Midsommar

Firade inte hemma för en gångs skulle utan iår bar det iväg till Jönköping till Nicoles kusiner Amanda och Mathilda och deras kompisar.
Vi var framme vid 12 i Jönköping sedan åkte vi vidare med buss till stället där alla stugor var. Och det var en väldigt mysig stuga de hade tycker jag. Kul var det iaf på kvällen för då fick jag min lilla "kick" då jag vaknar till och blir helt galen då Marion oftast tror att jag är full men det var jag icke, här ska inte supas! De andra gjorde det men icke jag och det var kanske därför jag vann i armbrytning mot lilla Tomas, hehe! På kvällen då dansa vi och sjöng min favorit låt blev "500 mil" med Mimikry mycket bra låt måste jag säga! Amanda var så übersöt när hon var (lite) full, hihi. När Petra sänkte ljudet på högtalarna och Amanda fortsatte sjönga i en väldigt hög ton som dog ut allt eftersom. Jag och Marion vi dansa vals och även Oscar drog en vals med Marion. Vi spelade också kubb på kvällen bland alla knott - man blev ju för fan uppäten! Jag och Cissi mot Oscar och Marion och M.O vann, grr! Jag vill ha revansch! Några gick och bada på kvällen, två ramlade i med kläderna på och kom tillbaka helt dränkta! Måste ha varit rätt så kallt o bada.
Sen var det nån som trodde att han var rolig och tog Nicoles mobilbatteri det tyckte jag var jävligt taskigt! Nicole var ju helt förstörd, stackarn. Så har jag aldrig sett Nicole, jag började nästan lipa bara för att hon stod och skrek. Det var så otroligt mycket synd om henne. Men som tur var kom han tillbaka och hon fick tillbaka sitt batteri och som tack dränkte hon hans i öl - You Go GIRL! Han gick förbi det rummet jag var i och hörde honom säga "Vad är det med henne, hon är ju helt flippad!" Är det så konstigt? Den personen hade inte jag något gott öga till på morgonen... Jag, Marion och Oscar tog en kvällspromenad vid en liten sjö och bland stugorna, det var mysigt att gå och snacka lite om bl.a. Grisen i SAW som Marion har så kul åt bara för att jag är rädd för den men det kan jag takcka Oscar för, han har skrämt mig så mycket så jag blir rädd för allt. Han skrämmer mig nästan varje gång jag träffar honom :) Igår skrämde han mig också då han stod bakom ett staket när jag jaga honom och jag höll på att hoppa ur skinnet! Men kul är det att träffa Oscar och Nicole men träffar ju inte de så ofta så man får ta vara på de tillfällena då man träffar dem :)
Det var också väldigt kul att tälta med Marion och Cissi. Tälte stank fotsvett och svett, haha! Marion klagade hela tiden men hon bidrog till lite olika dofter hon med ;)

Sammanfattning: MYCKET ROLIG MIDSOMMAR! TACK för en rolig midsommar!

P.S. Bilder finns på min BDB ;)

- Märtan/Basketspelarn/Martin/Vandrande Pinnen!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Det var jätteskoj att ni hängde med =) Tack gumman för att du bidrog till en mysig midsommar! Pusspuss (L)

2008-06-22 @ 00:57:06
URL: http://nicolsan.webblogg.se/
Postat av: Cissi

Håller med Nicole jättemycket =) Älskar dig Märta-Pärta <3

2008-06-22 @ 12:31:02
Postat av: amanda

det va jätte roligt att ni kom :) tack så mycket för en fantastisk midsommar :)

2008-06-24 @ 12:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0