Movie-time

För en stund sedan var jag, mamma och Dollan och släppte av pappa för han ska ju "showa" ikväll :P Och så tänkte jag vara lite rolig och köra iväg för han hade inte tagit ut dragspelet ur bilen än och då tänkte jag att köra iväg på skoj, hehe. När han klev ut bilen börja jag rulla men så hitta han en o tjöta med och då märkte han inget och ja ba "Nämen vafan!" haha! Han stod kvar där och då körde jag iväg ändå, man kan nämligen köra runt där :P Så jag körde iväg och åkte tillbaka till rondellen där vi hade släppt av han och då stod han och vinka in oss, haha, han trodde vi skulle köra iväg!!! Så öppnar han min dörr och säger "Jag sa till gubben: De kör ju iväg med mitt dragspel!" HAHA! Lite roligt, hehe.

Sedan åkte vi till "Hemmakväll" för att hyra filmer. Dessa blev det:
"Irene Huss - Den krossade tanghästen"
image67

"Surf's Up"
image68

"Råttatouille"
image69


Nu ska jag och mamma kolla på film och ni kan la nästan räkna ut vilken hon vill se :P

Agility

Idag var jag och Dollan på en ny hundkurs nämligen agility för nybörjare. Skitkul fast jävligt kallt var det och sketen blev jag med, klabbigt och slaskigt var det där ute på plan. Vi är ungefär 10 st i gruppen allstå 10 hundar. Det som är roligt är att det är en liten minidolly med. En svart dvärgpudel fast den är ju en riktig dvärg det märkte jag idag för den var mindre än Dolly så jag har räknat ut att Dollan är en egen storlek, ett "mellanting" precis som matte, haha.
Vi började men information och så skulle kursledarna kolla vaccination, registrering och betalning o sånt tråkigt men nödvändigt. Sen var det information om vad vi ska göra på kursen, hur man ska träna, om belöning och att om hunden gör fel är det människan som gör fel, allt hänger på husse eller matte. Efter det skulle vi ut och gå till grusgropen och visa var man kan ha sin hund lös för att rasta av den före träning. Det är en åker man är på då och vi gick in på den och släppte lös alla hundar och herrejävlar va de sprang. Den andre lille svarte pudeln satte efter Dollan och sen var det en liten jackrussel-aktig hund som satte efter efter en annan hund och så sprang "hundparen" i kors så en jackrusselhund fick hoppa över den ene pudeln, så för jäkla roligt ut!
Sedan skulle vi prova på liten tunnel, stor tunnel, "huset" och slalom. Först tänkte jag att Dollan är nog lite feger så hon kommer inte klara av den lilla tunneln men det gjorde hon! Och den stora med och "huset"! Jag var så stolt över henne och det är grymt kul också! När vi hade varit där ute och tränat i ett par timmar så skulle vi gå in för att säga hejdå. Innan det satte vi hundarna i bilarna, jag satte Dollan i Bernt. När vi hade varit där inne och pratat lite sa vi hejdå och gick och när jag kom till bilen och kollade i baksätet såg jag ingen Dolly. "Hon kanske sitter i framsätet" tänkte jag och öppnade dörren men det var ingen hund där... Men jag hörde att den gnällde. Ni som vet vad jag har för bil kanske vet att jag har en apa på "hyllan" i bakluckan. Där satt iaf Dolly, haha! Då hade hon krupit upp där. Hela vägen hem då låg hon och sov i baksätet, stackarn helt slutkörd :) Både jag och Dolly har varit helt slut idag. Dolly har legat på mattan och sovit och jag har legat i fåtöljen med ett täcke runt mig och kollat på "So you think you can dance, Scandinavia". Jag blir riktigt sugen på att börja och dansa när jag ser det, ser så roligt ut!

