Flitig

Jag har inte suttit still på hela dan, knappt. På morgonen gick jag en runda med Dollan sen körde vi in en rejäl kärra ved. Efter maten tvättade jag Sciroccon och dammsög den. Efter det tvättade jag Volvon och dammsög den också! I lite mer än 2 timmar höll jag på med bilarna =) Den glänser på invändigt och utvändigt kan jag säga!
Efter kvällsmaten städade jag mitt rum och har nu tvättat 2 fönster =O Jag har blivit städgalen, haha!

Nu har jag stämplat ut och väntar på att Vampire Diareis ska börja!!!

OMG

Jag fick New Moon i måndags och jag har redan kollat på den 2 gånger, hehe. Igår kollade jag på Disc 2 - extramaterialet! Och då var det ett exklusivt klipp på Eclipse och jag trodde att det var trailern som jag redan har sett men det var det inte! Det var lite behind the scene och sånt! Och den verkar jättespännande! När jag såg trailern var jag glad men den var lite mesig det hände inte så mycket. Men enligt det klippet jag såg på dvd:n så är det lite mera action och han som gör den är lite mer för det här mörkare! Så igår blev jag mycket mera taggad! Längtar som fan till 30 juni! Postern till Eclipse har kommit ut! ;)

 

Jag kom på en sak nu! Juni kommer bli en väldigt bra månad:

20 juni - HIM

30 juni - Eclipse!

Wohooo!


HIM Scared to death

Shit! Jippie! Åå, det pirrar i magen! Min favoritlåt på den nya skivan har blivit en video! Och en väldigt annorlunde video om man jämför med alla andra de har gjort. Men jag gillar denna nya! Den är så bra! Kan inte sluta le! Hihihi!



HIM "Scared To Death"
HIM | MySpace Musikvideoer


Nu ska jag betala räkningar ;)

Tortyr



Så fort man kunde boka New Moon på CDON så gjorde jag det. Sen såg jag att den skulle komma ut den 20 mars och det är en lördag. "Det får väl bli väl om jag får den på måndagen då" tänkte jag. I torsdags fick jag ett mejl där det stod att min produkt har blivit utskickad. "Fan va nice då får jag den en dag före!" Så på fredagen kollade jag i postlådan men var den där? NÄ!? Usch, va besviken jag blev... Igår var jag inne i Borås och inne på Åhlens och Hemmakväll hade de den och den stod där och ropa "Köp mig, köp mig!" Men de kunde jag ju inte göra för den kommer på posten imorgon, usch rena tortyren var det!
Men imorgon får jag den och den ska jag kolla på hela dan! Ända tills jag åker in till Jägarskolan och sen när jag kommer hem ska jag titta på den igen!


Idag blir det plugg ;)

HIM LIVE

Sitter och kollar på Live-klipp med HIM nu och de spelar de nya låtarna! Jag har fortfarande inte fattat att jag ska få se MITT FAVORITBAND LIVE! Helt sjukt! I flera år har jag lyssnat på dem och sagt att jag ska se dem Live och nu har jag biljetter och allting eller ja allting det var bara biljetter, hehe. Imorgon är det exakt 3 månader kvar! =)
Jag hoppas att de spelar "Scared to death" och "Disarm me"!
Marion får fånga mig om jag svimmar, haha!



No Doubt

No Doubt - Just a girl

 

 

 

 


VD

Idag på morgonen kollade jag på gårdagens avsnitt av Vampire Diaries. Och det är så bra! FÖrra avsnittet var riktigt bra men detta avsnittet var så mycket bättre! Jisses, alltså. Jag har inte följt någon serie såhär sen första gången jag kollade på Vänner! Och det är inga fula killar med heller, hehe. Jag sitter och dreglar över Damon ;)



Köpstopp



Klockan 08.00 bar det iväg till Gekås men först lämnade vi av Dollan hos sin barnvakt, min morbror :P Klockan 9 var vi framme och det var inte så jättemycket folk. Det var mycket roligare att gå där idag för nu hade de ställt iordning allting förra gången var det upp och ner på, haha. Jag köpte inte så mycket, jag hade inte tänkt köpa en massa onödigt heller. Jag hittade ett par jeans, en skjorta, godis, en väska, trosor, Vänner säsong 5 och det bästa av allt - En Ny Stereo! Så jäkla cool! Det var det bästa av allt! MEN jag hitta så sjukt snygga skor inne i skoaffären men jag köpte de inte...

Nu har jag köpstopp ett tag framöver, hehe.

McAwards!



Fy fan, jag är helt död idag, haha. Men det var så jäkla kul igår!
Det var förfest hos Malin och jag och Linnea och Edona kom dit vid 5. Vi tjöta och lyssna på musik och tog kort. Lite för 18.00 åkte vi till Träslövsgården. Vi fick ta proffsbilder direkt och sen mingla vi. Sen var det dags för mat och det var potatisgratäng och kyckling och rotfrukter. Under tiden som vi åt och fika gick de igenom nomineringarna för årets nykomling, medarbetare och skiftledare. Jag hade ingen koll på vad klockan var eller nånting. Men iaf lite senare då skulle borden bort och då blev det PARTY! Det var mest folk från Nord som dansa och shit va varmt det blev! Men så kul!! Fan va kul det är att skaka rumpa! Mot slutet skulle de flesta åka ner till Stan och då troddejag klockan var mycket och då åkte jag och Edona hem istället men klockan var bara halv 12!? Men jag skjutsa Linnea och Amanda ner till Stan. Men vi fyra bestämde att nån kväll så ska vi dra ut till Göteborg eller något - Nice!

