora dagen för igår var det balen! Se där det rimma, sug på den ni! Det var lite ovant att ha klänning på sig men det var jag inte ensam om, haha. På eftermiddagen gjorde mamma iordning mitt hår och så sminka jag mig och jag klarade det själv :P Tjugo i 6 kom jag till skolan då det var väldigt mycket folk där för att se på alla vackra treor. Jag träffade Cissi och Marion först sen kom Nicole och då skulle de ta bilder på oss - mycket skojsigt att stå framför kameran ;) Sen kom Ewe och en till som jag inte kan namnet på tyvärr, lite pinsamt. Och då skulle alla ta kort på oss och då säger lilla Elvira "Kan inte jag få stå där också?" Haha, hon är för söter :)
Sen kom Oscarsson och ville ha en bild på mig sen gick jag och hon till Malin och Robin och då tog jag kort på Malin. Sen gick jag och Malin och Robin runt för att leta upp Johansson och då blev det mer korttagning. Sen skulle Pelle ta kort på mig, mamma och pappa.
Bussarna kom lite före halv 7 och då gick vi på dem och sicket jävla liv de var på vägen dit, redan då var det lite sus i luvan på killarna! Kalle skulle dra en rolig historia och den gick så här:
"Det var en gång och den var grusad!"
Sen skulle de sjunga också så han tar micken än en gång och ropar:
Kalle "Rikitikitaka!"
Alla i bussen "Rikitikitaka!"
Sen var det fler ord på den ramsan som jag inte kommer ihåg och det enda jag tänkte då "Fy fan, jag kommer inte att trivas där på Valand för fem öre!" Men så fel jag hade!
När vi kom dit gick vi av bussarna då gick jag med Anna-Sara och Angelica och då gick vi till entrén där vi hittade Nicole och Marion. Sen gick vi in. I början var det mingel. Efter en stund så fick vi gå in och sätta oss och jag satt bredvid människor som jag inte kände men jag hade sett dem och en kille som satt mittemot mig, typ, han satt och sa många gånger "OJOJOJ!", "OJOJ, vilken jävla kille!" Det var lite roligt. Efter en stund frågar han mig:
"Är du från Älekulla?"
"Näe..."
"Jooo. Nähä, Torestorp då!?"
"Neee."
"Nu vet jag! Öxabäck!"
"Nä, Kinna"
"Va!? Men Pettersson sa att du var från Älekulla, att du alltid åkte den bussen."
"Näe, jag åker aldrig buss."
"Jo, det sa han!"
Han var en rolig snubbe med lite sus i luvan.
Jag måste också säga att det var som en bastu där inne. De sjöng också sina ramsor därinne för att få igång alla lite. Sen åt vi och så. Efter nån timme eller några timmar då skulle man börja valsa. Då blev det rejält tomt bland borden så jag gick ner till Anna-Sara och Angelica och då bestämde vi oss för att gå ut och när vi kom ut sa Anna-Sara till mig att det hade hänt något däruppe i hennes huvud för hon var nog lite full, hihi. Jag och Anna-Sara dansade vals på Avenyn i Göteborg! Då jag var Martin och Anna-Sara var Lars, haha!
jag tyckte att då i början var jävligt tråkigt för det hände inte så mycket men jag hade bestämt att jag ska stanna kvar ända tills klockan slår 3 på mören. När vi gick in har jag för mig att då hade det dragit igång på dansgolvet - PARTY! Jävlar, vilken kick jag fick av det! Vi dansa och sjöng med i låtarna hur kul som helst! Marion trodde jag var full eller att det var något stort allvarligt fel på mig men jag avr ju så glad och hade en massa ENERGI som ville ut!

Vi dansade oss svettiga så vi gick ut en hel del gånger och det kom fram folk till oss och sa hur fina vi var och våra balkänningar och det är bara att tacka och ta emot! Kul att få lite uppmärksamhet!
Vi gick in och dansade igen och hoppade och flög och skrek oss hesa! Så himla roligt det var kan inte sluta le när jag tänker på det! Det var också roligt att titta på killarna när de gick för de var lite runda under fötterna och de hade en sån rolig blick också, haha!

Det var en mycket roligt kväll en så rolig kväll har jag nog aldrig haft när jag tänker efter iaf inte då man har varit ute! Så jag måste tacka alla för en underbart rolig kväll!



P.S. Jag hade gärna gått på bal en gång till ;)

Fler bilder från BALEN kan ni titta på i min Bilddagbok!

-Märta

Kommentarer
Postat av: Nicole

Det var grymt kul, alltså. Tack för en trevlig kväll/natt/morgon!

2008-06-04 @ 23:13:06
URL: http://nicolsan.webblogg.se
Postat av: Emma

ojoj, du bor ju nära mig, skene här ;)

2008-06-11 @ 17:43:29
URL: http://asof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0