Ikväll ska jag och mamma hyra film när vi har släppt av pappa för han ska "showa" ikväll :P Mamma vill hyra "Irene Huss - Den krossade tanghästen" och jag vill hyra "Surf's Up" och så blir det en till men vet inte vilken än. Vilken slappdag detta har blivit och snart är lovet slut, snyft, vill ha en vecka till. Jag tycker detta lovet har gått för fort men å andra sidan har jag haft något och göra varje dag. Det roligaste var nog när jag och Cissi var hos Marion och vi åkte i pulkabacken hemma hos Marion, fy fan va det gick! Marion bara klaga hela tin för ont fick ont i baken! Jag hade inte ont nånstans förrän dan efter när vi vakna, då hade jag liiite ont i baken. Men kul var det!

Ajöken!

Kvällen den 24 mars

Martina "Det är Martina!"
Marion "Heeej, åker du pulka?"
Martina "Neee, plast!"
Marion "Va barnslig du e!"
Martina "HAHA! Vad gör du då?"
Marion "Funderar..."
Martina "Vad funderar du på då?"
Marion "Om du och Cissi vill kommma hit och träffa puppisarna?"
Martina "Jaaa!"

Marion ringde när jag och Dollan var ute i snön och DOllan blir helt jävla galen när hon är ute i snön ibland tror jag att hon har fått rabies eller nåt, haha! Jag gjorde ett hopp också men när jag åkte på det med plasten flög jag med ansiktet först men han som tur var att få fram händerna.

Jag och Cissi åkte upp till Marion och när vi åkte dit var det inte så mycket snö men det var skillnad på Torestorp och Kinna. När vi kom dit gick vi in till Marion och puppisarna, de har blivit jättestora! Men de är fortfarande söta :) Bits gör de också de bet tag i fötterna på oss! Sen bet de varandra, hihi, och morrade. Sen gick vi ut med de i snön och då snöa det. Marion hade skitmycket snö! Sen skulle de in och då tyckte Marion att vi skulle ha snöbollskrig!!! Donna var med också, haha. Marion kasta så Cissi fick snö innaför glasögonen, såg för jävla roligt ut. Sen träffa jag Marion "i hövet" så hon fick en rund cirkel av snö på mössan sen träffa hon mig och det blev likadant för mig! Sen byggde vi en snögubbe! Skitsnygg blev den, tycker jag. Speciellt när vi dekorera han, hehe ;) Vi gick in i huset sen för det blev lite blött och kallt... Då käka vi bulle och drack saft och kollade på tiggare, en "snoppepelle" och en Easy :) Sen skulle jag och Cissi hem för pappa hade ringt och sagt att bli inte borta för länge för vi visste inte hur mycket snö det skulle komma eller om det skulle komma något mer. Var så mysigt när vi åka i Bernt som var som en iglo och snön hängde på träden, det var som att åka i en tunnel eller nåt.God Natt.

Seg dag

När jag och Marion kom hem igårkväll var vi så trötta. På hemvägen från Nicole pratade hon bara om iskallt vatten, haha. Vi gjordes oss iordning, jag skulle borsta tänderna innan vi gick upp och Marion skulle gå på toa några gånger :P Det tog inte lång tid för mig att somna och det gjorde det nog inte för Marion. Klockan ringde vid 9 men jag kommer inte ihåg att jag har stängt av den eller nånting, jag avr helt borta på morgonen. Så seg också, kunde kanppt öppna ögonen bara för att jag var fortfarande trött, haha. Men Marion var redan vaken och så var Dollan där inne också och så skulle man klappa henne :) Marion åkte hem halv 11, tråkigt, det är kul när Marion är här :)

På förmiddan, en stund efter Marion hade åkt tog jag, mamma och Dollan en promenad. Det är skönt och gå ute när solen lyser. Sen har jag bara suttit framför tv:n eller datorn... Har inte gjort ett piss, tänkte gjort färdigt religionsfrågor men hade ingen lust till det.

