SEMESTER!



Wohoo, idag har jag min första semsterdag! I 2 veckor är jag ledig. Va vuxet det låter när man säger att man har "semester" innan sa man "sommarlov". Det är skönt att ha semster! Jag har inte varit direkt effektiv idag eller jo lite kanske, hehe.
Det som är planerat för semster än min och mammas lilla resa till Sölvesborg. På fredag åker vi och kommer hem på lördag. Undrar om Dolly och pappa överlever, haha. Jag ska in och shoppa i Sweden Rock Shop! Fan va kul, jag hoppas att de har så mycket grejer som de har i katalogen!

Bye!

Midsommar

Idag är det Midsommar och jag är ledig och det är så skönt. Kände inte för att hitta på något idag. Jag tycker det bara är skönt att vara hemma med mamma, pappa och Dolly och inte göra någonting. Lite midsommarfirande har vi haft. På lunchen käka vi en räkstubbe, gott gott. Den självklara maträtten på midsommar är sill och färskpotatis. Det gäller alla utom MIG. För mig är fiskbullar i hummersås med färskpotatis givet! HAHA.

På Midsommar kan jag inte låta bli att tänka på detta klippet, det är så Midsommar!

Glad Midsommar!

Pier Pressure

Jag vet knappt var jag ska börja. Det enda jag gick och väntade på hela den dagen var HIM som var sist ut. Men jag och Marion vi började med att titta på DBA och det var lite bättre drag i dem denna gången än senast jag såg dem. Sen kollade vi på Plan Three och han som sjöng var så jäkla snygg i de där kläderna han hade på sig, speciellt byxorna och jag gillade verkligen hans röst! Sen käka vi lite men inga insekter, uscha. När vi satt där på asfalten så hörde vi ett gött dunka dunka så vi gick och kollade och Marion säger "Han va inte ful!" Då gick vi och kolla vilka det var och det var ett band från Australien som heter Pendulum. Den energin som sångaren hade på scenen har jag aldrig sett innan, värre än Byb! Han sprang fram och tillbaka och sprang ner till publiken och hoppa runt! Man blev så glad! Bra musik var det, haha!
Sen ville jag kolla på The Sounds och när de kom ut ser man Maja med ett par skitsnygga korta shorts men de var inte så fina när hon vände sig om för hon visa nästan hela röven, haha! Men hon är så jäkla cool! Efter det såg vi Takida men jag tycker inte att de är så bra längre. det enda roliga var att gitarristen hade böjt benet som en flamingo dagen före på en efterfest och kunde knappt gå, haha.
Sen kollade vi på små gräshoppor som heter Her Bright Skies, haha. Den enda låten jag kan med dem är Killing Me och den spelade de inte ens... Efter det hade Marion sett de banden hon ville se men det bästa var ju sist - HIM!!!
Vi satt och lyssnade på 30 Seconds to Mars och Jared Leto är den enda som passar i rosa tuppkam, haha. Avslutningen var bäst. Han från Bandit lire gitarr med dem och de drog upp 20 pers på scenen som fick sjunga med i Kings and Queens.

Jag sa till Marion att vi ska ställa oss vid scenen 1 timme före HIM går på och det gjorde vi. Vi stod ganska nära mitten nästan längst fram. När det var 10 min kvar fick jag värsta pirret i magen. De skulle börja 21.30 men de kom aldrig ut då. De kom ut 10 minuter efter och jag höll på att spricka! Sen när man ser de komma ut på scenen började jag nästan gråta men jag kunde inte stå där och gråta! Sen säger Marion till mig "Tjejen bredvid mig står och gråter." De började med Like Saint Valentine! De spelade Right Here In My Arms, Disarm Me, Scared to Death, Wicked Game, Bleed Well, Poison Girl, Join Me, Buried Alive By Love och min favorit Killing Loneliness de spelade också Wings Of A Butterfly som var den första låten jag hörde med dem!. De avslutade med The Funeral Of Hearts och Rebell Yell och det är den enda låten jag inte har hört. Det var verkligen det BÄSTA jag har sett någonsin! Det är stort att se sitt favoritband LIVE. Jag gick med ett stort leende därifrån sen.

