Maskinen - Segertåget



Eh Eh

Hej här kommer segertåget
Rullar in som techno dromen
Tryck på play, du sätter på den
Dansar som på, ah vi kör igen
Hej här kommer segertåget
Rullar in som techno dromen
Tryck på play
Du sätter på å dansar som på techno droger

Välj en partner, Släck i logen
Stänger av min väckaklocka
Stämmer oss en gång om året
Länge leve, ah vi kör igen
Välj en partner, Släck i logen
Stänger av min väckaklocka
Stämmer oss en gång om året
Länge leve våldtäktslåten

Kommer ni ihåg detta?


Kommer ni ihåg denna serien som gick på sommarlovsmorgon? Jag kommer ihåg det så väl! Länge har jag inte kommit på vad den serien heter och nu ikväll satt jag och bläddrade i TV-tidningen och säger till mamma
""Det susar i säven" går imorgon."
"Åå, den tittade du alltid på när du var liten och "De vilda djurens flykt.""
"HETTE DEN SÅ!?"
"Aaa..."

Mamma kollade på mig som att jag var knäpp bara för att jag flög upp och blev så glad för att jag, äntligen, vet vad serien heter!
Har kollat runt lite på nätet nu och den finns inte på DVD... :'(
När jag såg YouTube-klippet började jag lipa bara för att den serien väcker så många minnen!

Ni som vet var man kan få tag på serien, meddela mig!


Märta-Pärta

Läsa vidare?

Idag gick jag och Dolly Marsjön runt och hela tiden när jag gick hade jag en tanke i huvudet hela vägen – Högskola. Läsa vidare? Jag som var så glad när jag tog studenten i år och sa att jag aldrig mer kommer att gå i skolan, nu har jag börjat tänka i andra banor. Men vad skulle jag kunna tänkas bli? Lärare? Designer? Hur ska jag kunna läsa vidare när jag inte vet vad jag vill bli!? Tydligen så ska det vara lättare att få jobb om man har en högskoleutbildning men då måste jag hitta något som jag verkligen vill bli. Jag har läst ekonomi på gymnasiet, men vill jag bli ekonom? Inte nu i alla fall. Vad svårt detta var. Var inne på Borås Högskolas hemsida och kollade lite men där fanns ingenting som jag föll för. Jag får väl kolla runt lite, det kanske finns något i Göteborg?

Märta-Pärta

Nicole :)


Nu har man träffat Nicole, det var evigheter sen jag träffa henne känns det som. Jag, Marion och Cissi träffade henne! Alltid lika kul måste jag säga. Och så kanske det blir fest nästa helg! Vad jag längtar, vill ut och dansa! Jag blir så glad när jag ser Nicole och hon pratade om Peter som ser ut som Steve-O. Vi var på Frölichs (stavas?) de åt mat och jag satt och tittade på. Sen satt vi där och tjöta om allt möjligt. Sen gick vi in på Hemmakväll bara för jag skulle ha godis men det slutade med att alla tog godis. När vi stod utanför började Nicole snacka om The Grudge flickan, the Grudge storebror och The Grudge lillasyster, hon tyckte det var jätteroligt men jag stod bara och tittade på henne medans hon skratta!

Man blir så glad av att se henne, Nicole hon är speciell hon! <3

Märtalajnen

So You Think You Can DANCE

Idag satt jag och glodde lite på TV:n och då kollade jag på "So you think you can dance" och då kommer detta dansnumret upp, nu vet jag inte vad dansarna heter för jag har inte följt programmet så bra men guuuud vilket nummer! Det är det bästa dansnumret jag har sett. Jag fick tårar i ögonen, det var så himla bra och en massa känslor. Ett känslosamt hiphop-nummer!


Jag ryser varje gång jag ser det, håret på armarna reser sig ända upp i taket, nästan, hehe. Vad tycker ni om detta klippet?

