Girls night OUT!Igår var det också säsongsavslutning på Hotellet och det kan man ju bara inte missa! Förfesten var hos Camilla och det var bara tjejer fast Tim var där en stund men han var aldrig med ute :P Jag och han hade värsta brottningsmatcherna i Camillas säng, haha. Han är stark för att vara så liten, hehe. De skulle ha pizza så då fick vi promenera lite.
När klockan var 22 ungefär då gick vi mot Hotellet. När vi var där mådde inte Anna-Sara så bra så hon gick hem till Camilla men vi andra gick in. Det var inte så mycket folk just då men det ramla in lite hela tiden.
Det var skitbra musik! Rude Boy, Dirty, Memories med flera! Det var skitkul när de spelade Maskinens Segertåget jag och Camilla sjöng med i hela låten, haha! Vi dansa i flera timmar och jag blev svettig, haha, men det torka jag av på Marion ;)
Jag var rätt så trött när allt var slut kl. 2 på morgonen för då hade jag varit uppe i 22 timmar!


TACK FÖR EN ROLIG KVÄLL!

Number ONE!Halv 3 var jag, pappa och Dolly hemma från tävlingen och vi hade med oss hem två priser! Ett förstapris och ett femtepris! Jäkligt nice!

Första banan var en vanlig agilitybana med nästan alla hinder och det var den vi kom etta på! Det gick så jäkla bra och fort också. Jag var helt chockad efteråt för vissa hinder som hon har varit lite osäker på gjorde hon PERFEKT idag!
Andra banan var en hoppbana så då är det inga balanshinder. Den gick också väldigt bra förutom att jag stanna vid ett hinder för jag kom fel och då stanna också Dolly och då fick vi 5 fel för det och då kom vi på en femteplats, men det är inte dåligt det!
Tredje banan var också en hoppbana. Den sprang jag fort på och då springer Dollan fort, jag får vara en hare för henne, hehe. Men vi blev diskade på den för Dollan hade missat den sista pinnen i slalomet och jag märkte inte ens det, haha. Men vafan det är inget att tänka på. Det dummaste man kan göra är att göra om ett och samma hinder hela tiden man ska bara köra på annars är det inte roligt.

Men vi hade kul!

När alla tävlingar var avklarade var det dags för prisutdelning! Jag och Dolly vann första pris i Agilitybanan och då fick Dolly 7,5 kg torrfoder, haha, det kommer nog att räcka ett par år! En hannduk och en rosett som det står en 1:a på!
För femteplatsen fick vi en smart vattenskål , ungefär en sån som man har till kaniner och så godispinnar :)

Agilitytävling!Imorgon ska jag och Dolly på Agilitytävling, wohoo! VI ska vara med i 3 olika klasser, det blir mycket springande kan jag säga! Bara när man har sprungit en bana som tar ca 1 minut så är man helt slut, haha. Men det är väldigt kul också annars skulle vi ju inte hålla på med det :P
Dolly hon slappar nu, hon förbereder sig psykiskt nu inför imorgon, hehe! Jag får stå upp tidigt imorgon och det var längeeeeesen jag gjorde det, jag får nog stå upp 5 eller nåt!

Nu ska jag titta på Hem till Gården som var väldigt bra idag sa Mamma!

Avatar = MIN!

Här är jag som en Avatar ;)


Mamma var på gekås i måndags och då var jag och Dolly hemma själva och det var mysigt. Men det bästa var när mamma kom hem för då hade hon köpt Avatar till mig! Jag kollade på den på kvällen och jag skulle upp tidigt dagen efter och då tänkte jag att jag ska inte titta på hela för den är 2 timmar och 40 minuter lång. Men jag satt där i 2 timmar, helt uppslukad av filmen, innan jag kom på mig själv.
Ibland så krävs det att man ser en film 2 ggr. Första gången jag såg denstörde jag mig på att den var så lång men det gör jag inte nu för nu kollar jag verkligen på filmen. Det är så fina bilder i den filmen och färger! När jag hör filmmusiken påminner vissa låtar om Titanic, jag får samma känsla som när jag ser Titanic :P

Jag har redan kollat på den 2 gånger, hehe.

