Nordstan



Jag och Cissi åkte in till Nordstan igår för hon skulle köpa trosor, hehe. Vi gick runt där innen och det var inte så mycket folk men det är klart det var söndag igår. Det jag kom fram till var att även om man är på ett sånt ställe med mååååånga affärer så handlar man inte mer, iaf inte jag. Man hittar mer grejer på Knalleland i Borås.
Men vi kollade runt där och sen gick vi utekring och kollade och gick nästan vilse, hehe. Jag vill åka The Paddan Tour men det ville inte Cissi :P
Vi tog lite kort också, hehe, jag tog en så klockren bild på Cissi så vi höll på att garva ihjäl oss! En närbild var det, haha!

När vi kom tillbaka till Kinna åkte Cissi med mig hem och då kollade vi på film! Först Prinsessan och Grodan och efter det Aristocats och den är så gullig! "Min nannakorg!"

Agilitytävling i Borås



I lördags var min och Dollys första officiella agilitytävling och våran hejarklack var Marion som snällt följde med. Men nu vet hon till nästa gång att det tar väldigt lång tid och det är inte så skoj om det är pissväder, hehe, nästa gång kommer hon nog att säga "Jag har annat för mig..." Det var sol ena stunden sen regna det och sol igen och så höll det på så.
Första banan då öseregna det och Dolly var inte alls på hugget och det var inte jag heller i det vädret. Den blev vi diskade på.
Andra banan då var det sol och fint väder och den klara vi jättebra! Felfritt och då var vi lite mer taggade. Jag stod och reta Dollan innan det var våran tur, haha.
Tredje banan då jäklar. Den gick skitbra! Allting flöt på och Dolly va så duktig så jag kom av mig mitt i banan och visa fel men vi klarat! T.o.m Marion var nervös, haha! Felfritt där med men vi kunde varit snabbare, haha.

När vi satt och vänta på prisutdelningen börja det regna och åska och blixtra och sen HAGLA! Jag var dränkt. Men då kom min agilitytränare fram och sa "Grattis till pinnen!" Wohoo! Vi kom 6:a av 44 st! Så jag och Dolly fick våran första pinne och det är skitbra!

Officiell Agilitytävling



Imorgon då jäklar! Min och Dollys första riktiga tävling! Det är nu det gäller. Det ska bli riktigt kul, Marion ska med också. Hon ska vara våran hejarklack! Hoppas hon har ordnat ett stort plakat som hon ska ha med sig ;)
Det är måååånga som ska vara med! På första banan är det ca 150 st! Fatta, 150 hundar ska springa! Shit allså. På andra banan är det också över 100 hundar likaså på tredje... Men det kommer att bli så jäkla kul och se andra springa och se hur bra en del är och dåliga, hehe ;)

Ska snart sova men ska titta lite till på Crocodile Dunde!

Gekås!!!

Idag stod jag upp halv 6 för jag och mamma skulle till Gekås och vi skulle vara där direkt när de öppna! Vi lämnade först av Dolly till sin barnvakt ;) Sen bar det iväg! Mamma var lagom lycklig när hon fick lyssna på Boogi Nights med An2n2005, haha! Inte helt rumsren den texten, hehe.
När vi kom dit var det inte mycket folk och vi fick parkerat långt fram. Sen knalla vi runt där inne i 3 timmar! Gekås blir bara större och större och ju längre jag går därinne ju tröttare blir jag... Bygg inte ut mer!

Filmavdelningen som är min favoritavdelning har de placerat längst bort nu men det är rätt så gött att gå där när det är lite bortundan. Men jag gick in och köpte en film efter att jag och mamma hade betalat och det var ju långt att gå, haha! Jag köpte Remember Me (den ska tydligen vara väldigt bra)
, I Vildingarnas Land (bara för den verkar så mysig!) och Vänner säsong 9!

Jag har köpt mig ett par leggings (långkalsonger)!! Och en tunika, det hade jag aldrig trott att jag skulle köpa och jag har på mig det nu och det är rätt gött, hehe. Jag var inte så klädsugen idag, hittade inte så mycket snyggt eller något som jag ville ha förutom det andra då. Jag vill hellre vänta till Turkiet (OMG!).

När vi kom ut därifrån så fikade vi och då var jag snäll och bjöd mamma :) Sen var vi inne i skoaffären bredvid och då hittade jag att par klackskor i storlek 43! Direkt tänkte jag att jag måste prova dem för jag har aldrig gått i klackskor! Fy va de klämde och mamma tyckte jag gick jätteroligt! Tårna domna av efter tag men vafan jag kunde knappt gå i dem! HAHA! Sen fick jag ta på mig mina sköna skateskor. Jag köpte ett par vinröda, vanliga skor istället!