Märta-Pärta

"When I Grow Up"

Idag är detta min favvislåt:



The Pussycat Dolls - When I Grow Up

Märta-Pärta

Var ska jag börja...

Allså, just nu finns det en massa tankar och allt och alla som bara flyter omkring i mitt huvud och vill ut. Finns så mycket jag vill skriva, jag får ta och skaffa mig en dagbok så jag kan skriva ner allt för här kan jag definitivt inte skriva det. Men var ska man börja när man har en massa i huvudet så att det snart känns som att jag ska spricka och när man inte vet var man ska göra av det!? Jag brukar skriva ner allting men just nu har jag ingenting att skriva på!? Nu vet jag! Jag kan ju skapa en dagbok här på datorn, nu vart jag smarter!


So long SUCKERS!

"Who's the man, who's your God, who's the creep that you've been dreamin off!"

Helt otroligt, inatt hade jag min första dröm om Backyard Babies. Nu kommer detta låta väldigt luddigt men jag kommer inte ihåg så mycket av drömmen.
Jag var iaf inne i en mataffär och gick bland hyllorna sen på andra sidan ser jag Nicke Borg, tom i hela huvudet blev jag. Sen när jag tittade igen stod han inte upp utan han låg på golvet så jag gick fram och fick hjälpa honom upp. Varför han låg på golvet vet jag inte :S Sen står jag i kön med Cissi bredvid mig och säger "Där är Nicke!" Hon hade tydligen inte sett honom.

Det var allt jag kommer ihåg av min dröm men det är ju alltid nått!

Märta-Pärta

"En svarthårig varulv"

06.52
"Gillar du Backyard Babies?"
"Mm..."
"De är på TV:n nu"
"Vaaa!?"
Upp fort som fan och tryckte igång TV:n och vem står inte där om inte Dregen och Nicke i TV4:as nyhetsmorgon och pratar om att de nu ska ut på turné. Då frågar en utav programledarna om det inte är jobbigt att vara ute på turné och då svarar Nicke Borg att han är mycket piggare nu än vad han har varit på 4 år. Nicke står rakryggad medans Dregen hänger på bänken, hihi.
06.55
Drar de igång med "Fuck off and Die" i TV4-studion och kan ni tänka er! Den/dem har jag sett LIVE med min bästis i Gbg! Helt ooootroligt!

Sen runt halv 9 när jag står i köket hör jag att det spelas en rockig låt på TV:n så då skyndade jag mig till TV:n igen och gissa vad! Då spelar de "Nomadic"! Två bra låtar på morgonen är inte dåligt! Så kul har det aldrig varit att stå upp på morgonen! :D
Sen sa mamma för innan hon väckte mig kollade hon på TV:n och då såg hon dessa men hon visste inte vilka de var och att Dregen såg ut som en svarthårig varulv, en jävligt snygg varulv i så fall! :D

Här är klippen:
Dregen och Nicke i TV4
Backyard Babies - "Fuck Off and Die"
Backyard Babies - "Nomadic" (Dregens solo i denna är så gryyyyyymt!)

En mycket glad Märta-Pärta

"Saved by the bell"


Här sitter jag och lyssnar på tidernas (enligt mig) bästa album! Backyard Babies nya skiva, den är mycket bättre än de andra jag har!
"Saved by the bell"
är favoriten. Ser det framför mig då Nicke stod alldeles själv på scenen och sjöng med sin hesa och rispiga röst. En mening som jag kommer ihåg mycket väl är "I'll be your man and stand upp straight", den meningen fastnade verkligen i huvudet precis då.
"Abandon" är också grymt bra. Första gången jag hörde den var det väldigt, väldigt nära att jag lipa men jag vet en annan som lipade ;)

Märta-Pärta

Backyard Babies nya skiva är MIN!