Ikväll har jag tittat på mitt favoritprogram - La Ink. Kat von D är så extremt cool. En del tjejer som ahr en massa tatueringar och ser ut som riktiga bad-ass beter sig mer som killar men inte Kat von D hon må vara en riktigt rock-tjej med en massa tatueringar men hon är ändå feminin. Gillar inte starkt! Jag gillar verkligen det halsbanden hennes team fick i detta avsnittet som gick. En sån skulle jag vilja ha.


Vad ska jag göra mera nu då. Kvällen är ju inte slut. Jag vill titta på en film men jag vet inte vilken. Har ni några förslag?

/Märta

Partaj! =)

Igår vart det partaj, vi var på förfest hos Nicole och Oscar här hemma i Kinna för vi skulle till Lounge senare på kvällen. Marion, Cissi och hennes kusin Jenny kom först hem till mig för de skulle åka med mig upp till Nicole och Oscar. När vi kom dit började vi med att spela Guitar Hero. Jag hade aldrig spelat det innan och jag var inte så bra men fan va det var kul! Blir riktigt sugen på att skaffa en sådant spel! Det roligaste var nog när jag och Oscar valde expert. Man kunde välja mellan lätt, medelsvårt, svårt och expert. Fick lite poäng iaf :) Vi spelade även Twister och det var också grymt roligt! Cissi som hade baggy-braller på sig fick dra upp den som gamla tanter gör, haha! Det märks att Cissi är 19 år ;) Oscar twistade till sig ordentligt ibland och det är tur att man är lång också när man är flera.
Jag och Marion körde det och så slängde jag ur mig en kommentar som gjorde att hon föll pladask i golvet och började asgarva! "Vicken jävla kommentar!" Sen var Nicoles lillasyster med, vilken liten apa, en vig apa. Hon var ju nästan värre än Oscar till att twista till sig :P Jenny hade skön stil, hon stod med benen i kors och också armarna, haha, det såg jätteroligt ut!
Klockan 11, ungefär, då åkte vi iväg och då skulle vi först köra hem Cissi och Jenny för Jenny är inte 18 år än så hon kunde inte följa med ut :( Då vart det jag, Marion, Oscar och Nicole kvar och vi åkte till lounge där Nicole träffade sina kompisar. Sen gick vi in där det var en extrem hög ljudnivå man fick ropa i varandras öron om man skulle säga något men man hörde knappt ändå... Det slog ju lock för öronen så det var skönt när vi gick därifrån och skulle hem. Marion hitta en liten flört ;) hehe. Marion kanske blir först då ju!

Det var också kul att träffa Nicole och Oscar, det var längesen man träffa dem :)

P.S Bilder finns på min bilddagbok så ni kan ju kika in där om ni vill, http://maertapaerta.bilddagboken.se/p/main.html

/Märta

Ointressant

Idag under UF så var Jörgen från TST och föreläste för oss. Var långtråkigt att lyssna på men intressant ändå. Han starta eget när han var 24 år och har hållit på med detta i 18 år. Så han berättade lite vad man ska tänka på o så. En grej som han sa som jag tycker är väldigt viktigt var att om man ska starta ett företag ska det vara med de som man känner sig trygg med och känner väldigt bra så att man kan prata om allt möjligt och hjälpa varandra, det ska jag komma ihåg.
Var även ute och gick med Dollan på förmiddan innan jag började skolan då hade jag med mig Mimmi för ajg tänkte att jag kanske kan ta någon bra bild, fick till en rättså bra bild men lite suddig, det är ju en vanlig kompaktkamera så jag ska väl inte ha för höga krav. Hittade lite istappar utanför huset som det droppade ifrån så då tänkte jag att jag kanske kan få till en schysst bild med en droppe som faller från istappen. Lyckades också men som jag skrev innan blev den suddig.

