Timbuktu ft. Dregen

Det kanske kommer bli den nya duon, vem vet? Mycket skön låt är det i alla fall!!! Läste om det i BT imorse och tänkte "Detta måste jag kolla upp!" Och det har jag gjort nu!

Lyssna och njut! (Speciellt på det som säga i mitten då de inte sjunger, hehe.)


Timbuktu ft. Dregen - Tack för Kaffet


Märta-Pärta

Tack Cissi!

Igår fick jag med mig Cissi till Borås, Knalleland för Sonic Syndicate skulle nämligen vara där och ha en skivsignering på sin nya skiva!  Vi kom dit halv 12 och då åt vi först men jag vart så nervös så jag kunde knappt äta, haha. Sen skulle Cissi in på Carlings där hon hittade en massa fina kläder och jag kan säga er att det finns mycket snygga kläder där inne! Sen gick vi till Skivlagret vi var där en och en halv timme före och det var inte mycket folk, det var ca 20 pers före oss eller nåt. Trodde det skulle vara mer men SS är väl inte så känt än :) Vi satt där och väntade och Skivlagret är våran nya favvisaffär, finns mycket roliga grejer där inne! Men först när vi kom in där gick jag och letade upp SS nya album så då köpte jag det och så hittade jag en tidning med Byb på framsidan ;) Naturligtvis var jag tvungen att ha den!
Sen runt halv 2 kollar jag ut i gången och jag tänker "Var har jag sett den personen innan?" Och då var det Roger jag från SS och Richard och Roland. "Va äkligt" sa jag till Cissi, haha!
Det var tur att jag hade med mig Cissi för hon pushade fram mig till att ta en gruppbild med Roland och Richard ;P De skrev sina autografer på min skiva och en artikel med dem :D De var ena riktiga sköna typer, roliga :) Efter signering uppträdde Robin och Roland med 2 akustiska (stavning?) låtar, mycket bra, den ena var "Jack of the Diamonds" och den andra kommer jag inte på just nu... Mycket bra i alla fall han har mycket fin röst när han sjunger man hör varenda ord! Efter det live-uppträdandet skulle man ta kort igen och denna gången pushade Cissi fram mig till att ta en bild på mig och hela bandet! Fast det tog lite tid, hehe.

När vi gick därifrån var Cissi jätteglad för då skulle hon äntligen få köpa glass! Jag satte mig på en bänk och Cissi stod och kunde inte bestämma sig, hon ville att jag skulle hjälpa henne och det räckte med att jag stod bredvid henne i 5 sek sen visste hon precis vad hon skulle ha! När hon räknade upp vilka glassorter hon ville ha tittade jag mot rulltrappan och vem kommer inte där och går förbi mig!? Denni Avdic från Elfsborg, haha!

Sen hade vi lite krångel med bussarna så då passade vi på att leka modeller i Stadsparken, haha! Cissi hon skulle passa bra som en deo-modell. HAHA! Vi fick en hel del goa skratt och så gick vi ner/upp i brygga på bron.
Vi kom inte hem innan 10 över 8 på kvällen. Jävla Västtrafik!

Måste tacka Cissi för att hon följde med som ett personligt stöd! Och tack för en rolig dag!  =)

Bilder finns på mig Bilddagbok ;)

Märta-Pärta

Kääääääär!


Häromdan satte jag på MTV och då kommer det en video med Sonic Syndicate, har aldrig hört talas om dem, tänkte då att jag kan ju se vad det är för något band. Jag kan säga att det är ett så bra band! Lyssnar på dem om och om igen! Läste om dem i BT dagen efter att de är från Falkenberg och Varberg och det som är lite coolt är att det är en tjej med också och hon spelar bas. Sen läste jag också en grej att de ska komma till Borås, Knalleland och ge en skivsignering! Hade inte varit helt fel! Att man kan bli så kär i ett band direkt, helt otroligt!



Sonic Syndicate - Enclave

"... Who's the guy that you been dreamin off?"

