Helt slut



Shit vilken helg säger jag bara. en sån här helg suger musten ur en precis. Är helt slut idag, hehe. I fredas var släkten här och då käka vi smörgåstårta och tårta. Vi kolla på skräckfilm, Blair Witch och den är så läskig! Vill inte titta på den själv, hehe. Jag fick presenter också! Pengar, en jättefin skjorta, godis och ett par Björn Borg-troser. Mina första märkestroser, hehe.

På lördagen var det dags igen. Då var mina kompisar hemma hos mig och fira mig. Jag bjöd dem på pizza. När vi satt vid bordet sjöng de för mig! Sen fick jag öppna mina presenter, jag fick jättefina presnter av dem! Tack så mycket! Vi spela spel och lyssna på musik. Sen åkte vi ner mot Hotellet. Jag tyckte att det inte var något bra drag där så jag och Marion drog vidare till Kinna Krog och där var bättre musik men sen vred jag knäskålen ur led så då var det dags att åka hem, hehe.


Tack så mycket för en rolig kväll och presenterna! <3

Väntar

Mina mössor! (mamma gillar inte nån av dem, hehe)


Ska ha kalas idag och vi har gjort iordning här hemma nu och det börjar inte förens 17.30 ungefär och det är så tråkigt att vänta! Det är väl antagligen för att jag har sett framemot det så länge, hehe. Vet inte vad jag ska göra... Hade hoppats på att jag skulle få mitt Nintendo Wii idag men nej... Det har iaf skickats ut och är på väg så jag får väl hämta det på måndag. Hade var riktigt gött att ha det nu över helgen då hade jag haft något roligt att göra medans jag väntar, hehe.
Tänk imorgon då är det ungdomsfesten. Då ska vi till Hotellet på kvällen, det ska bli skitkul! Men jag kommer väl att bara sitta och vänta som en idiot!

Nu ska jag nog måla naglarna bara för att ha något och göra ;)

Jackass 3D

Inatt när jag kom hem tittade jag i en skvallerblaska och då såg jag en bild med Johnny Knoxville och i bakgrunden stod det Jackass 3D och då börja jag undra vad det var så nu kollade jag upp detta och det är en ny film! Det hade jag inte en aning men den måste jag ju se. Har sett 1:an, 2:an och 2,5. Serien som har gått på MTV och jag tycker det är skitkul. Lite konstig humor men det är kul! Jackass 2 är bäst änsålänge. Nu måste jag abra ta reda på när den kommer på bio, hehe. Kollade på trailern nu och shit va jag garva t.o.m mamma småskratta lite :P Jag har kollat upp och den 5:e november går den på bio!!! Nån som är på!?



21



Basket? Kortspel? Nä för det är min födelsedag idag! Just precis nu 11.21 är jag 21 år. För 21 år sen ploppa jag ut ur min mamma, haha.
Mamma hurra för mig idag när jag kom ner och mina presenter var pengar och tavelhyllor som jag inte har satt upp än. Idag blir det inget firande men istället så blir det fest hela helgen! Fan va jag ahr längtat efter det. Först på fredag då är det för "de gamla" och på lördagen är det för ungdomarna och då ska vi till Hotellet! Laddar!

Tjingaling Tingaling!

Vampire Diaries

Vampire Diaries har kört igång nu igen och mamma var snäll och spelade in det i torsdags och så tittade jag på det i helgen och favoritscenen var när Elena och Damon dansa och den låten passa perfekt. Häromdan kolla jag upp vilken det var och den är skitbra! Den är så fin den scenen tycker jag. Får rysningar, haha.
Within Temptation - All I Need heter låten och den spelas ofta nu, hehe. Gjorde en ny spellista idag och den är med där det enda tråkiga är att den är sist men man sparar det bästa till slutet ;)

 

Nu har jag gått i ett par veckor och bara längtat efter denna helgen som snart kommer, jippie!



