Va mamma är rolig

Jag har varit lite duktig idag, jag har städat. Har inte städat sen jag åkte till Turkiet och det är några veckor sen nu, hehe. När mamma kommer in går jag med dammsugarn och då kommer hon fram till mig och sätter handen på min panna och säger "Jag måste bara kolla och se så att du inte har feber." Va rolig hon är, ha ha ha. Hon tappar alltid hakan när jag städar!

Lyssnade på musik samtidigt som jag har städat och jag har fått en ny favoritlåt och det är ingen låt som jag hörde i Turkiet, en låt som jag titta på MTV idag med Katy Perry. Satt mest och dregla över killen som är med i den men texten är väldigt bra också!


 

Take care now, bye bye then!


Turkiet

Första resan utomlands och första gången jag flög. Det var kul att flyga speciellt i början då de drar på. Landningarna märkte jag knappt. Jag blev väldigt rastlös av att bara sitta still i planet i 4 timmar...

I Turkiet har det varit mellan 30-35 grader varje dag. Det regna en eftermiddag och då gick det ner till 27 grader, då tyckte man det var kallt och tog på sig en tröja, haha.
Vi har gått på en marknad som var mycket större än Skene Marten! Jättelång var den och kläder, skor, väskor, meloner och ännu mera kläder.
På kvällarna har vi varit på olika restauranger men vi fick en favorit som vi gick till ett antal gånger, hehe. Där skulle vi alltid upp och dansa. Vi var duktiga och lärde oss stegen, hehe.
Vi gjorde parasailing också och det var jättehärligt. Att bara dingla där uppe i luften över havet, det hade jag gärna gjort igen.
Sista dagen/kvällen var bäst, det blev ett väldigt speciellt avslut på den resan :)


Låtarna som påminner mig om resan :)


Denna låten dansa vi till på Robin Hood.


Denna låten får sammanfatta sista kvällen i Turkiet ;)


Denna låten fick vi dansa till på våran restaurang och vi ägde ut alla den sista kvällen hehe.


När denna låten går igång tänker jag på Angelica och Camilla som alltid dansa till den :)


Jag tänker bara på Summer Garden-bussen. En cab-buss. Den körde fort och vi stod där och dansa till denna, haha.


Ännu en låt som vi dansa till på restaurangen. Våra turkar skulle visa oss hur man dansa denna på Robin Hood men den dansen kunde vi ju, haha.Tack för en skitbra resa!

Turkiet!OMG, imorgon då smäller det! Jag ska göra min första utomlandsresa plus att det är första gången jag flyger! Jag har inte fått någon resfeber än men som tur är så jobbar jag stängningar så då hinner jag inte tänka på det. Ska jobba ikväll också och det är lika bra.
Jag har börjat packa idag och jag ville få ner allt i en väska men just nu ser det ut som att jag får ha en ryggsäck också... Men ska packa det sista imorgon men jag kan sitta på väska och så dra igen dragkedjan, haha!
Jag ser faktiskt framemot denna resan, jag ska få åka med mina närmaste vänner och bo ihop med mina bästa vänner. Det kan inte bli bättre och tänk va mycket kort jag kommer och ta! Jag köpte ett minneskort till kameran på 16 gig, hehe, och så har jag köpt ett extrabatteri så jag ska vara förbered! Ååå, det ska bli så jäkla kul!


Fan va jag längtar tills imorgon men fan va jag kommer att sakna Dolly!

RSS 2.0