Idag bestämde jag och mamma oss för att åka in till Gekås och klockan 3 på eftermiddagen drog vi iväg. Men jisses vad bilar det var men det var inte mycket folk när vi väl kom men före gick vi in i skoaffären och min favorit, väskaffären, hehe. Och gissa vad!? Jag hittar en så sjukt snygg väska som jag har blivit kär i men på prislappen står det 599:- Nej tack tänkte jag och sa till mamma att jag hade tittat färdigt därinne. Åååååå, så snygg den var!
När vi gick in i den stoooora affären så var det inte så mycket folk som vi trodde i.o.m att det var så mycket bilar. Jag sticker direkt ner till elektronikavdelningen. När jag gick och kollade på nyinkomna filmer hittade jag "Sweeny Todd" sen hade jag en tanke i bakhuvudet och det var att kolla på skivavdelningen och det gjorde jag, och gissa vad jag hittade där!? BACKYARD BABIES NYA SKIVA!!! Och på knappt en halvtimma hade jag gjort mina 2 första fynd! =) Sen gick jag och mamma upp igen och då gick vi runt där och kollade sen fick jag lust att prova byxor (inte vad jag brukar tycka vara kul...)Så det gjorde jag men först letade jag upp mig 3 par byxor, egentligen 4 men det fjärde paret var bara en storlek större än ett annat par, hehe. Jag provade ett par byxor som jag blev helt kär i och det blev mitt tredje fynd. Sen köpte jag lite smågrejer och sånt som är oväsentligt att skriva om.
Men en sak jag måste säga är att det var jävligt gött att komma hem!



Monkey =)


Lördagen den 16:e augusti åkte jcg och mina kompanjoner (Marion och Cissi) till Skara för att fira Monica! Det var vi 3, 2 kompisar och hennes släkt och familj. Mysigt tyckte iaf jag :) Monica och Daniel hämtade oss på busstationen och så hamnade vi bakom Monicas mormor och morfar så Monkey kom sist till sitt egna kalas, hihi. Vi åt och pratade och hade det jättemysigt :) Och så åt vi tårta med! Efter det skulle Monkey öppna ALLA sina presenter. Hon fick glas, skålar och tallrikar och sist min inte minst våran godiskorg, haha.

Tack för en supermysig kväll :)

P.S När vi stod i Skövdes resecentrum och väntade kom det fram ett killgäng till oss och den ene frågade mig vart vi skulle och jag sa att vi skulle till Herrljunga. "Ey grabbar, Herrljunga låter väl trevligt!?" Sen frågade han vart vi kom ifrån och då sa jag att vi var från Kinna. "Aha, aa Kinna det låter coolt."
HAHA, skn snubbe :P

-Märta-Pärta

Takida och Backyard Babies på Götaplatsen!


Min favvisbild!

De var så sjukt bra! Takida var helt okej men man hörde knappt vad de sjöng, de enda låtarna jag hörde var "Broken", "Losing" och "Curly Sue" resten kände jag inte igen men "Halo" var väldigt bra. Vi stod nästan framme vid staketet, det var en person framför mig och Cissi så vi stod väldigt nära. Mycket bra :) Men några minuter innan Backyard Babies kom ut då knödde alla som fan! Jag trodde jag skulle bli mosad. En smällde till mig på näsan och några hade slagsmål bakom min rygg så då fick jag armbågar i ryggen. Att de inte kan stå still! Men så kom de ut. OJOJ, säger jag bara! Mumsfilibaba!De var hur bra som helst mycket bättre än förra året! Detta året hade jag ställt in mig på att jag skulle fånga ett plektrum och de kastade ett plektrum men det fångade tjejen bredvid mig men det hamnade på hennes axel och så aldrig när det kom mot mig - OSIS! Men nästa år så ;) Se började alla knö som fan så jag och Cissi backade och när vi går med ryggen mot Byb hör vi hur de drar igång med låten "Fuck off and Die" och då stannade vi. Vi hamnade bland lite killar (mer skriver jag inte, hehe) och det var kul, hehe ;) Eller vad tycker du Cissi? :P Marion försvann, vi tappade bort henne men vi hitta henne sen när allt var slut. Jag köpte mig en Byb-t-shirt. En gul som det stod Backyard Babies på och så ett pussmärke med en läpp-piercing i :D Jag tog några bilder, hehe. Och en bild blev så bra som jag är helt kär i! Mycket bra bild blev det!!!

