M&MFan va duktiga jag och Marion är! Två gånger denna veckan har vi gått långpromenader. För mig är det inte ovanligt men för Marion är det däremot. Är väldigt stolt över henne!

I måndags var jag uppe och lekte med Marion och då gick vi en lång runda med hundarna. Vi kollade in killar i grävmaskiner, hehe.
Igår var Marion hemma hos mig och lekte och då gick vi Marsjön runt, det tog nästan 2 timmar haha! Vi gick och tog kort samtidigt. Jag visade Marion olika bäckar man kan ta kort på. Dolly rulla sig och mossa och sen lukta hon skog!


Hoppas detta håller i sig, jag och Marion kanske ska satsa på Beach 2011!? ;)

Tidig morgon

Fan va underbart det är att vara uppe såhär tidigt. Det brukar det va men inte idag för då ville jag ligga kvar i sängen och somna om, hehe. Väcktes av Jokerns skratt men jag ville bara vända mig och somna om. Det är första gången på länge. Men jag somna aldrig i tid igår, kunde inte somna. Det goaste som finns är när man somnar tidigt och sover ända tills man ska gå upp speciellt när man ska upp vid 4!

Nu ska jag borsta tänderna sen får jag åka. Slutar tidigt idag, 13.30 =)

Nintendo WiiI måndags kl 11.10 fick jag ett sms om att mitt paket hade kommit till Posten så jag och Dolly åkte dit fort som satan för att hämta ut det! Gissa om jag var glad, gjorde några glädjeskutt, hehe.
Direkt när vi kom hem började plocka upp det och det var en massa prylar! "Hur ska jag få ihop detta!?" tänkte jag. Men jag var duktigt och läste manualen och satte ihop det! Jag gillar färgen på det - RÖTT. Det är min favoritfärg och jag trodde inte att det skulle vara så litet men det gör ingenting.

Jag började med att spela Wii Sports och jag är en jävel på att spela bowlling, strike varenda gång! (Säger de inte så i Lejonkungen?) Det nya Super Mario Bros. fick jag med också och det är skitkul. Har inte kommit så långt än med figurerna som är med dansar till musiken, hihi.RSS 2.0