Dagens bästa köp var ett ministativ till min digitalkamera! Så jäkla bra att ha, då slipper jag ställe kameran i blött gräs eller på en sten eller i sand. Det är ca 15 cm långt och det är ju precis lagom för min del! Sen blev det lite godis också, hehe.


Regn



Vilket tråkigt väder det är idag... Bara regnar. det hade regnat hella natten också så vi hade en svimmingpool på gräsmattan. Halva dan har gått och det känns som att jag inte har fått gjort något vettigt idag. Visserligen städade jag övervåningen ordentligt. Sen har jag bara suttit vad datan och spelat The Sims 3! Datanördsvarning!
Men jag får dåligt samvete bara för att jag inte har varit ute och gått med Dolly idag, det har ju bara regnat! Hoppas det blir lite bättre sen för då ska vi ut och gå!

Bra program ikväll!



Kan det bli bättre tv-program idag! Ibland när en kolalr i tv-tidningen går det inget bra men ikväll då jäklar! Halv 8 börjar Rena Rama Rolf, Nissepissepäronpung - Hahaha!
Efter börjar Fångarna på Fortet, det titta jag alltid på när jag var liten. Jag ville så gärna vara med i det, det verkade så kul speciellt när de simmade under vattnet ;)
Efter det så går Time Out, Robert är bäst i det! Det blir ju bara bättre och bättre.


I skitande ställning jag läste ditt brev,
ju mera jag läste ju mera det drev

Monkey

Igår åkte jag, Cissi och Marion upp till Lilla Monkey i Tibro. Det tog oss ungefär 2 och en halv timme dit upp. Vi stannade till vid Donken i Falköping och det var inga fula killar som jobba där, hehe. Marion körde min bil hela vägen upp till Monica och Daniel och som tur var hade vi GPS. Det var lite övningskörning i början, hehe, men Marion var jätteduktig! Hon höll t.o.m hastigheterna (ibland).
Monica och Daniel körde runt oss på en sightseeing. De visade oss Tibro, Hjo och Karlsborg. Vi fick se Göta Kanal! Skitcoolt!
Efter det käka vi pizza och det satt som en smäck i röven. Den var väldigt god den pizzan men jag är ju ett fan av Örbys pizzor men denna var inte så pjåkig! Marion mådde dåligt sen, stackarn. Vi åkte tillbaka till deras. De har en supersöt liten katt, jag blev helt kär i den, hihi.
Vi flickor åkte in till Skövde till ett shoppingcenter där vi gick runt och kolla. Jag hitta Avril Lavignes nya parfym men jag vet inte om jag vill ge 300 spänn för en så liten flaska! Vi köpte glass på tillbakavägen och sen glodde vi lite på tv och tjöta.
Kl. 18.00 åkte vi hemåt och då var det jag som körde och Marion fick vara DJ. Jag hade lagt in 343 låtar på Mp3:n som vi hade att välja mellan. Vi gjorde ett snabbtstopp vid ett mysigt ställe som jag inte vet vad det heter. Men vi gick runt och tog lite kort.
Kl. 20.50 var hemma! Fan va trött en va då. Jag var trött redan när vi åkte hem så man var väldigt flummig. Jag skratta åt minsta lilla, haha!







Men det var så jäkla kul att se Monkey igen, det var ett bra tag sen! Så TACK för att man fick komma dit ;)

Bernt



Idag är det Bernt som har namnsdag och då börjar jag genast att tänka på min blåa Golf som var min första bil. '

Jag satt på bussen med Cissi och Nicole en dag och då kom jag fram till att bilen skulle få heta BERNT! Jag döpte honom första gången jag tvätta honom, hehe.
Det är något speciellt med ens första bil.
Jag vet den dagen jag klara körkotet tog jag bilen till skolan sen på kvällen var jag och Cissi ute och åkte en runda i den. Vi åkte till Märkesoutlet.
Den gången då jag, Cissi, Robin och Marion bada vid stranden i Marsjön då åkte vi Bernt och när vi skulle åka därifrån körde jag ner på åkern och de andra hoppade in i bilen snabbt och precis när Cissi skulle ta i handtaget körde jag framåt, haha!
När jag och Cissi åkte till Hultsfred åkte vi Bernt, vi hade packat honom ordentligt den dagen, haha.

Bernt han var och är en väldigt fin bil. Jag har mött han på vägarna ett par gånger och då börjar man ju minnas! Men jag är väldigt nöjd med den bilen jag har nu MEN det är något speciellt med ens första bil!