Vad händer imorgon då? Har en lektion på morgonen - matte och jag vill ha tillbaka provet! Imorgon har det gått 2 veckor sen vi gjorde det och jag vill gärna ha det före påsklovet! Efter den lektionen åker jag hem, har långrast och jag ska även till tandregleringen och så ska jag lämna mitt CV också! =) Yaaaay! Hade hellre stannat kvar i Borås än att åka tillbaka till skolan... Hade ju kunnat gått på Knalleland då ju och kanske hittat någon topp eller nåt. Men skolfantast som jag är, hehe.


Fan va gött det ska bli med påsklov. Vårterminen är slapp tycker jag det är mest lov och en och annan ledig dag. Hmm, men vad ska jag göra på lovet...? Jag vill åka till Gekås men pengarna börjar tryta och jag har varit där ofta nu men vem har sagt att man MÅSTE köpa något när man är där eller att man måste köpa MYCKET man kan ju bara köpa nån grej.

Pappa har fått låna ett band med roliga historier på och det är några stycken som jag tycker är riktigt roliga t.ex. den och Chihuahuan, haha, och den som handlar om Edvin och Erik.

I 25 år har Edvin och Erik har åkt med varandra till sågverket där de jobbar och så är det ett kryss som de alltid kommer till och Erik är rätt så står och han har en liten bil så då kan inte han vrida sig och titta åt höger då får Edvin titta åt honom.
Edvin har ett litet talfel så när han ska säga att det är klart säger han "K-k-k-k-lart!"
En dag när de kommer till krysset så tittar Edvin och säger "K-k-k-k" o så kör Erik och PANG så krocka de med en bil. När dammet och allt har lagt sig säger Erik till Edvin "Vafan, mena du med att säga klart!?" "N-n-n-nä-nä jag skulle säga k-k-k-larar du det här är du inte dålig!"
Konstig natt och snö

Ja-a, det var mig en konstig natt. Somnar runt halv 11 vaknar av att Dollan sitter och gnäller vid min dörr klockan 12 på natten, jag sätter mig upp och mitt nattlinne har klibbat sig fast på mig för det var skitvarmt på mitt rum, uäk. Jag släppte ut Dollan som gick in till pappa som senare fick gå ut med na mitt i natten, stackars Dolly och pappa för den delen med! Öppnar fönstret men är fortfarande skitvarmt, som en jäkla bastu! Somnar sen igen. Vaknar och kollar i springan vid fönstret, som fick vara öppet hela natten, där är det vitt - snö :S Fattar ingenting, går ut från mitt rum och kollar ut på balkongen då är allt vitt, mycket snö :D Va helt nollställd för det var ju ett riktigt vårväder igår, solen sken och allt! Men nu är det snö ute :D Fan va kul! Har snöat, typ, hela dagen! När jag kom hem gick jag och Dollan ut för jag gillar att vara ute i snön. Tänk om man hade haft värsta branta backen utanför dörren och en bit upp i skogen då hade jag kunnat åka PULKA! Jag och Dollan gick runt i skogen och tog kort :)


Hemmakväll

Gårdagen började med att jag stod upp och åkte till skolan... Vid lunch träffade jag Marion och vi bestämde att vi skulle ha filmkväll hemma hos mig :) Sagt och gjort, vi bestämde även att vi skulle ha pizza och hyra film. På kvällen kom marion med pizzorna så vi åt och pappa var så snäll så när han skulle gå ut (det var mörkt ute) gick han en sväng förbi köksfönstret och det visste inte vi. Plötsligt hörde jag ett ljud "Huuuuuh" Först tänkte jag att det är nog Marions mobil så jag kolla på henne men så såg jag något i ögonvrån så jag titta mot fönstret och därute står pappa och han skrämde skiten ur mig! När jag blir skrämd så ropar jag och marion tyckte det var jättekul så hon börja asgarva och jag med och pappa stod utanför och skratta åt oss, haha!
Marion "Va var det? haha"
Märta "Pappa står utanför fönstret, titta!"
Marion "Haha, nä jag vågar inte, haha!"
Fy fan va jag fick ont i magen av att jag skratta så mycket, haha!
När vi hade ätit skulle vi åka och hyra film och Marion gillar att trycka på Bernts tuta... Så när jag skulle stänga portarna satt marion kvar i bilen och rätt som det är så tutar hon och än en gång skrämde hon mig och jag hoppa till och "dansa" som Marion sa. när jag vänder mig om sitter Marion och ASgarvar i bilen, hon riktigt viker sig och säger "Jag orkar inte mer!"