Vi missa spårvagnen och bussen hem men det sket jag i. För jag ville inte gå tidigare när det var HIM på scenen. Nästa buss hem gick kl. 5 på morgonen, hehe, så vi åkte taxi hem och det kosta oss 1200:- Men det var det fanimej värt! Schysst taxichaufför!



Tack så jättemycket Marion hade det inte varit för dig så hade jag aldrig fått se mitt Favoritband <3

Bara 3 dagar kvar!



Shit, jag har fortfarande inte fattat än att på söndag, om 3 dagar, kommer jag att se mitt absoluta favoritband. Jag har lyssnat på HIM i 6 eller 7 år. Första videon och låten jag hörde var Wings of a butterfly, jag var fast direkt. Sen dess har det inte gått en dag utan att jag har lyssnat på dem. Det är nästan lite sjukt att man kan bli så fast vid ett band!?
Men det ska bli jättekul. Jag får vara med Marion hela dagen! Man kan ju nästan säga att vi ska ha en dejt, haha! Jag ska få se mitt favoritband med Marion kan det bli bättre! Hon får ta emot mig om jag svimmar, haha! Eller så blir det tvärtom ;)

Jägarexamen

Äntligen efter flera veckors slit med läsning av sju feta böcker och lite övningsskjutning så är jag KLAR!

Igår hade jag uppskrivningen och det gick hur bra som helst. 70 frågor och man fick max ha 10 fel, jag hade 5 fel. Skitbra! Var hur lugn sopm helst efter att jag hade gjort provet och man fick sitta och vänta på resultet, inte alls nervös. Men när läraren gav mig pappret med resultatet då började pulsen bulta lite men det gick fort över, haha.

Nu ikväll hade jag min uppskjutning, pappa var med. Det vara bara jag och några gubbar. Jag var först ut. "Damerna först." Först var säker vapenhantering, det gick galant, inga problem. Sen var det dags att skjuta lerduvor och där klara jag mig med. Det sista var rådjuret (löpande) och jag klara det med! Wohoo, jag gick med värsta leendet på läpparna! Så skönt det var, man är lika glad som när man fick sitt körkort!



Grattis till MIG!


P.S. Nästa grej är C-körkort ;)

"Glömt av"

Idag fyller lilla Marion år och jag visste att hon skulle komma förbi idag när hon hade slutat jobbat, fast det blev som så att jag tvinga hit henne istället. Så jag tänkte överraska henne så jag skicka inget grattis-sms utan jag låtsades att jag hade glömt av att hon fyller år idag, hehe.
När hon kom hit och öppnade dörren blåste jag ut serpentiner på henne och tog kort, haha! ÖVERRASKAD! Hon sa att hon hade varit tjurig hela dan men att hon blev lite gladare när jag överraskade henne. Hon öppnade sina presenter. Hon fick en mjukisråtta för hon gillade min lilla mus så mycket (shit, va jag misstolkar detta!) svart var den, hehe. Och så fick hon en liten prydnadsnunna som hon ska hänga upp i bilen tycker jag, haha! Jag tyckte den passa henne!


GRATTIS, igen, PÅ 21-ÅRSDAGEN MARION!

Volbeat



Jag läste häromdan i tidningen att Volbeat ska spela i Göteborg den 8:e oktober så det sms:ade jag till Marion och hon blev ju överlycklig! Igår bokade Marion biljetterna, vi ska sitta ner, haha. Slippa stå och knö. Idag när jag tänkte på det längtar jag ännu mer. Vi kommer att sitta där och sjunga med i låtarna speciellet "Maybellene I Hofteholder" vi kommer att sjunga våran egna version då de sjunger "Couldn't scream like a pig couldn't bark like a dog" hehe! Det kommer att bli kul! Det är ju inte så mpnga månader kvar, bara 3, haha!