Varberg och Göteborg

Snart ska jag åka ner till Linnea i Varberg. Vi ska ha en Twilight-dag! Vi ska kolla på Twilight och New Moon hos henne, efter det åker vi in till Göteborg och ser Eclipse på bio. Kan det bli bättre! Så jäkla nice det ska bli :)
Eclipse filmen är bäst hittills måste jag säga. Mer action och mer flyt i allting till skillnad från New Moon som är väldigt seg... Men varulvarna är så coola!

På tal om något helt annat. Det har kommit ut en parodi på Twilight-filmerna. "Vampyrer Suger" heter den och den vill jag faktiskt se, den verkar skitrolig!



Nu ska jag göra mig iordning! ;)

Min bästa sommar var 2006.

När jag kollar igenom alla mina bilder och det gör jag rätt ofta när det inte finns något mer att göra på nätet. Varenda gång kommer jag fram till att den roligaste sommaren var 2006.
Man bada, bada och bada varje dag och inte bara en gån om dan utan 2 gånger kunde det bli ibland. Man åkte moppe lite hit och dit. Vi tälta och satt och kolla på film långt fram på nätterna. Vi satt och spela Mariokart mitt på natten också, haha!
Vi skaffa hund här hemma, en liten pudel vid namn Dolly!

Jag kommer också ihåg att jag och Cissi var med varandra varenda dag och var vi inte med varandra så ringde vi till varandra. Jag visste knappt vad jag skulle ta mig till när hon åkte till sin farmor och farfars stuga på somrarna! Vi bada hur mycket som helst också och hon var den första som träffa den lilla hårbollen. Vi sov över hos varandra titt som tätt. När mamma och pappa åkte till Öland bodde Cissi här hos mig som min barnvakt som pappa sa, hehe, vi tog en jäkla massa kort, haha! Vi var oskiljaktiga! Jag saknar det nu faktiskt, nu blir det mest ett sms till varandra någon gång då och då... Vi träffas inte lika ofta heller. (Jag lipar inte alls nu! Det gör jag inte heller men tårarna är på väg ut!)

Man kan kalla det för min och Cissi sommar, den bästa sommaren ever!

Det är kul att man kan titta på de bilderna och komma ihåg hur jävla roligt man hade det!






























Semster, igen!



Nu har jag två veckors semster, igen. Rätt så gött att ha de nu såhär sent.

Semestern har börjat bra. Jag, mamma och Dolly gick en svamprunda på förmiddan och vi fick ihop nästa en full påse! Asstora svampar hitta vi! ISen rensa vi bland påslakan och örngott och handdukar. Vi har flyttat grejer upp och ner och fått det riktigt organiserat i hyllorna! Vi fick ihop 3 stoooora kassar med sånt vi ska slänga plus en liten påse, hehe.
Jag kollade igenom ALLA mina VHS-filmer och jag hittade såna filmer som jag har glömt av. Jag hitta en som jag ska kolla på ikväll, tecknad hehe. "Fyrngulle" tror jag den hette. Kommer ihåg att jag gillade den väldigt mycket när jag var liten och den är köpt på Gekås och för 75 spänn. Haha, prislappen satt kvar. Hittade också gamla Disneypussel. Ett med Lejonkungen! Blev lite sugen på att lägga ett pussel, hehe.

Men vad ska jag göra nu på min semster? Jag har 2 grejer planerade:
En Twilight-kväll!
En agilitytävling med Dolly-Boll, en officiell!!!


The Sims 3 Drömjobb

Idag är det inget roligt väder ute och då brukar mitt internet krångla... MEN då kan jag spela The Sims 3 istället! Köpte Drömjobb häromdan och har börjat spela lite men ska spela mer idag, ska vara datanörd idag! Är ledig 2 hela dagar nu! Så då ska jag passa på.
Det roligaste är nog att bygga huset och inreda. Det finns en ny grej på detta spelet och det är att man kan bygga källare! Det gillar jag, hehe. Det blir roligare när det är nya grejer.

Take care now, bye bye then!

