Jippie!

Igår när jag hade rast ringde jag till Cissi och jävlar va hon tjöta haha. Det verka som att de hade kul i lördas, hehe. Men hon berätta en annan rolig grej också!!! Att hon och Angelica hade bestämt att jag, Cissi och Angelica ska se AVATAR! JAAA! Jag stod och hoppa! Jag vill så gärna se den! Den verkar väldigt bra. Första gången jag såg reklamen för den var när jag och Cissi skulle se En Julsaga i Göteborg och ja sa "Den vill jag se!" Den påminner lite om den tecknade filmen Atlantis och den är jättebra :)


Heartkiller

Det är ju en grej jag har totalt glömt av att skriva här! Har tänkt på det varje gång jag har varit inne här men sen har det bara hoppat ur huvudet genom någon lucka eller nåt.
HIM har släppt en singel för deras nya skiva som kommer ut i februari!!! Det var bättre än jag trodde! Längtar som bara den tills albumet kommer ut och bäst av allt är att de ska turnera nästa år, hoppas hoppas hoppas att det kommer till Sverige och Cissi har faktiskt sagt att hon följer med mig ;)

Här kommer den!


Take care now, bye bye then!

Kalas

Nu är man hemma från min morbrors kalas, han fyller år idag, hela 64 år! Vi åt tårta - prinsesstårta med grön marsipan, mums mums! Sen kakor och frukt. Helvete va alla tjöta på, nästan så man blev döv och alla prata i mun på varandra, haha. T.o.m Dolly blev nog trött på allt tjöt. Men det var kul :)

Ikväll blir det nog att kolla på någon film som går på burken :)

Julen

Den 22 dec var Ida o Hanna här med sin mamma och pappa och vi bytte julklappar. Det snöa som attans på kvällen och så glad jag blev, hehe! Va jobbiga Ida och Hanna var, de tjatade om att de ville ha kusiner men det kommer de inte få än på ett tag, haha. Sen bara de bråka, de var värre än när de var små. Vi spelade Twister! Men vi orka inte så länge :P Sen var vi ute och kasta snö på varandra, Hanna kasta väsrta snöbollen på knät på mig så jag blev blöt haha men det var roligt. Jag och Ida gaddade ihop hos mot Hanna men då sprang hon in, haha.
Lite senare på kvällen åkte de hem och då var det rätt mycket snö ute och det fortsatte att snöa.



Den 24 dec då var det Julafton! På morgonen fick jag öppna en julklapp och jag visste precis vilken jag skulle öppna! Den julklappen med Backyard Babies-boxen! Satt och kollade igenom alla bilder och den var många fina bilder :) Dregel-bilder! Den skulle Cissi bläddra i :)
Sen åt vi julmat och sen åkte jag och mamma ut lite. Vi var hemma lagom till Kalle Anka. Aldrig i livet att jag skulle titta på Anna Anka. Men jag var så trött så jag nästan somna. Men på slutet då visade de nya filmer och den där Grodan och Prinsessan verkar rolig. Efter Kalle var det julklappsöppning! Det roligaste var när Dollan öppnade sina själv, haha. Hon blev så upp i det så hon började öppna mina sen.
Jag fick mascara, godis, Ice Age 3, en ljuslykta som ser ut som en dödskalle - ascool! Och kläder. Mamma, pappa, Dolly och min morbror blev väldigt nöjda med sina julklappar, min morbror fick en mugg som det står Elfsborg på!
Sen åt vi lite mer julmat på kvällen och vi alla var väldigt trötta på kvällen, vi la oss redan vi 21.00 haha.


Men jag måste säga att jag har haft en väldigt bra JUL! TACK!


Julkalas

Nu är det bara några minuter kvar tills de kommer och fan va vi har städat idag jag och mamma men mamma har gjort mat också, jag har kommit rätt så lindrigt undan, hehe.

Idag ska jag inviga mina nya örhängen:



Julstök

Mamma tycker jag är lite lat som sitter här men jag har tar en paus, haha. Har hittills varit ute o gått med Fröken som såg ut som ett snömonster för hon skulle rulla sig i snön. Sen körde jag in ved. Efter maten ska jag bara städa, ska städa hela övervåningen! Och så ska jag handla katternas julklappar :) Gourmetmat! Fint ska det va, hehe.

Vi har inte satt in granen än! Den kommer inte komma in förens imorgon... Men ikväll kommer Ida o Hanna! Det blir kul, hehe. Hanna spelar The Sims 3 och jag och Ida snackar killar, haha!

Nu ska jag hemmagjord hamburgare ;)

Julklappar

Jag var ju i Borås idag, hehe. Marion kunde inte följa med :( Stackarn blev sjuk... KRYA PÅ DIG! Jag åkte själv istället men det gick lika bra det.
Jag hittade en julklapp till mamma, en ljuslykta, den tyckte t.o.m jag var söt! Men det finns andra små söta tomtar där inne på Cervera. De sitter i en liten påse med småstenar i och de är jättesöta!
På Skene Järn köpte jag den andra julklappen till henne, en elektrisk tandborste, det var det enda hon önska sig!
Nu kan man säga att julklapparna är klara! Det är första gången jag har köpt de såhär nära Jul och det funkade lika bra det, haha.
Apropå julklapparna så fick jag en julklapp från Donken igår! Jag har redan öppnat den, hehe. Det var en jättecool sportbag med McDonalds-tryck! Det är status o ha den! Den ska jag använda mycket ;)

Nu ska jag vira in julklappar!

Sjukvården kan ta o köra upp något där solen inte lyser!

Den här sjukvården säger jag bara...

