Snabba Cash

Kass. Den var inte alls bra. Jag trodde den skulle vara mycket bättre men det var den inte... Det var allt jag hade att skriva om den, haha. Tacka vet jag New Moon och Avatar är mycket mycket mycket bättre!

Jag och Marion dejta iaf igår. Våran romantiska middag var på Donken! Det finns inget mysigare ställe, hehe. Vi gick runt i Borås i ett riktigt snöoväder. Vi kasta snö på varandra och för en gångs skull var Marion riktigt träffsäker! Jag hittade två jumprar på JC och Marion köpte en t-shirt bara för att köpa något, haha.
På bion satt vi så mysigt jag och Marion. Jag hade ordnat platser näst längst upp och då var det dubbelsäten så att man kan sitta två och två. Perfekt på våran dejt, hehe.

Är lite smått avundsjuk på Sabina som ska se BYB!

Snöigt

Jag och Marion ska trotsa all snö ute och köra in till Borås för att se "Snabba Cash"! Jag resonerar såhär: Kör man bara lugnt och försiktigt kan det väl inte vara så farligt. Men det gäller också att andra bilister kör så. Kör alla efter §5 går det bra!!! Jag har två här hemma som inte tycker att vi ska åka, hehe. Men för en gångs skull går jag emot dem!
Det ska bli kul att se "Snabba Cash", jag vill verkligen se den. Den verkar få bra omdömen också förutom från Amanda, haha. Hon trodde den skulle vara bättre.

Kan inte tiden gå lite fortare nu!

Johan Falk

Jag har köpt godis och dricka så jag är förberedd för att sitta uppe och kolla på Johan Falk - National Target, wihoo! Dregla lite en söndagkväll är inte helt fel, hehe. Jag längtar tills på onsdag då jag och Marion ska se "Snabba Cash"!!!




P.S Brad Pitt och Angelina Jolie ska skilja sig! Omg, haha!

HIM - Like Saint Valentine

Nu har andra videon för HIMs nya album kommit ut och när jag såg den första gången, igår, började jag direkt att tänka på "Blair Witch the project"! Hua läskig film fast jag är lite sugen på att se den igen, det är ju ett par år sen. Men det snackar jag inte om nu utan videon för HIM - Like Saint Valentine!

 

Ååå, vad jag gillar när han skriker "Saint Valentine" i slutet, hihi!


1, 2, 3, 4

Igår kom jag på en sak som jag sa till pappa och det var att första Twilight-filmen har jag sett en gång på bio. Andra Twilight-filmen har jag nu sett två gånger på bio alltså kommer jag att se den tredje tre gånger och den fjärde fyra gånger, hehe.

Jag får inte bryta mönstret nu ;)

Ryggen

Jag som aldrig har ont i ryggen men nu så. Mamma och pappa tror att jag har fått ett ryggskott. Jippie. Kom knappt upp ur sängen i fredas! När jag går gör det ont fast inte lika mycket nu men igår var jag en "invalido" som de säger i Sällskapsresan, hehe. Jag satt bara och kolla på tv igår och mamma som var inne i Borås var snäll och köpte "Vänner" säsong 4 till mig, kampanjpris ;)
Jag somnade redan 19.00 igår lite för tidigt för jag vakna 01.00 inatt och kunde i somna så i en och en halv timme låg jag och stirra upp i taket sen somna jag om och gick upp 8 idag. Lyckades ta mig upp ur sängen lite smidigare! Jag har fått mycket bättre hållning de här två dagarna! För jag måste sitta och gå med rak rygg.

Hej svejs!

Vuxen

Så vuxen jag är nu alltså! Jag har betalat mina räkningar eller ja, jag har skrivit lappen som jag ska skicka in. Jag börjar bli en stor flicka, hehe. Känner mig jätteduktig som har lärt mig det nu men när jag tänker efter så är det inte så roligt att betala räkningar, haha!

10 februari kommer HIMs nya album ut! Screamworks: Love in Theory and Practice och jag ska beställa Deluxe Edition, mohaha!
Innan så bokade jag New Moon som kommer ut 20 mars!

2 mycket viktiga datum!

Nästa vecka spelar Backyard Babies sina (kanske) sista spelningar i Sverige... Tråkigt tycker jag. Det har varit en tradition att se dem minst 1 gång om året.

Snart är det handboll och det ska jag titta på. Jag har laddat min Ipod med ny musik som jag kan ha och lyssna på  i Lille-Skutt och när jag ska ut och gå imorgon ;)

Take care now bye bye then!

The Twilight Saga: New Moon

Vi såg ju New Moon igår. Andra gången för mig och första gången för Amanda och Linnea. Jag fick lika mycket rysningar som första gången jag såg den. Och tårar i ögonen då hon skriker, fy fan va hemskt! Jag kan nästan lova att när jag har köpt filmen 20 mars och sitter och kollar på den hemma kommer jag att böla som bara den!
Jag missade slutet för jag ville inte missa bussen men jag fick ju se det bästa! Varulvarna! De är så coola! Jag tänker på Dolly när jag ser dem, hehe.