Nu ska jag fortsätta och städa, det har jag inte gjort på flera veckor...

Paket



Igår när jag kom hem från jobbet låg det två paket på köksbänken och väntade på mig. Mitt köpstopp är ju slut nu så nu får jag handla igen men har inte direkt hunnit med något... Men iaf, det var en HIM-dvd och en bok. Den senaste Twilight boken som är en fortsättning på den tredje boken. Den var inte så tjock jämfört med de andra, haha. Nu ska jag bara läsa ut Eclipse-boken (igen) innan jag kan börja med denna som heter Bree Tanners Andra Liv.

HIM-dvd:n kollade jag på innan jag gick och la mig och det var om hur allt började. Från botten till toppen. De intervjuade hans pappa och andra personer som har varit med dem från början och följt dem. Det var kul och se! Jag taggar nu inför den 20 juni!

Jävla IDIOTER!

Inatt när jag åkte hem från jobbet möter jag en bil där jag ser två killar står på flaket. Jag tyckte först att det såg lite roligt ut men sen ser det ut som att den ene vinkar för han höjer handen. PANG! säger det och då kasta den jäveln en ölburk, en fukll ölburk rätt på min bil! Så jävla förbannad jag blev! Jag svängde av vägen och gick ut och kolla om det hade blivit någon buckla eller något men jag kunde inte se något. Det enda jag såg var att hela sidan var dränkt med öl...
Idag när jag gick upp berätta jag för mamma vad som hade hänt och hon blev inte så jätteglad och hon undrade om det hade blivit något märke men jag hade inte kunnat se något. Jag backa ut bilen och så kolla vi och vad hitta inte vi. Ett märke! ett skrapmärke och så kolla vi lite till och då hitta vi ett till! Fy fan va arg och besviken jag blev. Jag har varit så rädd om min bil och så möter man några idioter på vägen så har man TVÅ märken bilen!



Fy fan allså...

Sooool!



Jag och Dollan har legat ute i solen en stund och glassat. Jag blir bara badsuegn när det är såhär varmt och varför har jag inte tagit mitt första dopp än? Jag brukar vara tidig med det men inte iår... Hmm. Får ta tag i det, måste ju ta det snart! Så skönt det hade varit nu och legat vid en strand och kunnat gå ner och bada, hehe.
Jag tog ut en fillt som jag och Dollan kunde ligga på men nä då hon skulle bara bråka och skrynkla ihop filten! Sen kom Figaro också och ville ligga och sola men han gick efter ett tag, hehe.

Jag har upptäckt ett nytt bra band! Bedlight For Blue Eyes.




Riktigt bra är dem!

Bokat!

 

Jag och mamma ska ut på en liten tripp när ja g har min semester, vi ska till SÖLVESBORG! Det finns en väldigt speciell affär där som jag har velat åka till och den heter Sweden Rock Shop! Man åker inte direkt dit över en dag utan vi stannar där en natt på ett hotell som heter Hotell Edgar. Stor parkering har det, haha. Vi ska åka glidarbil då så det blir första trippen jag gör med den bilen. Det ska bli så kul att åka till den affären. Har bestämt att jag inte ska köpa för mycket nu innan vi åker dit utan sparar så jag kan shoppa loss där!



Nu ska jag köra in ved!

Dear John

Vet inte riktigt hur jag fick nys om denna filmen men jag tror att jag såg den på en utav mina filmer då de bara visade en liten snutt. Men det verkar jättebra tycker jag! En lipfilm är det nog också, hehe. Författaren till denna har även skrivit The Notebook och det är en jättebra film så denna filmen har jag höga förväntningar på. Vore inte helt fel o se denna!


RSS 2.0