1-3



Ja, den där Elfsborgsmatchen jag var på gick ju inte så bra... Först gjorde Helsingborg mål men i de sista minutrarna av första halvlek då gjorde Elfsborg 1-1. Fan va gött tänkte man! I andra halvlek gick det ännu sämre. Då gjorde Helsingborg 2-1 och efter det 3-1. Två offsidemål fick de också!
När man sitter där på läktaren och hör hur allt folk skriker om hur spelarna ska spela kan jag inte låta bli att småskratta. De sitter och ropar "Passa han, han är fri!" De får väl gå ner på planen själva och spela då, haha.

Men jag såg världens snyggaste kille! Det var när det var paus och jag skulle på toa då såg jag han, shit! Det var längesen jag såg en så snygg kille. Ingen har slått min och Cissis Tio-poängare vi såg inne på Hemköp för flera år sedan. Men denna killen han var inte långt ifrån. Jag sa till pappa att kolla men han bara flina åt mig, hehe. Jag försökte ta smygkort men det gick inte så bra, hehe.

Stå Upp För Elfsborg



Imorgon då smäller det, då ska jag på min första Elfsborgsmatch för iår! Jag har inte varit på en enda match iår för jag har jobabt varenda hemmamatch... Men imorgon då slutar jag 16.00 och matchen börjar 19.00, perfekt ;) Ååå, det ska bli så kul. Jag och pappa ska åka min bil har jag bestämt för jag har en liten Elfsborgströja i den, hehe.

Vår stad är fylld av drömmar
drömmar om lycka
om segrar för vårt lag
om att vinna gult en dag
och sta'n står upp för er.

Ref:
Stå upp för Elfsborg
för våra färger
vi är gulsvarta – vi är gulsvarta
tills vi dör 
Dom gula och svarta
som vi alla älskar
om du är gammal eller ung
sluta tveka bara sjung
stå upp för vårt lag.

Ref:
Stå upp för Elfsborg
för våra färger
vi är gulsvarta – vi är gulsvarta
tills vi dör

Upp mot Rya åsar
ska segersången stiga
och när solen går ner
blir vi bara fler och fler
som står upp för vårt lag.

Ref: 2*
Stå upp för Elfsborg
för våra färger
vi är gulsvarta – vi är gulsvarta
tills vi dör!.

Ledig helg

Nu har jag öpnnat 3 dagar i rad på jobbet så jag har stått upp 4.15 på mornarna! Men det är rätt gött ändå för då slutar jag tidigt och har kvällen kvar. Idag slutade jag klockan 14.00 och när jag kom hem gick jag och Dolly en sväng i skogen. Hon har lärt sig det nu när jag jobbar på morgonen går jag med henne på eftermiddagen och jobbar jag kväll går jag med henne på morgonen, hehe.

Nu är jag ledig HELA helgen, fan va gött det ska bli! Imorgon ska jag och Marion på en Sonic Syndicate konsert i Göteborg, det ska bli kul. Sen ska jag bara slappa på lördag och söndag. Har i alla fall inget planerat och det är skönt. Ta dagen som den kommer.

Sen Volbeat-konserten har jag fått en ny favoritlåt med dem "Still Counting" så jäkla bra!


Nu ska jag duscha sen kolla på film!

Vilket ös!



Cirka 21.30 gick Volbeat på scenen efter två riktigt dåliga förband. Jäklar, det var fullt ös från början till slut! Det var amazing. Ljuseffekterna gjorde mycket också men vilken energi de hade. I 2 timmar höll de på och de såg inte ens trötta ut!
De spelade min och Marions låt "Maybellene I Hofteholder", det gilla vi. De spelade de låtarna vi ville höra och det gjorde det hela ännu bättre och jag har fått en ny favoritlåt "Still Counting", när de börja spela den undra jag vad det var för bra låt, jag hade aldrig hört den innan men jag har letat upp den och den lyssnar jag på oooofta nu! Jag är rätt så säker på att de spela lla låtar från det nya albumet.

Före konserten fick vi våra nyinköpta Volbeatskovir signerade av dem! Coolt! Vi tog gruppbild med dem också!


Tack för en lyckad kväll, Marion och Volbeat ;)

Could scream like a pig, Could bark like a dog

Funkar blixten-bilden, haha!