I fredas blev jag biten av Pluto. På lördagen åkte jag till doktorn i Skene och då sa hon att jag ska käka penicelin och i.o.m att det var på lördag eftermiddag är inte Apoteket öppet så jag fick tabletter som skulle räcka tills idag. Sköterskan sa att på måndagen när jag ska hämta ut det lämnar jag bara mitt personnummer. Perfekt för då skulle jag ju in till Borås, alltså idag.
När jag kommer till Apoteket i Borås säger de att det inte finns något där till mig... Hon på Apoteket sa då "De kan ha glömt o lägga in det." När jag åker hem tänker jag att jag provar på Apoteket i Skene men det finns inget där heller. Jag går över vägen, in på Skene lasarett och talar om för dem (redan då är jag lite småtjurig) men då säger damen "Vi kan inte göra något för du är registrerad i Kinna." Hon menar också att doktorn på Skene skickade recept till Kinna vårdcentral som i sin tur skulle ha skickat det till Apoteket, vilket de inte har gjort.
Jag går ut från Skene lasarett, asförbannad, och åker till Kinna vårdcentral. Denna gången förklarar jag allt och de hade inte fått något papper eller recept på att jag skulle få penicelin. Så kärringen till doktorn hade "glömt" att skicka det till Kinna! Inte undra på att jag fick åka runt som en dåre! Fy fan va arg jag var! Det som gjorde mig mest förbannad var 2 saker:

1. Doktorn "glömde" och skicka det.

2. När sjuksköterskan säger "Vi kan inte göra något för du är registrerad i Kinna." Om jag hade varit döende hade de sagt så då också!? På doktorn verka det ju som att det var viktigt att jag skulle få det där penicelinet men det var det tydligen inte...

Hur som helst så ordnade MIN vårdcentral det så jag fick mitt recept skickat ut till Apoteket och sen åkte jag till Apoteket till Kinna och hämtade ut de där tabletterna. Sen var det klart och det tog mig bara 4 timmar att få ut några tabletter :)


Hur många gånger har jag skrivit Apoteket i detta inlägget? HAHA!

Borås

Imorgon blir det Borås för att köpa de sista julklapparna till mamma o pappa och då ska jag träffa Marion också, jippie! Just nu sitter jag på donken om mindre än 10 minuter stänger vi och det har varit så lugnt o skönt.                                                                                   See Ya!

Julbord

Somnade reda klockan 9 igårkväll och jag var pigg redan klockan 5 idag på morgonen men jag låg kvar till 20 över 8. Det är så skönt när man får sina timmar! Idag är mitt finger mycket bättre, idag kan jag röra på det! Pluto kom fram idag också! Och han verkade mycket bättre :) Imorgon ska jag hämta ut tabletter till honom och till mig.
Ska in till Borås och jag har smsat kärringen men jag får inget svar...

Idag blir det julbord, mums!

Myskväll

Jag och pappa var nere hos doktorn och jag fick penicilin som jag ska äta i 10 dar. Man kände den där sjukhuslukten som sjukhus har och jag är glad att jag bara fick tabletter :) Nu hoppas jag att svullnaden går ner och att det blir bättre för jag kan knappt röra på fingret, haha.

Jag var och köpte godis och GLASS efteråt som tröst och för att ha när jag kollar på någon film som går ikväll, jag har inte bestämt vilken än...

Nästa vecka är det Julafton det är bara 5 dagar kvar! Jag längtar! Jag är inte för stor för julklappar. Jag sa det till mamma o pappa häromdan att när jag är vuxen och har egna barn och de får mycket mer julklappar än jag kommer jag säkert att bli avundsjuk på dem, haha! Jag vet vad det är i 2 utav julklapparna till mig och jag vet vilken jag ska öppna på morgonen :D

På måndag ska jag in till Borås och köpa de sista julklapparna till mamma och pappa sen är jag klar!


Ska ni titta på Kalle Ankas Jul eller Anna Ankas Jul?

AJ!

Igår var jag med Pluto hos veterinären för att kolla upp hans snorande och nysande och när vi gick därifrån försökte han ta sig ur lådan och jag försökte trycka i han igen men då vände han sig om och bet mig istället, jävligt hårt! Men vi kom hem iaf och han fick hoppa ur buren sen gick han och nu har vi inte sett till han.

Idag är det jag som får åka till Farbror doktorn för mitt finger har svullnat och jag har lite feber. Igår när jag jobbade kände jag inte så mycket fingret, det gjorde lite ont men det fick jag glömma när värsta rushen kom på McDonalds igår och det fick jag sota för senare på kvällen, jag kunde knappt knyta ihop en påse, haha! Som tur är jobbar en annan åt mig idag i.o.m att jag ska till doktorn och det är bara bra för då får mitt finger vila :)

Det har redan gått en vecka sen jag såg Backyard Babies så fort det har gått!

Julklappar

Jag och mamma kom nyss hem från Borås. Jag hade tänkt köpa julklappar till mamma, pappa och min morbror för de är de enda jag köper till iår. I början kollade jag efter en klänning men sen flöt allt på och jag hittade till min morbror så nu är han klar, hehe. Nu är det bara mamma och pappa kvar men jag ska in en gång till har jag tänkt eller rättare sagt jag måste. Men när vi gick runt där bland affärerna hittade jag en massa ringar och halsband och armband som jag ville ha men jag stoppade mig själv...
Men jag hittade en klänning, en cool t-shirt och en mysse en jättego mysse en sån jag alltid har velat ha och den hittade på jag på H&M på herravdelning.

Nu ska jag ut och gå med pudeln i det härliga vädret!

Backyard Babies

Alltid när jag har sett Backyard Babies Live blir jag en Backyard Babies nörd och letar upp allt möjligt om dem under ett par veckor, och nu har jag hittat något som jag tycker att ni andra ska se också!



Videon till "Nomadic"

RSS 2.0