När man går hemma och drar benen efter sig

Hmm, det finns inte så mycket att göra när man är så här. Fick reda på förra veckan att jag kan äta vad som helst om 6 veckor. "6 VECKOR!" tänkte jag, måste jag vänta så länge på att få käka pizza! Jag har iaf bestämt mig för att så fort jag kan äta vad som helst ska jag käka pizza och det hoppas jag att Marion inte tackar nej till!
Det hemska med att va sån här i munnen är när man känner matos eller när man ser mat på reklamen, när man ser sån mat som jag inte får äta just nu. Tortyr! Har käkat mos i snart en vecka, haha. Blir lite ensidigt men jag har ju överlevt för jag sitter ju här och bloggar. "Det som inte dödar det härdar" som pappa säger eller så kan man säga som The Joker "Det som inte dödar gör en bara underligare."

Igår fick jag iaf en mycket bra bok på posten som jag hade besällt från cdon.com. "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer. Den är jättebra verkligen men det kanske beror på att jag redan har sett filmen och vet som ska hända hela tiden. Men så fort jag har läst ut den ska jag beställa 2:an och 3:an! När jag läser boken ser jag filmen framför mig hela tiden så det är som att gå på bio igen, haha. 29 april kommer iaf filmen ut och gissa vem som ska köpa den då!? Hehe.

Igår tittade jag på Let´s dance och det är rätt coolt att Världens Starkaste Man är med och dansar och att han kan dansa också! Förra veckan blev Tony kär i Magnus, haha. Höll på att garva ihjäl mig! Laila tycker jag är grymt bra, vilken energi och som hon dansar! Heja Laila!

Vad har jag mer gjort när jag har gått här hemma? Spelat Buzz men det är inte kul själv. Men Marion tittade ju förbi för ett par dagar sen och då spelade vi det och det var jättegulligt av Marion att komma hit och hälsa på! Men jag skratta lite för mycket så sen på kvällen bara det värkte men jag fick iaf träffat Marion lite!
Saknar lilla Cissi också och Marion saknar jag också. Det är väldigt konstigt när man inte kan ringa och snacka med dem eller hitta på saker med dem, men om några veckor så då jäklar!!

Vet ni vad jag tänkte på häromkvällen innan jag skulle somna. Jag vill ut och resa, allså flyga till nåt ställe och se mig omkring! Kan ni tänka er att jag har tänkt på sånt jag som helst bara vill vara hemma!? Men jag vill faktiskt det, det ser så kul ut och flyga. Tänk och flyga iväg till något ställe med sina kompisar och hitta på något? Det låter inte helt fel tycker jag!

Aaah, vill spela The Sims 2 men det går ju så otroligt segt och grafiken är åt helvete. Datorn gick mycket snabbare innan jag installerade The Sims spelen. Min dator är kanske för klen? Vad vet jag...

Nä nu ska jag läsa min bok och käka glass!


Avenged Sevenfold - Dear God

Kommentarer
Postat av: Cissianen

Fan, saknar dig så sjukt mycket. Bli bra snart, snälla? Har inte hört din röst på aslänge, och ännu längre sen jag såg dig! Går sönder snart om jag inte får träffa dig. Halvan är inte hel utan Helan. Får man vara med när du och Marion ska käka pizza? Men herregud vad jag saknar dig. Känner mig helt jävla tom. Börjar snart lipa känner jag, så det är väl bäst att jag slutar nu. Just so you know, så älskar jag dig

2009-01-24 @ 14:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0