Sammanfattning: Toppenspelning och tack så väldigt hemskt mycket för en super-duper-rolig-kväll!

Bilder finns på min BILDDAGBOK!!!

-Märta-Pärta

1 år och 2 dagar

Nu har jag haft min blogg i 1 år och 2 dagar.

Ikväll smäller det, då ska jag in till Gbg med Marion och Cissi och titta på Takida och Backyard Babies - JIPPIE! Mm, Dregen *dreglar*. Ska bli kul tycker jag, ser jättemycket framemot det! Då ska vi stå långt fram så man kan ta bra bilder. Jag tycker synd om Cissi hon försvinner ju nästan i folkmassorna, haha. Det märkte jag när vi var och kollade på Adam Tensta då jag tittade på Cissi. Hon försvinner ju! Ååå, vad jag längtar!!! Men det är jag nog inte ensam om ;) Men hur vi ska hitta till Götaplatsen blir en utmaning men man kan fråga sig fram så det är lugna puckar :)



Imorgon är det Märta-Pärtas STÄDDAG! Då jävlar ska jag städa! Tänkte bränna en skiva så som jag kan lyssna på :) På lördag blir det fest då vi ska fira Monkey, ska bli super-duper-kul! Så kul att träffa Monkey, var ett tag sen jag träffade henne, ett halvårsen! Skamligt! Men på lördag ska jag träffa henne <3

-Märta-Pärta

Jag har läst en bok :O



En mycket bra bok faktiskt. Då jag, mamma och pappa var i Askersund gick jag och mamma runt istan där och så jag nämnde i det inlägget köpte jag mig en bok. Den boken heter "Gossip Girl" och är skriven av Cecily von Ziegesar och det är den bästa jag har läst hittils!
Den handlar om att Serena kommer tillbaka från internatskolan (för er och även jag som har kollat på serien så känner ni igen detta) och alla tror att hon blev utkastad därifrån på grund av att hon låg med alla killarna där, hon hade könssjukdomar och sålde knark. Det skvallrades en hel del när hon kom tillbaka.
Här kan ni läsa mer om vad den handlar om ---> Gossip Girl
Ååå, jag vill ha nästa bok i den serien. Får köpa mig den en dag. Det är iaf en bok som jag kan rekommendera!

-Märta-Pärta

Liseberg


Finns det något bättre att göra på sommaren än att åka till Liseberg? Inte för mig iaf! Liseberg är det bästa man kan åka till på sommaren med ens bästa vänner! Jag var där igår med Marion, Cissi och Gullefjun. Det var kanske inte det bästa vädret men som Maria alltid säger "Det blir inte roligare än vad man gör det till!" Och det var, typ, en ny upplevelse för mig att åka i öseregn men det var skitkul! Inge folk heller, kan det bli bättre!? Jag hade med mig extrabyxer som tur var, haha.
Vi började med den åkattraktionen som man blir extra mycket glad av - Lisebergsbanan! Vi åkte det mesta, tror jag. Uppskjutet, höjdskräcken, balder, virvelvinden åkte vi flera, flera gånger! Det var kul att åka uppskjutet när det öseregna men man blev pissblöt, haha! Man blir så glad av att åka, jag blev väldigt mycket fäst vid uppskjutet, hehe ;)
Äntligen vann jag min stora nalle på bollder! hade hejar-klack vid sidan som bestod av 3 som jobbade på Liseberg och 2 åskådare bakom mig på en bänk (Cissi och Marion), hade skjutit ett skott tidigare på dan men då missa jag sen på fjärde skottet andra gången då fick jag in en klockren träff! Och sen var en rosa nalle min! :D Överlycklig var jag! Sen vann jag 4 femkronors-nallar och en plopp och center så mycket har jag nog aldrig vunnit och jag slösade inte en massa på att spela :P

Lyckad dag med mycket skrik och skratt! Tack för en grymt rolig dag!

