Agility
Wohoo, ikväll ska jag och Dollan på agility! Det ska bli kul, det var ett bra tag sen sen vi träna ordentligt men nu ska vi igång igen! Jag tror Dollan också kommer att tycka det är kul, hon får springa genom tunnlar och hoppa över hinder och så slalom! Vilken träning vi kommer att få ikväll. Jag kommer att märka om jag har bra eller dåligt flås, hehe ;)Nya DbaIgår var jag och Marion på Liseberg för att kolla på DBA! Vi kom dit halv 7 och då sprang vi nästan till toaletterna för vi skulle pissa först sen sprang vi tillbaka till scenen och vi var där 10 i 7 och de började 7. Vi hamnade längst fram! Så jävla bra, haha! Jag kom knappt ihåg texterna, hehe, men en sak kände jag och det var att det var ett jävligt bra tag sen jag var på en konsert!
Den sista kvarten stod jag och höll upp telefonen för jag ringde till linnea som hade rast då och hon ville så gärna vara där men jag sa till henne att jag kan ringa henne, haha. Så hon satt och lyssna på dem genom telefonen ;)

"Nya DBA" var sådär, tyckte jag, det var konstigt att inte se Pontus där uppe utan en ny bandmedlem... Tråkigt att han gick ur! Men jag ska ge dem en chans till den 20 juni ;)

Efter spelningen åkte vi Lisebergsbanan för man måste ju åka minst en grej när man är på Liseberg, tycker jag! Fan va vi skrek och skratta och kallt var det, haha!

När vi åkte hem och tittade på bilderna la jag märke till en sak och det var att det blev riktigt bra bilder!


Tack för dejten Marion ;)

Skogen

I söndags var Linnea och Amanda här hemma hos mig och vi hade film dag. När de kom vid 13.00 åkte vi till Örbys och käka pizza. pizzagubben räckte ut tungan åt mig, haha. Efter det åkte vi till Hemmakväll och hyrde 3 filmer. "Bröllopsfotografen", "Brüno" och "Paranormal Activity".

"Brüno"
var den sjukaste filmen jag har sett, haha!
"Paranormal Activity" var den LÄSKIGASTE filmen jag har sett! Fy fan, vi satt och skrek allihopa! Får rysningar...

Vi tittade på alla 3 filmerna och när vi var klara var klockan 20.30 och då tyckte de att det var bäst att börja hemresan, hehe. De hade en bit och åka ;)
SkateboardDet var så fint väder idag och pappa blåste bort allt grus igår så då bestämde jag mig för börja åka skateboard! Skaffade en för ett par veckor sen och det gick faktiskt bra. Jag trodde jag skulle ramla av direkt men icke! T.o.m lilla Dolly åkte haha det såg väldigt roligt ut, hon är ju så söt. Jag ska fortsätta och träna så fort jag får chansen.

Finns det någon nybörjarkurs för skateboardåkare?SöndagenMarion kom till mig vid 18.00 och då fixade vi till oss lite. Vi åkte sedan till Frölich för Marion var sugen på hamburgare. Där träffa vi en konstig typ, hehe. Vi hämtade Angelica och Camilla hos Robin. När vi var hos Camilla var vi ungefär 15 pers! Jag fattar inte hur alla fick plats där i hennes lägenhet, haha. Vi spela förfestspelet och jag kan säga att det är mitt nya favoritspel, haha. Jag fick strippa men den som fick strippa värst var Angelica, haha! Vid 11 började vi gå ur lägenheten och gå mot Hotellet men det tog sin lilla tid. När vi kom till Hotellet efter många om och men, vi snacka bl.a med poliser, hehe. Det var lång kö in till Hotellet men det var lite kul ändå! En jäkla massa folk var det! När vi väl kom in stack vi direkt till dansgolvet men det var ingen bra musik och konstigt ljus så man såg alla i stillbilder, jag mådde illa efter ett tag. Sen var det bara att köra på igen! Vi dansade konstant i 2 timmar, haha. Det var väldigt kul :D Jag, Marion, Camilla och Angelica körde elvispen mouhaha! Jag och Marion dansade Dirty Dancing hehe :)


Jag vill ut igen och TACK!

RSS 2.0