Canon

Vad jag blir sugen på att köpa mig en ny kamera när jag är inne på Canons hemsida. Finns hur måga kameror som helst att välja på! Men hur ska jag veta vilken som passar mig bäst!? Har reda kollat ut ett par som jag gillar men de ska passa plånboken också... Men det är inte aktuellt än för mig att skaffa en ny. Har min Olympus. Men jag är inte helt nöjd med den, trodde den skulle vara superbra när jag köpte den men när jag jämförde den med min gamla Canon var min gamla Canon bättre, tycker jag. T.ex. om man ska ta bild på något som rör sig med min Olympus blir det suddigt, med min Canon blir det inte suddigt t.o.m när jag inte har någon blixt på. Har fundrat ett par gånger på att börja använda min gamla Canon men den funkar inte.

R.I.P. Canon, min första digitalkamera.

Får spara mina pengar så att jag kan köpa mig en ny kamera, en Canon denna gången! Då blir det nog också en PowerShot, mycket bättre. Hade en PowerShot innan.
Jag ska inte säga att min Olympus är skitkass för när jag läser detta så låter det som det, hehe. Men jag hade så höga förväntningar på den när jag köpte den. Många fler Megapixels än min gamla Canon, nyare och så är den stöttålig OCH man kan ta kort med den under vatten. Så jag behöver inte vara så rädd om den om jag skulle tappa den i marken är det inte så farligt och att ha den ute när det regnar är inte heller så farligt. Men bilderna ska ju bli bra och det blir dem när den känner för det. Bilderna blir som bäst när det är soligt ute!

Men min Olympus får hänga med ett tag till men sen kommer jag att byta till en CANON!



Kommentarer
Postat av: Cissianen

Du gör helt rätt i att byta till Canon när det är dags att begrava din Olympus (men gud vad hemskt det låter) tror jag. Canon är alltid ett säkert kort som man kan räkna med, ska tydligen finnas en Canon för alla typer har jag hört. Har varit inne på en Canon Powershot jag med faktisk (inte roligt att kånka runt på Kurtan hela tiden) men tror nästan att en sån blir lite för stor ändå. Så det blir nog en Ixus om det blir en =) Det som är bra med en Powershot är ju att de är lätta att använda, men man kan även ställa in mycket manuellt med - och då får man ju bilderna som man vill ha dem. Men ååh, vad sugen jag blev på en ny kamera nu! Gaaaaaah =P

2009-02-07 @ 14:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0