20 mars - New Moon på DVD!

Gårdagen

Igår åkte jag buss helt själv in till gbg där jag mötte upp Amanda och Linnea. Jag kände knappt igen dem för man är så van vid att se varandra i arbetskläder, haha. Vi gick runt inne på Nordstan där jag köpte två BH:ar och de andra två shoppade på rätt så bra tyckte jag! Men vilken tid Amanda tog på sig inne på Monki, haha! Men till slut kom hon ut därifrån hehe. Vi där inne ett par timmar.
När vi skulle gå till spårvagnen såg jag Akademibokhandel och då sprang jag in där fort som bara den och köpte "Snabba Cash" och det var en riktigt snygg framsida, hehe. Dreglar! Sen åkte vi 5:an till Korsvägen och sen fick vi nästan springa till bion för vi var ute i sista sekunden och shit va mycket folk det var där inne på bion och vi valde fel kö också, jppie. Tog ju evigheter nästan men till slut kom vi fram och fick våra biljetter sen gick vi till Donken där vi alla tre visade upp vårat personalkort. Jag som var sist utav oss visade naturligtvis mitt kort och då sa hon i kassan "Och du hade också personalkort ja." Haha! Efter att vi hade ätit fick vi småspringa till bion igen och sen skulle de ha popcorn och då fick de stå i kö igen och vi var lite försenade in till bion men vi kom precis lagom till sista reklamen! Sen var det dags för bio!!!

Andra gången!

För första gången ska jag se en bio två gånger, hehe. Men det keliga är att jag missar de sista 5-10 minuterna bara för att Västtrafik inte kan ha en buss som går 20.20 istället! Men iaf, som tur är har jag redan sett den, hehe och jag kommer ihåg slutet, hehe!
Jag ska in till Gbg idag med Manda och Linnea. Vi ska shoppa och gå på bio! Perfekt tycker jag! Jag ska leta upp boken "Snabba Cash" tänkte jag, för jag vill så gärna se filmen men jag vill också läsa boken! Vad ska jag mer köpa, har inge direkt shoppinglista men det ska bara bli kul och gå i Femmanhuset för det var längesen.
Jag ska åka buss själv! Haha, dit är inte så farligt för det är ju mitt på dan men sen på kvällen ska jag gå från bion själv och åka buss själv. Men vafan det är ingen som ska börja bråka med mig!

Hejsan hoppsan!

New Moon

Vad jag har gått och väntat på att få reda på när New Moon kommer ut på DVD och nu vet jag! Den 20 mars kommer den ut! Jag har redan skrivit in det i min almenacka, hehe!
Eventuellt ska jag se den en andra gång på bio nu i veckan ;)


Nästan!

Inatt drömde jag att jag satt vid datorn och gick in på HIMs Myspace-sida och då såg jag att de skulle komma hit och spela den 25 februari i Stockholm! Fort som fan leta jag rätt på min telefon och ringde Cissi och berätta att de ska spela i Sverige  den 25 februari men då blev hon tyst och sa ingenting, jag trodde att hon hade lagt på eller något. Jag ropa "CISSIIIIIIII!" i luren men ingen sa något...

Sen vakna jag.

Today

En sak jag har lärt mig är att man inte ska skriva personliga känslor här då blir det bara bjabba bjabba och sånt orkar jag inte med längre, så såna grejer ska jag hålla för mig själv.

Idag var jag och kollade på bössor med min morbror för igår anmälde jag mig till Jägarexamen! Äntligen fick jag tummen ur och då kommer det att bli enklare när jag ska börja med C-körkort.  I slutet av februari drar kursen igång. Jag ska åka och provskjuta med min morbror, jag ska få skjuta på Coca Cola-burkar, hehe, det ska bli kul!

Det ska bli så skönt att jobba nu hela helgen och få träffa Donkenmänniskorna, det ska bli så roligt!

Take Care Now, Bye Bye Then!

Öm i rumpan

Igår var jag, Cissi och Marion och åkte pulka och plast på golfbanan. Det gick undan kan jag säga och så var det små hopp och man flög lite men det hade varit roligare om det hade varit större hopp, hehe. Vi skulle åka alla tre på min lilla plastbit men jag åkte av 2 av 2 gånger :P
Efter pulkaåkningen åkte vi till Donken och käka glass, det var gott.


