Film och pluggande

Dagen var planerad med att plugga och även göra färdigt två inlämningsuppgifter. Änsålänge har det gått så som jag har planerat =) Jag har nu gjort färdigt geografiinlämningen! Ska bara renskriva den sen är den färdig!
Under tiden som jag har skrivit färdigt det sista tittade på den filmen jag köpte på Gekås, "A Cinderella Story", den är mycket bra och söt - en askungesaga :)
Det känns så gött när man har gjort färdigt ett arbete i tid också, vilket jag oftast inte brukar göra. Jag brukar göra det sista kvällen innan den ska vara inlämnad.


"Byt ut en mobiltelefon mot en glassko, en cabriolet mot en tvådörrars pumpa och en förort till Los Angeles mot ett land långt, långt borta - vad får du då? En rolig lycklig-i-alla-sina-dar-skruvad Askungesaga! Sam (Hilary Duff) skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton college (den perfekta mötesplatsen för en prinsessa att träffa sin prins). Men kanske har hon redan hittat sin drömprins i sin anonyma mejlkompis som planerar att träffa henne på Halloween-festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga internetindentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget? Kan sagor bli sanna? Bara om Sam tar tag i sina drömmar och gör dem sanna."
Texten är lånad från Vujer Filmtidning.

Nu ska jag återgå till pluggandet och skriva rent geografin sen ska jag skriva på Internationell Ekonomi.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Den filmen är bra... Smaskens på Chad Micheal Murray ;P

2008-05-02 @ 13:57:25
Postat av: Nicole

Duktig du är =) Den filmen måste jag se ngn gång, låter ju asbra =)

2008-05-03 @ 20:14:20
URL: http://nicolsan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0