Vi ströga genom Kinna mot Skene men först skulle vi in på M&M där Marion svinga bananerna rätt mellan benen på mig, tur att jag inte är kille! Haha! Jisses :) Sen åkte vi till Hemmakväll i Skene (Videomix har nu bytt namn till Hemmakväll) och så gick vi in där för vi skulle nämligen hyra "Saw 4" och så 2 filmer till. När vi gick därinne och kolla på alla dessa filmer så gick vi vid borden där de har köpfilmer. Plötsligt tar Marion upp en film och säger till mig "Titta" och kan ni gissa vilken det var!!!? Jag blev så sjukt glad och överlycklig bara för att Marion hitta den boxen!! :D "Viva la Bam säsong 2&3". Marion tyckte att jag var konstig bara för att jag blev så glad! Så nu står den så fint i min bokhylla bredvid tidningen med Dregen på framsidan!


Vi gick runt där mer för vi skulle ju ha 2 filmer till, de hitta vi till slut. En skräckfilm "Deadbirds" och "På smällen". Sen gick vi till kassan och i.o.m att jag hade hyrt 3 filmer så fick jag 3 snickers, ett bonuskort(tror jag att det var) och en gratis hyrdvd "Irene Huss - Tatuerad Torso", har aldrig hört talas om den men får väl titta på den någon dag. Men jag är så jäkla glad att Marion hitta den dvd-boxen! :D  timmar med Viva la Bam, rena drömmen. Men nån gång ska jag även köpa Jackass-boxen ;)

När vi kom he och skulle ställa in Bernt skrämde Marion mig IGEN, hon är ju fan värre än Oscar till o skrämma mig! Jag öppnade portarna och så hörde jag ett brus, typ, så jag kollade på Bernt och Marion helt plötsligt börja Bernt "tvätta sig själv" ni vet sån där spolarvätska. Jisses och Marion sitter där i bilen och asgarvar!

Vi började med att kolla på "Saw 4" och den var faktiskt inte så skrämmande som jag hade trott. De är nog den enda skräckfilmerna som har en röd tråd för allt hänger ihop.
Sen skulle vi titta på "Deadbirds" men det var jag inte så sugen på för jag tyckte den verka vara så jävla läskig. Men Marion sa ju att vi skulle kolla på den men som tur var så tyckte inte hon att den verka bra bara för att det var på 1800-talet så då övertalade jag henne att vi skulle kolla på nästa film "På smällen". Men ärligt talat, visst den var rolig men den var inge vidare bra, tycker jag. "Fuck my beard" haha, det var lite roligt men överlag så var den långtråkig. Sen somna vi men när vi hade släckt berätta jag roliga grejer från "Där fick du" då börja Marion garva och det roliga var att hon hicka samtidigt, haha *hick* haha!

Idag på morgonen kom födelsedagsbarnet in och väckte oss nämligen Dolly, hon är nämligen hela 2 år idag!
Lilla Dolly-Boll. Hon öppnade sina 2 presenter på mitt rum och hon fick en ny säng och så tuggben som hon tyckte var väldans gött. Ikväll ska vi fira henne med smörgåstårta! Snart ska jag blåsa upp ballonger som ska hänga utanför ytterdörren :)

När vi hade vaknat till lite och kollat färdigt på "På Smällen" gick vi ner för att kolla på "Birger & Olvert" och jag garantera att om Marion läser detta "I hövet" så kommer hon börja garva! Haha!


