Party!



Igår hade jag min 19-årsfest fast jag fyller egentligen år imorgon. Men iaf runt kl. 18 anlände alla människor, Oscar kom en och en halv timme först. Jag hämtade honom vid stationen och då letade jag efter en blont huvud men jag såg inget sen kom jag på att han har ju klippt sig, haha. Han passar jättebra i den frisyren måste jag säga!

Vi pratade ända tills att alla hade kommit för då blev det dags för SMÖRGÅSTÅRTA! Mumma! Robin hade tagit med sig sådana där tutor (kommer inte på va de heter) och saker som smäller. Det smällde och lät som att det var en massa elefanter vid matbordet! Marion åt ingen smörgåstårta utan hon åt en halv baguett med smör, skinka och tomat, hehe.

Sen tyckte alla att jag skulle öppna presenterna och det tackade jag inte nej till! Fick jättefina presenter måste jag säga! Parfym, t-shirt, godis, en liten geting som var tovad, en rubiks kub, Coca Cola light (hoppas att jag inte har glömt något eller jo det har jag men det var med flit, haha).

Från presentöppningen tills att vi skulle åka tog vi kort, tjöta, spela TWISTER, spela GH, tog lite mer kort och lyssnade på musik. Det var fullt upp hela tiden och jättekul!

När kl. slog 22 åkte vi till Borås för vi skulle gå på Swing hade jag bestämt. Och jag förstörde Marions liv bara för att jag inte ville att någon skulle dricka i min bil men det gick bra ändå, hon fick dricka när vi hade kommit till Borås. Ingen utav oss hade varit på Swing så vi visste inte vad som skulle vara där inne. I bilen dit sa Marion "Det är säkert bara en massa gamla gubbar!" Men det var det inte, det tog knappt 10 minuter innan Marion hade hittat en, haha. Det var en roligt ställe Swing och dit hoppas jag att vi går fler gånger! Vi dansade nästan ända tills det stängde men jag vart så trött på slutet att jag höll på och somna och Camilla var också jättetrött så vi åkte hem.

En annan rolig grej med gårdagen var att Glenn kom eller rättare sagt Nicole åkte och hämtade Glenn och det var kul att träffa han igen för jag har inte träffat honom på skiiiiitlänge! Samma goa humor!

Det var så jäkla gött och komma hem coh lägga sig och sova men det kommer bli ännu goare ikväll för då får jag sova i MIN säng!

Jag måste ge ett stort tack för presenterna jag fick och så kul har jag inte haft på länge! Tack för en perfekt kväll, natt och morgon!

Kommentarer
Postat av: Cissianen

Du glömde ju att skriva ner kondomerna du fick av Robin! En sådan viktig detalj kan du väl inte glömma, eller hur? Haha, Marion är ju för go hon. Gamla gubbar, jag såg nog inte en enda under hela kvällen. Men vi hade ju kul ändå, jävligt kul! Och du, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN =D Jag älskar dig, min lilla korta mupp, Är inte ett skit utan dig <3

2008-10-27 @ 15:02:13
Postat av: Angelica

Tur att du hade kul!! Det var du inte ensam om! Tack för en underbar kväll/natt :D

2008-10-29 @ 22:24:36
Postat av: who? guess

Du är en av de vackraste människorna jag sett, du får vintern att se ut som en tunnel med ett ljus på andra sidan - ett doft ljus

2008-11-13 @ 20:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0