Fullt Upp

Man kan lugnt säga att jag har fullt, varje dag har jag någonting att göra eller så hittar jag på något. De senaste veckorna har det varit mycket jobb och det är bara kul! Jag fick min lönespecifikation för april månad och den var inte dålig! Om jag inte jobbar då är jag på Jägarskolan och är jag inte på Jägarskolan då tränar jag och Dollan agility. Btw vi ska på en tävling snart, det är redan nästa vecka. Va tiden går fort! Det är våran 2:a agilitytävling.
Snart har jag uppskrivning för min jägarexamen också... Jag måste plugga på det också!

Men nu ska jag äta för jag ska snart iväg och gissa vart!? Jobbet :D

Shrek Forever After

Det ska komma en fjärde och sista Shrek-film och den måste man ju bara se! Jag har ju sett de tre andra och denna verkar bra! Såg trailern för första gången nu och den kommer på bio 7 juli om jag minns rätt!

 

 


ElfsborgJag är ett Elfsborgs-fan. Men jag känner mig inte som ett iår. Elfsborg har spelat flera matcher hemma men jag har inte gått på en enda för jag har jobbat. Jag har sett ett par matcher på TV men det är inte samma sak, det är mycket roligare att sitta på läktaren!
Deras sista match är borta mot GAIS och sen är det uppehåll! Det är så jäkla surt! Pappa däremot har varit på en match. Men så fort uppehållet är över ska jag banne mig gå på matcher, inget ska stoppa mig! (Såvida jag inte jobbar, hehe)Heja Di Gule!

Bonnaröta!

Jag åkte in till Borås idag på morgonen för igår fick jag ett sms som jag blev väldigt glad för (kommer till det) men först åkte jag till Elgigaten för att lämna in min pisstelefon för tredje gången! I.o.m att det har varit samma fel på den varenda gång jag har lämnat in den + andra fel också så ska de skicka in den för att se om den kan gå igenom så att jag får reklamera den istället och sen ska jag kunna häva köpet. Jag hoppas verkligen att det går igenom för jag vill verkligen inte ha tillbaka den! Aldrig mer en sån telefon! Jag mår nästan dåligt så fort jag ser den! (Där tog jag i lite, hehe.)

Nu till det roliga!
För en månad sen var jag och mamma inne på Telia för att kolla in en telefon som bara finns hos Telia och jag har även spanat in den här på datorn och verkligen fattat tycke för den, det är en Nokia 6700 Slide. De hade den när vi var där men inte i rätt färg, jag ville ha en rosa. Men de skulle beställa hem den och meddela mig när den hade kommit in. Det var både bra och dåligt just då.
Bra: Jag behövde inte bryta med köpstopp som jag och pappa har tummat på.
Dåligt: Jag var tvungen att behålla min pissmobil ett tag till.

Men igår fick jag ett sms om att den hade kommit in! Wohoo! Så den var jag inne och hämta idag och den var inte dyr. De sa, då, att den kosta 2095:- Men idag när jag köpte den fick jag 300:- i rabatt för att jag förlängde mitt abonnemang och jag fick rabatt för att jag är med i LRF hela 10% så slutsumman blev 1495,50:- Bonnaröta! Haha!

Jag har naturligtvis börjat använda för min andra är ju iväg och jag gillar verkligen denna nya telefonen! Så liten och smidig!
Jag berätta för pappa att jag skulle göra en liten avstickare i mitt köpstopp men nu har jag köpstopp igen men det är ju bara några veckor kvar sen är jag FRI och då ska jag köpa AVATAR och så ska jag inte på Carlings och Cubus, hehe!
Crashdiet

Deras senaste video och låt gillar jag! Det är gött drag i låtarna. Denna videon är jäkligt bra men den påminner om SAW-filmerna, haha!

Crashdiet - Generation Wild


RSS 2.0