Bilder finns på min Bilddagbok!

-Märta-Pärta

Bam's Unholy Union

(Bild lånad från CDON.com)
Den serien är delad första plats med Beverly Hills 90210. Fattar inte riktigt att en från "Jackass" har gift sig men de passar väldigt bra ihop och är så gulliga tillsammans =) Längtar till nästa fredag då bröllopet är. Det är nog tredje eller fjärde gången jag ser den serien på MTV, men den är i varje fall väldigt bra =)
Det roligaste var nog då Bam skulle ge Missy sin lila Lambo och hon behövde bara klara av ett skateboard-trick och så var den hennes, men hon hade lite problem med det, haha.
En annan grej som är rolig det var i gårdagens avsnitt då kom Bam på att han inte hade jävlats med Phil på ett halv år så då samlade han sitt gäng och åkte hem till Phil och Ape och tog bort båda toaletterna så Phil fick knacka på hos grannen för att lägga en kabel, haha!
Här kan ni kolla lite:


Mycket bra serie!



-Märta-Pärta

Regn, regn och så lite mera regn

Om man ska sammafatta den lilla trippen vi gjorde med ett ord så är det ordet REGN.
Det regnade när vi åkte,
det regnade när vi kom dit,
det regnade hela natten och
det regnade när vi åkte därifrån...

Jag stod upp kl. 7 på morgonen och åt min frukost, duscha och packade ner det sista. Vid 9 åkte vi och Dollan den lilla fröken åkte ju också med och hon hade det så bra att hon fick ha med sig sin säng och i denna bilen kan man fälla ner ett utav baksätena och då gjorde jag det och så hade hon sin säng där på och kunde även gå mellan bagaget och baksätet - LYX!

Vi åt lunch på ett ställe som låg precis vid Vättern och de portionerna vi fick var verkligen, som pappa säger, till en skogshuggare! Jag tog en hamburgertallrik med pommes och det var en 150 g hamburgare och jag visste inte att den var så stor men nu vet jag det, helt otroligt att jag fick i mig den!

Runt halv 2, 2 var vi framme i Askersund så vi checka in på hotellet och satte oss i rummet och det var ett litet rum ska jag säga eller så är så att jag är så van vid rummen på Ölands hotell. 3 sängar tog upp hela rummet och så var det en liten smal gång mellan sängarna och bordet, haha. Mamma fick sina presenter i.o.m att hon fyllde år i måndags. Glad blev hon =) Sen gick jag och mamma till stan när det regnade. Men som mamma sa att man kan ju inte inne bara för att det regnar. Så vi gick runt där, mysigt lite City men det var inga så värst roliga affärer, kanske för mamma men inte för mig =P Men jag hitta lite ändå; En bok (tro det eller ej!) "Gossip Girl", ett par nya Converse (snygga!) och en liten glasgrej som ser ut som en tvättbjörn eller nåt =P

När vi var tillbaka kollade vi på tv och jag lekte med Dolly men det keligaste var att vi bara hade skogkanalerna - 1, 2 och 4. Jätteroligt. Sen hittade jag att man kunda kolla på nya filmer men det fick man betala 60 spänn för. Kunde de inte ha bjudit på det - snålt! Ölands hotell är mycket bättre!

Nästa dag åkte vi hem och det regnade ända tills vi kom till Ulricehamn och det var verkligen gött att komma hem! Borta bra men hemma bäst! Nästa år vill jag hellre åka till Öland, jag saknar Öland och fiskarn som vi alltid pratade med på morgonen, störtskön typ!