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag ska iaf göra färdigt alla Religionsfrågor idag och det ska jag göra samtidigt som jag kollar på Viva la Bam :D Kommer gå jättebra ;)

Take care now, bye bye then!

Aloha!

Igår var det studiedag och då bestämde jag och mamma att vi skulle åka till Gekås! Nu har jag varit där väldans ofta, det gör illa vid mitt konto... Dollan fick ha barnvakt men hon försökte fly från morbror men det lyckades hon inte med, haha. Vi var där vi 9.00 ungefär och då bestämde vi oss för att vi går själva. När vi kom in var det ganska mycket folk där då tänkte jag "Neeeeeej, nu är det säkert mkt folk där nere också..." Men jag gick ner iaf och sammanlagt var vi 5 pers där nere. Asgött, speciellt när man går och kollar på filmer :) Hittade två filmer därnere; "Step Up" och "The Guardian". Sedan letade jag efter en musikdvd med HIM som har funnits där innan men den finns inte längre... :( Men iaf, sen gick jag upp till första planet och då de gamla tanterna kör ju sina vagnar därinne som att det är något jävla kundvagnsrace, försten dit och försten dit... Helt galna är dem. Men jag gick runt lite fint och lugnt och plocka på mig lite grejer, hittade ett supersött linne med rosa dödskallar på. Hittade de andra toppar som jag provade men de satt icke bra på mig... Sen gick jag vidare till underklädesavdelningen där jag hittade en rosa bikini som jag ville ha så jag provade den men då var det en dum bygel i överdelen, helt onödig till mig, så den blev det inte... Hittade inga trosor heller MEN jag hittade ett gulligt nattlinne, rosa, hihi, med en zebra på och så stod det "Little, cute and single" haha! Den kanske Marion vill ha :) haha! Sen hittade jag också en present till Nicole men jag ska icke skriva vad det var! HAHA! När jag gick vid lamporna kommer jag ihåg att Marion visade mig och CC en en "tavla" ett vettanfall på som rör sig så det ser ut som ett riktigt. Nu blev jag kär i den, skaffar jag en sådan nån gång ska jag sätta upp den mitt på fondväggen på mitt rum!

Sen efter det gick jag och mamma och betalade våra grejer sen gick vi med grejerna till bilen och när vi var på väg till stället där vi skulle äta såg jag ett BÄ i en stor hjullastare o han titta på mig, hihi (fan va barnslig jag har blivit!) När vi hade ätit gick vi i affärerna utanför Gekås då gick vi in i väskaffären som ska nu byta ägare så de hade utförsäljning, 30% på allt! Då tänkte jag att då får man passa på! Jag hittade en grymt snygg väska som jag har spanat in i en tidning, ett nytt märke är det no, "SuperGirl". Den väskan gillar jag :D Sen gick vi in i de andra affärerna o så skulle mamma in i blomaffären och ni som känner mig så är itne jag så värsta road utav sådana affärer... Så jag satte mig i bilen och lyssna på "Bittersweet" Mmm, Villes röst, ryser!

När vi hade hämtat Dollan på hemvägen åkte vi hem :P När vi kom hem kollade jag på "Step Up", hade aldrig sett den innan men hade hört att den är bra. Så bra verkligen, rolig och sorglig och killen ska vi inte prata om! Houhou-HOTTIE! Kors i taket!!! (Varför säger man ens kors i taket? Ser man kors som sitter i taket? Eller ser man i kors när man tittar i taket?)

På kvällen skulle jag och pappa på kursinskrivningen med Dollan på Brukshundsklubben. Så in i helvetes med bilar, man kunde ju tro att hela Mark var där! Lämnade namn och nummer för kursen "agility-nybörjare" så nu hoppas jag att hon ringer och säger att vi kom med :) Sen åkte vi till en som vi träffa där fast vi åkte hem till henne för pappa skulle prata med hennes man. Då träffa Dollan deras hund som heter Otto, klockrent namn! Men Dollan gillade inte honom, stackarn, haha.

