Helan och Halvan



Vi hade mys igår jag och Cissi. Vi satt vid våra datorer i ca 4 timmar! Vi kollade på bilder och bytte bildet med varandra. Det väckte så många minnen! Speciellt sommaren 2006 då var det bara bad hela sommaren. Jag har hur många bilder som helst från det. Vi tittade på bilder från högstadiet då vi var på skolresan och Universeum. Marion såg så liten och barnslig ut då, haha.
Vi bytte musik också. Jag fick gamla An2nlåtar av henne och jag vet att jag lyssnade på "Stjärnors Himmel" jättemycket ett tag och det väckte också en massa minnen. Det var nästan en nostalgi-kväll, haha!
När vi var färdiga med våra datorer tittade vi på Ice Age 3, hehe. Vi somnade halv 1 och Dollan körde in sin tass i Cissis mun på natten, haha!



Denna är så söt!


Borås

Idag var jag och mamma i Borås för jag skulle lämna in mobil hos Elgiganten för den krånglar. Jippie, den dyra telefonen jag köpte krånglar. Ärligt talat så ångrar jag faktiskt att jag köpte den... Men iaf jag fick lämnat in den för den ska till verkstan och det kan ta upp till 3 veckor.

Vi gick till Willys och där hitta jag ett PS2-spel! "Jackass", hehe! Vi gick in till EKO och inne på Carlings hittade jag en supermysig tröja (utan luva) och en söt mössa som är bäbisgrön. Nere på EKO hitta jag inte så mycket. Men när vi åkte hem och tog på posten hade tidningen som jag beställt kommit! "Sweden Rock Shop" och det är mycket fina grejer där i! Den ska jag och Cissi bläddra igenom ikväll :)





Cissi kommer hit ikväll!

Camilla och Cissi

Igår var jag hos Camilla för att fira henne och Cissi som är 21 år! Vi åt tårta som Cissi och Camilla hade gjort och den var riktigt god. Vi spelade Twister och jag var riktigt kass igår! Förlora bara fast jag vann några gånger :P
Angelica fick vara födelsedagstomte, haha. Det var jättemysigt.



22.00 åkte jag hem och det är rätt så mycket snö ute :P

Naughty Girl

Det har jag varit idag, hehe! Pappa har varit ute och plogat idag så då visste jag att den lille traktorn stod helt själv inne i garaget. Så idag bestämde jag mig för att jag skulle köra in ved med traktor! Jag körde ut den själv, vände och körde in gafflarna och ställde av dem och precis då ser jag något i ögonvrån och så kolla jag åt vänster. Vem kommer då!? Jo, pappa, hehe. Han visste inget för jag hade ju inte bett om lov. Men han sa inget :P Han satte på skopan åt mig som tur var annars hade det nog tagit ett tag för mig.
Jag körde in en rejäl skopa ved och det var drygt att bära in den själv, det tog aldrig slut, haha!


Vampire Diaries

Idag är jag ledig! Ikväll ska jag och Dollan mysa framför tv:n med godis. Vi ska titta på Vampire Diaries som jag spelade in i fredas eller när det nu var. Jag har inte hunnit titta på det för jag har jobbat. Men ikväll ska det bli en slapparkväll! Då ska vi tta på det och se om det är något bra.
Vad jag har hört utav andra så är det bra så jag hoppas på det! Det varar 2 timmar för det är dubbleavsnitt!


21 år

Runt kvart över 8 idag på morgonen ringde jag Cissi och då spelade pappa "jag må hon leva" på piano för henne och det tyckte hon var pampigt! Hon var inte särskilt pigg, hehe.
När jag hade lämnat mamma och pappa i Borås åkte jag och Dolly till Cissi med hennes presenter. Cissi låg och drog sig i sängen med Rasmus bredvid sig och Rasmus blev inte så glad när Dolly kom, haha. Cissi fick en bok om "Skogens djur", Sniff (parfym) och choklad :)
Sen gick vi en sväng med Balder och Dolly och sen skulle jag åka in och hämta mamma och pappa :)


Grattis Cissi ;)

Mamma och pappa


För 2 veckor sen kom jag på bästa överraskningen för mamma och pappa på Alla Hjärtans Dag och det var att de skulle få gå på Spa. Jag ringde och bokade och de visste ingenting förutom att jag hade planerat in något för dem.
De fick ett kort från mig idag på morgonen och sen bar det av till Borås. När vi kom fram sa jag att de ska få gå på spa.
Mamma "Jag vill inte bada!"
Jag "Ni ska inte bada. Ni ska få massage."
Mamma "Jag tänker inte klä av mig!"

Men de gick in ändå och de var där i 2 timmar. Under tiden var jag hos Cissi och fira henne för hon är ju 21 år idag!

Kl. 12 var de klara och det var uppskattat. Mamma sa att jag och hon ska dit någon gång. Jag tror t.o.m att pappa gilla det :)

Lyckad dag måste jag säga :)

Tack Marion <3



Igår kväll när jag satt på Donken och hade rast fick jag världens bästa sms av Marion, jag kan säga att jag aldrig kommer att ta bort det!