Gekås

Sitter och lyssnar på "Heartkiller" hehe ;)

Idag har jag och mamma varit på Gekås och vi kom dit 20 över 9 och det var inte mycket folk där inne och det är så skönt att gå där då :)
Men de har börjat möblera om, hela väggen på nedervåningen med filmer var borta! De har flyttat upp det och det roliga var att jag skulle ha Vännerboxen säsong 4 då var 3:an och 4:an slut, haha! Men jag hittade "Oliver och Gänget" med de gamla vanliga rasterna! Va lycklig jag var när jag satte igång den! Jag köpte även en ny telefon till mitt rum och en klockradio med rejäla siffror. Ett par pyjamasbyxor hittade jag och och en flanellskjorta, äntligen! Sen hittar man alltid lite andra onödiga saker, hehe.

Sen gick jag och mamma runt i de andra affärerna utanför Gekås och då var vi inne i smyckeaffären och då köpte jag mig ett halsband med en berlock som man öppnar och kan ha små små foton i :) Jag vet redan att det ska vara en bild på Dolly i den. Vi var inne på Skokanonen och då hittade jag mystofflor som ser ut som Dolly, haha.

När vi åkte hem stannade vi till på Älvsereds Shoppingcenter där jag hittade en cool t-shirt, hehe. Mamma hittade lite smågrejer hon med men det gör hon i varenda affär hon är inne i, nästan, hehe. Marion tyckte att hon och min mamma ska åka till Blomsterlandet :)

Imorgon blir det pulkaåkning fast plast för min del!

Ny tjej

Idag och igår är som dag och natt. Igår var jag trög i huvudet och hade ont i huvudet och hade 38 graders feber. Idag på morgonen var jag pigg och hade ingen feber, jag hade 36,6! Så skönt och konstigt att det bara vände så snabbt! Men idag har jag jobbat iaf och det var kul, man sakna det lite. Men pappa tror att det vände tack vare att jag PLOGA snö! :D Kan man bli lyckligare!

Jag har kommit fram till något. Antingen drar jag mig undan från mina kompisar eller så drar de sig undan från mig, men jag tror mer på det första...

Imorgon ska jag och mamma till GEKÅS!

Grr

Igår trodde jag att jag var på bättringsvägen men på kvällen fick jag en sån dunkade huvudvärk så jag blev nästan tokig. Tog tempen innan jag lade mig och gissa vad då hade jag feber igen... Lite över 38 när ska den försvinna!
Idag är jag tung i huvudet också så det blir till att bara slappa idag med såg att det bara går The Hills avsnitt på MTV idag så det ska jag titta på!


GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!JIPPIE!

Videon till HIMs nya låt "Heartkiller" är ute! Har precis kollat på den och jag fick rysningar och jag gillar den väldigt mycket. Ska kolla på den igen, hehe. Tänkte lägga upp den här om någon vilsen själ också vill titta på den ;)



Heartkiller
HIM | MySpace Music Videos

Huvudvärk och feber

Blä, jag som aldrig har huvudvärk annars... Det var en som sa att det enda som hjälper mot huvudvärk är sex.
Kände av lite huvudvärk när vi gick från bion i tisdags och det blev mycket värre på kvällen. Hade pirr i hela kroppen, sånt man kan få när man är påväg att bli förkyld men jag tänkte att får jag bara sova länge så går det över. Men sova fick jag inte, vaknade varje timme hela natten. Så jag gick upp kvart över 5 på morgonen och då hade jag nästan 39 graders feber så det blev inget jobb för mig igår...
Idag har jag fortfarande feber så det blir inget jobb idag heller... Denna veckan har jag inte jobbat nånting men jag hade inte orkat går som en zombie här hemma. Jag har bara tittat på tv. Och det kommer bli mer tv-tittande resten av kvällen.

Krya på MIG! TACK!

Avatar


Jag, Cissi och Angelica åkte in till Borås och kollade på "Avatar" igår och den var bra fast jag fick ont i röven för den var 2 timmar och 41 minuter! Det som är bra med den är att allt ser så verklighetstroget ut. Det ser ut som att det finns. De där djuren på Pandora tyckte jag var lite småläskiga men coola!

Över det hela så var den väldigt bra ;)

2010

Nu är det nytt år! Det har varit ett nytt år i 3 dagar nu visserligen hehe.

Nyår firade jag med mina kompisar i Borås. Vi var hos Anna-Saras kompis Jimmy. Vi åt go mat, väldigt go mat! Vi spelade Twister och jag vann en gång över Felix! Vi spelade Singstar och jag har faktiskt blivit riktigt sugen på att skaffa det :O Jag och Cissi är ju riktiga hejare på att sjunga "Jenny from the block" haha.
Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på alla raketer förutom Cissi, Marion och Felix som gick före. Fan va det small! Jag såg en lite fågelstackare som flög runt i panik bland husen...
Just då visste jag inte vad jag ska ha som nyårslöfte detta år men jag kom på en grej idag som jag ska lära mig iår och det är att jag ska lära mig att åka skateboard! Det ska jag banne mig göra! Skulle gjort det förra året men det blev aldrig av men detta år ska jag iaf klara av att stå på en skateboard haha.

Gott Nytt År i efterskott :)

RSS 2.0