Hyltenäs Kulle

Mamma, pappa, Dolly och jag åkte upp till Hyltenäs Kulle i lördags. Jag har tydligen varit där 2 gånger innan men det kommer jag inte ihåg och jag kände inte igen mig när vi kom dit. Men det var kul att vara där uppe och ta kort. Allt var så lugnt och tyst, det var knappt att man våga prata.
Det var väldigt fint där uppe och ett perfekt ställe för att ta fina kort också! Dolly rulla sig i gräset och markerade sitt revir där uppe också, hehe.
Det var lite molnigt just då och för tidigt för att se solnedgången. Hade velat vara där och se solnedgången men det bli väl fler gånger ;)


Lygnevi

I fredags åkte jag, Cissi och Marion till Lygnevi. Lasse Stefans var där och Marion gillar dem, tydligen, hehe. Vi kom dit vid 21 och då var det inte så mycket folk men vi gick ut bryggan där Robin och hans kompisar satt. Robin har räls nu! Jag har inte sett han på länge men han är så gullig i räls ;)
Sen började det att komma folk så då gick vi in och börja dansa. Marion och Cissi visade mig deras dans som de hade lärt sig och de var väldigt duktiga ;)
Marion och Cissi skulle ut och lägga tröjorna i bilen och det roliga var när vi skulle in igen. Marion gasa på så vi hamna efter och Marion gick och ställde sig i den lååååånga kön in på Lygnevi medans jag och Cissi gick in genom en grind. Vi hade ju fått en stämpel på handleden Marion också men hon var så smart så hon ställde sig i den långa kön, haha. När jag och Cissi kom in sa Cissi "Hur länge ska vi vänta innan vi ringer henne?" HAHA!

När vi satt utanför för att få frisk luft kom det fram en kille till mig och fråga om jag ville dansa med han men jag tacka nej. Det var Gekås-Morgan!
Vi dansade samma samma dans hela kvällen, haha. Vi var rätt så svettiga efter det men det var jälvigt kul! Många hade säkert roligt åt oss när vi flög fram och tillbaka på dansgolvet!




Tack för en rolig kväll!

Mammas födelsedag



Grattis MAMMA!

Jag gick upp 03.50 idag på morgonen bara för att kunna väcka mamma med presenter! Jag och pappa sjöng för henne och det första hon säger är "Är ni inte rikitga!?" HAHA! Hon öppnade sina presenter och hon fick en pensionärstelefon - Doro, precis den hon ville ha. Den andra presenten hon fick var en splitterny digitalkamera som jag hade köpt i måndas och hon visste ingenting. Blev lite avis! En Canon IXUS 110 IS. Men mamma är snäll och låter mig låna den ;) Den är så fin och den är liten och smidig till skillnad från min som är en liten klump, hehe.

Sen bar det av på en liten utflykt - Helsingborg-Helsingör!

VET INTE!

Jag är som ett stort frågetecken just nu... Mamma tyckte att jag skulle snygga till mig i håret med att göra slingor men det har jag ju redan och det har ju inte växt ut så mycket men jag vill göra något mer. Byta frisyr. Just nu är mitt hår långt och rätt så rakt. Det var så jag ville ha det när jag hade lugg. Då ville jag att luggen skulle bli lång lugg och det är den nu. Helt jämnt är det nu. Men nu när jag har fått som jag vill ha vill jag ha lugg igen, haha.
Innan tänkte jag att jag har bara haft samma frisyr hela tiden men så kolla jag igenom mina bilder och det stämmer ju inte! Jag har varierat mig rätt så mycket.
Jag har haft jämnlångt och rakt, kort hår och uppklippt och lugg, axellångt och lång snelugg. Sen klippte jag en rak lugg. Sen hade jag det jättemycket uppklippt! Och nu är det långt och nästan jämnlångt, det är lite uppklippt där fram. Men å andra sidan så vet jag inte hur jag vill ha det, haha. Velepotta!

Så såg mitt hår ut i flera år!

Sen tog jag det stora steget och klippte  av det mesta!

Sen blev det såhär och det gilla jag.

Sen blev det en rak lugg och den gilla jag jättemycket men mamma var inte så glad när jag kom hem med detta, hehe.

Sen var det dags att låta luggen växa och det tar ju sin lilla tid...

Nu ser det ut såhär.

 

Men jag blev inte direkt klokare efter detta inlägget, haha!


Utgång?

Igår när jag åkte hem från jobbet var jag trött och seg så jag hade på musiken på lite extra hög volym än vad jag brukar ha. Då går David Guettas låt "Memories ft Kid Cudi" på och jäklar vilket sug jag fick på att gå ut då! Jag började tänka på de gångerna jag och mina kompisar var på hotellet i Kinna och skaka rumpan, det var så kul och då spelade de även denna låten. Och jag har inte varit ute på jättelänge och jag känner att det skulle behövas, hehe. Jag är ju ledig denna helgen som kommer så man vet ju inte ;)



Nån som är sugen?

RSS 2.0