Kossan Mob - Boka in det 20 juni him är i gbg då å Dba med

Kan ni fatta! Äntligen ska jag få se HIM Live! Jag har missat de två chanserna då de har varit i Sverige tidigare då de hade släppt Venus Doom och då bestämde jag mig att kommer de till Sverige nån mer gång (förhoppningsvis) då ska jag banne mig se dem! Och nu ska de till Sverige! Jag är så jäkla glad!

Jag ringde upp Marion direkt och jag fick tårar i ögonen och jag var så jäkla glad för att hon berätta det! Pricken över i:et är ju att DBA är där med så då åker ju Marion med!
Åå, jag är så glad! Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för jag har nog inte riktigt fattat det än!

För 1 minut sen satte jag på högsta volym och spelade upp slutet i "Disarm me (with your loneliness)" för mamma för det är då han skriker "No more" och sprang runt och hoppa och började nästan gråta, haha! Mamma t.o.m log! Hon brukar annars säga "Stäng av den där skiten" haha!


JAG SKA SE HIM LIVE!

Tack Marion <3

Dumma tankar

Man kan säga att en tanke är som ett frö de svävar runt i huvudet och rätt var det är slår den rot och då gror hela huvet igen...

Jobbhelg

Denna helgen blir det jobb jobb jobb! Stänger hela helgen. Så det blir bara att sova och jobba. Men jag längtar till på söndag! För då är det Alla Hjärtans Dag och då ska jag överraska mamma och pappa! Det bästa är att det vet ingenting förutom att jag har plerat något för dem, hehe. Jag är en riktigt luring ;)

Jag har varit duktig och städat idag för jag har gjort fredagar till en städdag och jag har hållt detta i 2 veckor nu.


Denna vill jag faktiskt se!

 

 

Tjingaling!


Backyard Babies - Abandon

Videon till låten "Abandon"! Inspelad i början utav THEM XX Tour.

Backyard Babies - Abandon




Very GOOD!



Nu har jag lyssnat igenom albumet. Det jag kan säga är att det är mycket mycket bättre än det förra "Venus Doom"! Jag har redan några favoritlåtar!
Naturligtvis "Heartkiller" och "Like Saint Valentine". Favoriten är "Disarm Me (With Your Loneliness)". "Scared to Death" är också väldigt väldigt bra!!

Nu ska jag lyssna igenom skiva nummer 2 =)

Just nu så vet jag vad jag ska lyssna på i bilen på vägen ner till Donken! Hehe!

CDON.com

På morgonen idag läste jag igenom BT och på nöje-sidan hade de skrivit en recension på HIMs nya album som kom ut IDAG och de verkligen såga det. Men egentligen så spelar det ingen roll vad de tycker utan det är vad fansen tycker. Så resonerar jag.

När jag och mamma kom hem från Borås idag tog vi posten och då sa mamma att jag hade fått ett brev från CDON och jag blev jätteglad för jag visste vad det var! Men jag trodde inte att det skulle komma idag utan i morgon! Så lycklig jag var och glad! Jag hade köpt den med en bonusskiva och det är alla låtarna fast en acoustic version.

Sitter och lyssnar på albumet just nu och är på chapter two! Ska lyssna vidare på den nu! Men vad jag har hört än så länge är den väldigt bra!!! Sen får recensenten säga vad han vill :)



Alvin och Gänget 2



Ekorrarna är så söta! Speciellt Theodore, hihi. 2:an var riktigt rolig! Lika bra som första filmen tycker jag. Det är 3 nya ekorrar med - tjejekorrar.
Fan va vi garva då Theodore fick krypa ner under täcket för han hade drömt en mardröm och då släpper sig gubben, haha! Theodore fick panik, haha!
Man får sig ett gott skratt när man tittar på denna filmen så den är verkligen sevärd även om man är 20, haha!

Faster Martina

Nu ska jag sammanfatta helgen för det har varit en väldigt rolig helg!

Lördag
Då åkte jag upp till Ida och Hanna för vi skulle åka pulka fast jag åker plast. Vi åkte inte så mycket utan vi gick mest fram och tillbaka på vägen för att hitta ett bra ställe och åka på, haha. Första stället vi var på var en åker men där var det 50 cm snö! Jippie och köra upp det, vi åkte några gånger sen orka vi inte plumsa i snön, haha.
Nästa ställe var en väg där Hanna sa att det skulle vara en bra backe men det var det inte kan jag säga! Det gick i snigelfart med plast! Vi gick hem men vi stannade till vid "UFO-ägg" och lekte på dem, de kom knappt upp på dem, haha! Ida fastnade ungefär 5 gånger i snön så henne fick vi dra upp!