Fy skäms på mig som sitter vid datorn såhär tidigt. Fy på mig! Men jag måste verkligen skriva ner detta innan jag glömmer av det.
Inatt hade jag världens bästa dröm och som alltid i de drömmarna ska Cissi inkräkta men vi har ju det bandet "tillsammans" ;)
Som sagt, jag hade världens bästa dröm inatt och nu kommer jag bara ihåg en liten del utav den. Dregen var i mitt hus på mitt rum och stod och kollade på min anslagstavla, jag stod vi sidan om honom med Cissi och det var som att vi gav honom en rundtur i mitt hus.
Men när vi står där tänker jag (lite blont) "Nu kanske man kan fixa en autograf nästa gång man träffar honom."
Då säger Cissi till mig "Nu kan vi kanske be honom om en autograf?"
Och då säger Dregen med ett leende på läpparna "Jag kan skriva en autograf till er om ni vill?"
Då kommer jag på hur dumt jag tänkte, varför tänka att man "kanske kan fixa en autograf nästa gång man träffar honom"? när man har han i huset och man kan få en autograf direkt istället :P haha.
Sen kommer jag också ihåg att han står på våran altan på baksidan av huset och min mamma står framför honom och bara tittar på honom och blir inte kloker på att man kan se ut så, haha.

Tänk att denna snubben har varit i mitt hus och i mitt rum :D

Drömmen var iaf mycket bättre när jag drömde den! Nu skulle jag vilja vara den där kvinnan som var med i "Miami Ink" då hon skulle få en tatuering. Hon kunde bestämma vad hon skulle drömma och nästa natt kunde hon börja drömma vidare på den drömmen hon hade drömt natten innan. Det skulle vara lite coolt :)

Märta-Pärta

KM-2 Agility Marks BK 2008

Igår var det den stora dagen som jag hade sett framemot så mycket! Angela hade övertalat mig att vara med och sicken jäkla röta att jag var med!
Dagen började med att bestämma schemat. Först var det bruks (tror jag) sen agility, lydnad, agility och så något mer. Jag var faktiskt lite nervös innan agilityn startade. Mamma och pappa kom en kvart före det började och så kom min hejarklack också - Cissi och Balder! Första rundan var felfri så då låg vi bra till. Det var inte en så svår bana och som tur var var inte däcket med, phu. De som jag såg som mina "konkurrenter" gick det inte alls bra för!  Andra omgången fick vi 10 fel bara för att Dolly skulle krångla i slalomet :P Men sen gick resten av banan jättebra!

Det var jättesynd om Balder, han satt och sjöng vid sidan om banan när andra hundar sprang, stooora hundar.

Ca. halv 5 var det prisutdelning och gissa vilka som kom 2:a i agility!? JAG OCH DOLLY! Det är inte illa pinkat i.o.m att vi bara har gått en nybörjarkurs i agility och 3 lektioner i forsättningskursen! Jag blev jätteglad och så fick vi ett pris också och så skulle vi stå på prispallen men Dolly satt där en stund sen gick hon, haha. Jag hade inget koppel på henne :P


Märta-Pärta

Tjolahopp

Idag har varit en riktig slapp dag. Var hos doktorn på morgonen och det gick bra ska röntga knäet någon gång och sen ska jag till en ortoped. Efter det åkte jag hem, kollade på Top Model 3 sen åkte jag till JC och köpte mig en riktigt snygg vinterjacka som jag spanade in i Varberg och så fick jag en väska med!

När jag kom hem gick jag ut med Dolly, sen låg vi och slappa på eftermiddagen. Jag läste en bok men före det var det nära att jag somna. Jag läste min favoritbok Gossip Girl!

Nu ikväll åkte jag och Dolly upp till Brukshundsklubben för att träna. Det var ”allmän träning” så även sådana som går lydnad var där och tränade och så var vi ett gäng som tränade agility. Sen övertalade de mig till att vara med i tävlingen på lördag! Distriktsmästerskap tror jag det var, så det ser jag verkligen framemot! Längtar faktiskt! Ska bli jättekul, ska också bli kul och se hur det går till. Reglerna behöver jag lära mig. Jag har bestämt mig för att jag och Dolly ska upp och träna nu tills lördagen kommer. På torsdag ska vi i alla fall upp igen för då är det ”allmän träning”.

Så de som vill och bryr sig kan ju komma och se hur det går för oss =)

 

En annan dag jag längtar till är den 22 september! Gud, vad jag längtar!

Over and out!


Världens BÄSTA film!

"Hooligans" det är verkligen världens bästa film någonsin! Den är verkligen sevärd! När jag hörde att det var mycket slagsmål var jag väl inte så optimistisk men i slutet då lipa jag och det betyder att då är en film väldigt bra! Den har också en utav världens bästa låtar, enligt mig! Och det är jag inte ensam om! Varje gång jag hör den får jag tårar i ögonen.



Terence Jay - One Blood


Märta-Pärta

RSS 2.0