Det var längesen jag va på bio nu... VIll verkligen gå på bio. Häromdan blev jag så sugen på bio när jag såg trailern för filmen "Horton"! Nån som ville hänga med? ;PHär är en trailer på filmen men den är på spanska.Nu ska jag göra svenska...

Adios!

Helgen

Nu var ännu en helg avklarad men en bra helg ändå :) I lördags var jag och Märion i Knalleland, hon skulle ha ett par braller men hon hitta inga och jag trodde att jag skulle hitta något nytt klädesplagg men icke eller jo, inne på Gina hittade jag en söt, rosa död-skalle-t-shirt men jag har så många t-shirtar jag vill ha nåt annat... Men hittade inget. Vi åt inne på Knalleland och smart som jag var föreslog jag ett ställe där jag hade ätit köttbullar och potatismos en gång men jag hade glömt av det var det stället som de hade så starkt potatismos, haha. Men smaken det försvann efter stund eller man vande sig vi det, men det var inge vidare gott! Haha!
Gissa vad jag hittade inne på Elgiganten! Jackass-boxen! 6 timmar med bara Jackass, rena drömmen om man heter Martina Märta-Pärta Roos. Nästa gång jag åker in till Borås ska jag köpa den! Men jag vill gärna ha Viva la Bam-boxen också! Nån gång ska jag köpa den på CDON.com.
Haha, när vi skulle till Elgiganten och de ställena på andra sidan måste man gå över en bro men marion ville inte gå i trappan för det är jobbigt hon ville ta hissen! Aldrig i livet att jag skulle åka hiss den lilla biten... Jag sa till Marion du får åka själv, då säger hon "Men tänk om den fastnar, jag vill inte vara där inne själv." haha! Men hon gick i trappan ändå även om det gick trögt. Men vi kommer över iaf. När vi anlände till Borås gick vi först in på Eko och då gick vi in i sportaffären där jag hittade en så fin bräda som jag så gärna vill ha men den kostarr ca. 700:-
Jag har bestämt mig för att skaffa alla de grejerna när jag har jobbat ett tag, om jag nu får ett jobb.
Sen ville Marion in på ÖB, haha. Hon sa att det var som Gekås :P Marion köpte bröd, haha! När vi hade strosat runt och var påväg till Bernt blev Marion sugen på glass men det var så lång kö därinne på McDonalds så vi bestämde oss för att vi käka glass på McDonalds i Kinna. Påvägen hem var vi asflummiga skratta så jag fick ont i magen! Nu tror ni säkert att jag är rena trafikfaran men jag har koll ändå, tjejer har ju simultankapacitet.
Men när Marion skulle beställa gick en dam före som skulle fylla mugg med vatten, och det avr ju okej, men sen börja hon beställa! Fan, dålig stil... Efter glassen skulle vi ströga genom Kinna och Skene med nervevade rutor och hög musik men det saknades en grej - FOLK. Det var ingen ute... Sen åkte vi till Örby och satt där och vänta på att Marions mamma skulle komma. Där vart det också garva, haha.

Idag har jag gjort en läxa, helt otroligt. Fast på förmiddagen gick jag en promenad i regnet med Dolly men ajg hade musik i öronen så det vart riktigt skönt ändå även om jag blev blöt. Sedan åt jag och efter det bestämde jag mig för att sätta på Pirates of the Caribbean 1 och skulle då bröja skriva på min bokrecension - en kladd. Det tog 30-40 minuter :O Sen renskrev jag den på datorn och så vart det klart. NÖJD.
Igår var jag inne på Elfsborg hemsida och nu har det kommit upp vilka matcher om spelas och när. Elfsborgs första match var i början av april har jag för mig, den vill jag gå på! Man har ju en Elfsborgs-halsduk ;P


Ey, den senaste veckan har jag lyssnat på en så bra låt som jag tycker att ni också ska göra och det är inte HIM om ni trodde att jag skulle vara så förutsägbar, HAHA! Suck on that! :P
Utan det är en Avenged Sevenfold-låt som heter Seize the Day. Mycket bra, mycket bra!