-Märta-Pärta

Vättern Runt

Imorgon bär det av på semester med la Familia och då ska även Dolly med, ska bli kul! Vi kommer bara att vara borta en dag, lite lite tycker jag men jag tycker bara att det ska bli kul att åka med familjen =) Vi ska åka Vättern runt och ta in på ett hotell i Askersund, Best Western Hotel Norra Vättern heter det och där får man ha med sig hund. 
Längtar tills imorgon ska bli så kul att åka hemifrån och bo borta även om det bara är en natt =P Kameran kommer naturligtvis att åka med, vad annars. Ipoden laddar jag just nu med en massa musik, nu när jag har en Mp3 med 4GB får jag in rätt så många låtar, hehe. Bilder har jag på den med från då jag, Marion och Cissi var och bada i Furusjön och var ute och ströga i Kinna så jag har lite bilder att titta på när jag inte har något att göra =)

Jag saknar Marion och Cissi så enormt mycket just nu! <3




-Märta-Pärta

BACKYARD BABIES!!!!!!!!

Kollade på Sommarkrysset innan för Cissianen hade nämligen berättat för mig att Backyard Babies skulle vara med där och det vill man ju definitivt inte missa! Jag missade det inte heller! Mmm, Dregen, säger jag bara. Snyggare svensk får man leta efter =D Jag tog kort på dem men det blev inge vidare bra bilder i.o.m att jag inte tog kort på dem IRL utan genom tv:n, haha. Men det får duga tills den 14:e då jag och Cissi ska till Göteborg och kolla på dem och även Takida! Cissi då hoppas jag verkligen att vi står långt fram! Nu när jag har suttit vid datorn en stund tänkte jag att jag kan gå in på YouTube och se om det finns någon video med den låten, och gissa vad det finns det! Och här kommer den:
Visst är den bra?! Dregen är ju bara så gudomligt vacker(!?), fel ord att använda kanske men han är jävligt snygger iaf! Den videon är den bästa jag har sett på länge iaf, speciellt skuggorna - klockrena!
P.S. Detta måste läsas!
|
|
V
Giftermål

-Märta-Pärta

Girlicous



Jag gillar den låten och videon och så är kul med lite ny och fräsch musik!

Min tröjaaaa!

Igår åkte jag och Cissianen in till Borås för hon skulle leta upp en present till sin lilla kusin och då frågade hon om jag ville med och gissa vad: DET VILLE JAG! Först var vi i Centrum och då såg jag mitt ögongodis ;) När vi kom till Eko gick vi in på Carlings och då hittade jag en tröja som jag blev helt KÄR i, så fin och den satt så grymt bra också! Hon han den roliga som jobbar där var där igår, haha. Han kom dansandes fram och frågade om vi behövde någon hjälp, haha. Störtskön typ! Jag köpte iaf den mysiga tröjan =) Menjag och Cissi kom iaf fram till att vi MÅSTE verkligen skaffa oss jobb! Men det är så svårt att få tummen ur bara! Åter till Borås. Vi var inne i lite olika affärer och Cissi hittade 2 presenter till hennes kusin, så det var ju bra =) Sen åkte vi hem igen. Jag cyklade den dagen, mycket duktigt tycker jag =)



På kvällen kom Cissi och Marion och då åkte vi (Jag, mamma, pappa, Dolly, Cissi och Marion) till Furusjön och badade =) Det var skojsigt, Marion hade min badring =P Men hon vågade inte ut till bryggan som låg där, hehe. När vi var på väg till bilen kom Dollys brors familj och vi hade träffat de där dagen innan så nu fick de träffa Dolly men de hade inte med sig Felix (Dollys bror). Då stod och tjöta med min mamma och pappa så då posa jag framför kameran med näckrosor, haha! Sen vart det jag och Marion och sedan Cissi och Marion =) Mycket fina bilder blev det ;)

Bilder finns på min Bilddagbok!

-Märta-Pärta


RSS 2.0