Jag och Edona var så trötta och det var den segaste bilresan jag har varit med om när jag skulle åka hem själv! Det drog i ögonen!


Det var den förkortade versionen, hehe.

Eclipse!

Trailern för tredje Twilight-filmen är ute! Jippie! Och det är bara en vecka kvar tills tvåan kommer ut på DVD!





Läs mer på Twilight Sweden!


Rihanna - Rude Boy


KASSA!



Idag var det den stora dagen på jobbet. Jag fick lära mig kassan! Va jag har längtat efter denna dagen, helt sjukt! Vi pratade först igenom allting för jag har fått papper att läsa igenom och det stod en hel del. Men jag tycker det är enklast att lära sig saker och ting praktiskt.
Jag fick lära mig kaffemaskinen och den är inte så svår som jag har trott, hehe. Det finns små lappar bredvid som man kan läsa. Sen skulle jag lära mig att göra glassar och jag tror att jag får träna lite till, hehe. Även om jag gör och äter många glassar till mig själv så är jag inte så jättebra. Sen fick jag börjar lite smått att stå i kassan och det gick bra. Jag gjorde lite småfel i början men som Ida sa "Det är bättre att göra alla fel i början så är det gjort." Sen kom värsta rushen och då fick jag stå i pompan istället (pommesen).
Sen var det dags igen, jag fick stå i kassan igen, haha det rimma!
Då gick det mycket bättre och allting flöt på. Jag plockade även ihop beställningar själv :)

Det känns så bra bara för att det gick bra!


Vår




De senaste dagarna då jag har vaknat på morgonen och solen skiner känns det som att det är vår. Även om det är flera minusgrader och snö ute så känns det vår och då blir jag extra pigg och extra glad! Jag har ingenting emot snön den får gärna ligga kvar jag får värkänslor ändå och det är så härligt!

Ångrar



Jag har aldrig tidigare ångrat något jag har köpt förutom den nya dyra mobilen jag köpte. Jag gillade den i början men sen den börja krångla ångrade jag att jag köpte den.
Jag använder inte ens hälften hälften utav grejerna som är i den. Den är för stor också! Nu när den har varit på verkstan har jag haft min gamla mobil, den ihopvikbara Samsungen och den är så liten och bra att ha i fickan till skillnad från Nokian.

Fick sms från Elgiganten idag och det stod att min produkt är klar för avhämtning men jag vill inte ha tillbaka den! Jag hoppas att den var så jävla kass att de inte kunde fixa den!

I skolan, igen.



Igår var jag på Jägarskolan, första lektionen. Det gick bra. Jag var yngst där det var också en tjej som var 2 år äldre än mig. Sen var det gamla gubbar och ett par killar. Läraren visade en film om hur det praktiska provet går till och jag måste börja övningskjuta! Jag har knappt hållit i en bössa!
Vi fikade sen med saft och en vetteskiva. Sen gick vi in i salen igen och började bläddra lite i böckerna och om hur vi ska lägga upp det och sånt. Vi ska ta en bok i taget. Vi fick läxa också, hehe. Vi ska läsa ungefär 70 sidor till nästa gång, jippie =)


Jobba, festa och jobba



Denna helgen som har varit var väldigt bra! På lördagen jobbade jag från 11-20 och efter jobbet åkte jag direkt till Camilla för de skulle till Hotellet i Kinna. Jag har aldrig varit där och jag hade inte så höga förväntningar på det men så var de andra där en helg och sa att det var värsta draget! Så denna helgen bestämde jag mig för att följa med även om jag jobba, haha!
När jag kom till Camilla var Cissi, Marion, Larza och Angelica där. Pojkarna skulle komma lite senare. Vi spelade "Förspelet". De andra drack drycker med alkohol medans jag och Cissi drack vatten, hehe. Vi shotta vatten ;) Marion höll på att krevera bara för att hon blev så pissenödig! Jag och Larza fick strippa, haha. Larza satt i bara underkläderna när Robin, Adrian och Markus kom och jag satt i BH och byxor. Robin tyckte det var himmelriket, haha.
Vi gick till Hotellet så vi kom in lite före 11 och jag kände igen många som var klasskompisar på gymnasiet och på Högstadiet. Jag träffade grannen som var lite småfuller men han var väldigt bra på att dansa, haha.
Vi dansa som bara den och jag har en rejäl träningsvärk i benen, haha. Jag, Marion och Cissi dansade "elvispen". Mot slutet då kom Marion igång och då dansa jag och hon "Dirty Dancing", hehe. Shit va kul det var! Jag hade varkligen skitkul! SJöng med i låtarna och knödde som bara den! Det var det enda som var irriterade att man hade en jäkla rygg i ryggen som knödde på en så man flög iväg. Angelica var galen och pötte på dem, haha. Jag och Angelica lyckades knö oss in i mitten men där var det väldigt trångt, haha.
Vi gick därifrån vid 2 på natten! Och då tänkte jag "Fan va skönt det är att jag bara jobbar 4 timmar idag!" Men jag fick jobba över till 20.00, jag skulle egentligen slutat 17.00, haha. Men det konstiga var att jag inte alls var trött, jag hade bara en jäkla träningsvärk i benen men allt gick hur bra som helst på jobbet! Det var för att jag hade så roligt på natten!

Tack för en skitrolig natt!

RSS 2.0