Fy Fan Va Jag Är Glad!

Ååå, varit på verkligen topphumör två dar i rad nu :D Igår var jag på toppenhumör, fast det är jag ju alltid men det var lite mer igår (måndag) och det kan jag tacka mina underbara klasskompisar för! Jag var sprallig, flummig och så jävla glad som bara jag kan vara!
Och idag hade vi redovisning i Internationell Ekonomi och då prata jag massa fakta fast jag la in en pytteliten diskussion, typ 2 meningar. Men efter redovisningen hade vi personliga samtal om hur det gick och då fick vi reda på betyget. Först tänkte jag att mitt var inge vidare roligt eller intressant och det var ju bara fakta och en minianalys/diskussion men hon sa "Du täckte allt som krävdes för ett MVG." Det första jag tänkte va "WOOOOW, skojjar du!?" Fan så jävla överglad jag blev! :D Sen när jag kom hem berätta pappa en rolig nyhet för mig och nu blir det till att skriva ett bra CV!!!
Men... Jag var ju så glad igår men det gick neråt och nu har det gått ännu mera ner för den grejen MEN optimist som jag är kan inget stoppa mig!

C.YA

Filmkväll

image60

På eftermiddagen igår fick jag ett desperat samtal från lilla Marion, hon hade inget o göra och hon ville ha filmkväll. Så vi bestämde att vi hade den hos mig o så skulle vi käka pizza också - MUMS! Det var riktigt gött. När vi hade käkat pizza skulle vi åka hem till mig men vi ströga genom Kinna och Skene o så ville Marion se den fina Ferrari-bilarna som ligger vid sidan av 41:an mot Varberg så då åkte vi där också och när vi skulle tillbaka åkte vi på småvägar genom Haby tror jag det heter. Då börja hon prata om Grisen som är med i Saw 3 och jag som är mörkrädd blev ännu mera mörkrädd! Kvällens garv var när vi nästan var hemma hos mig då Marion inte hittade sin mobil, den hade ramlat ur fickan när vi åkte i bilen. Då tog hon min mobil och ringde till sin. Hon hittade den och så vecklade hon upp den och säger "Det är någon som har ringt mig!!! :D" Herregud va vi garva, jag fick ont i magen! Så roligt var det!
När vi kom hem till mig satte vi oss vid datorn och gick in på YouTube och kollade på ett klipp när Birger åker skidor på sågspån, Robert Gustavsson härmar Jonas Gardell och jag bestämde att vi också skulle se ett roligt klipp med Ville & Bam men det var inte så uppskattat av Marion.
Sedan var det MOVIE-TIME och då skulle vi se på Saw 3 som Marion tog med sig och jag hatar skräckfilmer men jag tittar på de ändå men aldrig själv! Grisen är det värsta på hela filmen när den hoppar fram. USCH! Marion bara garva åt mig när dockan börja skratta för jag ryckte till, haha. Efter den skulle vi kolla på Shrek the Third. Men då var jag så trött så jag somna nästan och då blev Marion arger på mig men vi stängde av filmen och så skulle Marion läsa skvaller innan det var natti-natti :)

Nu är det nån timme sen Marion åkte hem... :( På möran kollade vi på Miami Ink och MTV All Acess :D Jag och Marion har bra smak när det gäller TV kanske inte Life of Ryan som Marion tycker är bra och han ska tydligen vara snygg...? Näää, det är han inte! Jag vet en annan som är snygg ;)

/Märta!

RSS 2.0