Imorgon då smäller det! Då ska jag och Marion in till Göteborg och titta på VOLBEAT! Vi ska köra in så vi kommer att spela "Maybellene I Hofteholder" och sjunga med i "Could scream like a pig, Could bark like a dog. Marion ringde innan och sa att de ska signera sin nya skiva i en skivbutik i Göteborg och den chansen måste man ju ta! Gruppbild är givet också, hehe. Shit, va kul det kommer att bli.

Det var längesen jag var på konsert. Senast var Pier Pressure den 20 juni då jag fick se mitt favoritband HIM, det var stort. Det är snart 4 månader sen! Att gå på konserter går verkligen i perioder. Ibland är det en konsert varje månad sen går det flera månader innan man går på konserter hela tiden. Nästa vecka ska vi in till Göteborg igen och se Sonic Syndicate!

Hej svejs!

Bonde Söker Fru

Jippie, är ledig idag och gissa vad som börjar ikväll!? Bonde Söker Fru! Jag fattar inte varför jag tycker det är kul att titta på men när det väl börjar är jag besatt. Ber t.o.m mamma att spela in det om jag jobbar på onsdagskvällarna, hehe.

Har varit duktig idag och tvättat bilen och vaxat den. Han blänker nu min lilla ögonsten! Hade bara på partymusik när jag tvätta han så det var rena discot, haha.

Stars



Igår var det tänkt att jag, Cissi och Marion skulle ha en äkta filmkväll för det var så längesen men så blev det inte. Cissi skulle inte sova över och då tyckte jag och Marion, nu när vi var barnfria, att då går vi till Kinna Krog istället, hehe.

Vi käka pizza på Örbys, det var längesen! Det var kul att se pizza-gubbarna igen. Fan va gött det var och jag var den enda som fick en hjärtformad pizza, hihi. Vi satt där en stund och försökte snacka turkiska med dem, haha. Vi var på Hemmakväll och hyrde två filmer. "Farsan" och "Shuttle". Den sistnämnda trodde jag var en skräckfilm men det var den konstigaste jag hade sett, jag är rätt så säker på att jag inte kommer att se den igen :P "Farsan" var lite smårolig men jag trodde den skulle vara roligare. Jag höll på att somna, hehe.

23.00 körde vi hem Cissi sen drog jag och Marion ner mot Kinna. Jättelång kö utanför Kinna Krog!? Jag tog ut pengar först sen mötte vi upp Angelica, Robin och Mattias. Vi ställde oss i kön och jag hade en som klängde på mig hela tiden bara för han ville förbi men mig kommer de inte förbi! Det var fullt därinne så de släppte inte in några... Så vi gick till Stars istället och jag hade förutfattade meningar om det stället men de tog jag tillbaka för jag och Marion också hade skitkul där! Som Robin sa "Det gör mycket om man är där med rätt personer." Det var singekväll så om man var singel fick man en grön lapp och var man upptagen fick man en röd. Jag såg mest gröna lappar där nere :P Vi shaka loss som bara den! Vi träffa Tobbe, Koffe och Albin också och de hade man inte sett sen grillfesten för över 1 år sedan! De var fulla och goa, haha.
Skitbra musik var det också! Memories, Gettin over you, Club can't handle me (den önska jag!), Black Betty, Rebell Yell, Love the way you lie och många mer! Det var strippor där också! En manlig och en kvinnlig. Jag fick panik när de höll på speciellt av den manliga, jag klara knappt av att kolla på det, usch! Men Marion tyckte att tjejen hade snygga tatueringar :P
Vi var där tills de stängde sen gick vi därifrån och mot parkeringen där Marion hitta sin bil insmord i lingon! Lingon på huven, grillen, rutan och sidospegeln. Jävla idioter men som tur är går det ju att tvätta bort. Albin kom fram till att Marion är lesbisk bara för att hon inte ville ha han, haha. Marion var snäll och körde hem pojkarna. Albin satt fram med Marion och jag satt där bak mellan Tobbe och Koffe, hehe. Vi fick träffa Tobbes hund. En stor, vit och lurvig vovve, så mysig!
3.07 åkte vi hem till mig och vi låg och tjöta till 4 sen somna vi och gick upp kl. 10 idag! En var lite seger, hehe. Men det var lätt värt! Jag hade så jävla kul igår/inatt! TACK!

RSS 2.0