Söndag
Då skulle vi på bio och jag skulle även sova över. Vi åkte in till Borås i "raggarbilen". Jag hade gjort iordning en spellista med bara deras musik och det var de väldigt nöjda med! Vi satt där och sjöng med i låtarna och Hanna satt där bak och coola sig med mina solglasögon och hennes SVEA-mössa. (Jag hatar SVEA-mössor! Men det tycker Hanna är jätteroligt.)
När vi kom in var vi 5 minuter försenade men vi fick våra biljetter ändå. Vi gick och köpte godis på Hemmakväll sen gick vi till bion. Vi skulle se "Alvin och Gänget 2" coh vi fick gå ner en trappa! Det var första gången för mig men det var mysigt där nere. Det var fullsatt där inne med föräldrar och barn och där kom vi 3 haha! Ida skämdes och jag och Hanna satt och garva och hade jätteroligt åt det!
Efter bion skulle vi köpa mat till Ida och Hanna för de skulle ha med sig Kina-mat hem. På hemvägen fick Hanna sitta fram och då sjöng vi med i Elfsborgslåtar och Eddie Meduza-låtar. Vi stanna till på Örbys för jag skulle ha Hawaii. Hanna ville följa med in för att se när de sa "Hawaii" till mig och det gjorde dem, haha, som vanligt!
När vi kom hem till dem käka vi och sen spela vi spel eller rättare sagt Hanna spelade The Sims 3 och jäklar vilka snygga hus hon gör! Jag hjälpte Ida med läxan. Lite senare kollade vi på "Ice Age 3", jag och Hanna låg under filtar för det var kallt, haha. Hanna somna och jag och ida skratta åt henne.
22.00 skulle de i säng men det var inte så lätt att somna för Ida tjöta hela tiden men till slut sluta hon och då somna vi.

På morgonen gick jag upp 6 för jag skulle väcka dem halv 7 vilket jag gjorde. För jag skulle köra de till skolan.


Det var min roliga helg!

Städdag

Idag har jag varit så duktig måste jag säga. Enligt mitt horoskop sköt jag på det tråkiga och det kan jag faktiskt hålla med om men idag, fredag, har jag tagit tag i grejerna. Jag har t.o.m bestämt att fredagar ska vara min städdag!
Det första jag började med var att gå ut med pluttan. Efter det städade jag hela övervåningen+mitt rum+toaletten. Sen fick jag för mig att städa toaletten här nere. Nu är det skinande rent överallt.  Sen städa jag lite till, nämligen hos min morbror!
Nu har jag och pappa kört in ved med traktorn, jag fick köra ;)
Det sista jag har kvar att göra idag är att bädda nytt i min säng. Vad ska jag ha? Lejonkungen?



Hej då!

21.33

Jag borde inte sitta här, jag borde sova istället. Eller åtminstone ha borstat tänderna och lagt mig och läsa eller kolla på Twilight, hehe.

Har kollat på en mycket bra film flera gånger om och det är en väldigt bra låt med. Bam Margera's Where the Fuck Is Santa

 

Gonatt!


Vissa borde inte ha körkort

Nu när man åker såpass långt som jag till jobbet så möter man en del underliga bilister. Vissa borde inte ha körkort! Två gånger nu har jag mött en bil som kommer på min körbana!
När det är ett helt led med 10-15 bilar då ska alltid den som ligger sist börja köra om. Så onödigt. För det första kan de inte köra om alla på en gång, såvida det inte är på t.ex E6:an. Då ska de köra om 3 åt gången och det är bara onödiga utsläpp och man kan möta en bil som man inte har sett och PANG så krockar man... Såvida man inte ska knö sig in mellan några bilar och det är inte särskilt schysst. Då är det bättre att köra lite saktare då man att inte sikera livet bara för att komma hem 3 minuter tidigare.

Ikväll t.ex. när jag körde hem då var det tjock dimma ute sån dimma som det var när jag, Cissi och Marion åkte hem från Borås efter att vi hade sett Sonic Syndicate. Då såg man knappt 50 meter. Idag såg jag lite mer än 50 meter på vissa ställen. Men det kvittar hur dåligt sikt det är så ska de förbi och fort kör de också! Idag mötte jag en som skulle köra om bilar och då var han på min sida. Jättekul att möta en bil så, igen!

Eller pensionärer! Visst det är väl bra att köra sakta. Men när det är 90 då kör dem i 80 och när det är 50 eller 70 då kör de 10 km/h för fort!? :S Det går väl inte ihop!? Det är ju skrattretande! HAHA!



Lär er §5!

Neverstore - Shallow Beautiful People


Dregel bilder!

Bilder som får mig att dregla!












Första bilden är favoriten, hehe.

Bla bla bla

Sitter och lyssnar på New Moons Soundtrack. Jag gråter nästan för just nu spelas musiken som va då han lämna henne i början! Hemskt! Jag bara längtar tills den kommer ut på DVD, vill se den igen, haha! Tänk, då kan jag först titta på ettan sen tvåan sen ettan igen och så tvåan :)
I slutet utav juni kommer trean ut på bio och gissa vem som ska se den!? Jo, lilla jag!
Det tråkiga är att det är osäkert om den fjärde filmen ska spelas in eller inte. Har man läst boken kanske man förstår varför. Men kunde man få till "fina sexscener" i Benjamin Buttons ska det väl inte vara så svårt att få till de scenerna till sista filmen :P Så som det är skrivit i boken är det inte så farligt tycker jag, eller inte så farligt för mig, hehe.

Hej svejs.


RSS 2.0