Vissa borde inte ha körkort

Nu när man åker såpass långt som jag till jobbet så möter man en del underliga bilister. Vissa borde inte ha körkort! Två gånger nu har jag mött en bil som kommer på min körbana!
När det är ett helt led med 10-15 bilar då ska alltid den som ligger sist börja köra om. Så onödigt. För det första kan de inte köra om alla på en gång, såvida det inte är på t.ex E6:an. Då ska de köra om 3 åt gången och det är bara onödiga utsläpp och man kan möta en bil som man inte har sett och PANG så krockar man... Såvida man inte ska knö sig in mellan några bilar och det är inte särskilt schysst. Då är det bättre att köra lite saktare då man att inte sikera livet bara för att komma hem 3 minuter tidigare.

Ikväll t.ex. när jag körde hem då var det tjock dimma ute sån dimma som det var när jag, Cissi och Marion åkte hem från Borås efter att vi hade sett Sonic Syndicate. Då såg man knappt 50 meter. Idag såg jag lite mer än 50 meter på vissa ställen. Men det kvittar hur dåligt sikt det är så ska de förbi och fort kör de också! Idag mötte jag en som skulle köra om bilar och då var han på min sida. Jättekul att möta en bil så, igen!

Eller pensionärer! Visst det är väl bra att köra sakta. Men när det är 90 då kör dem i 80 och när det är 50 eller 70 då kör de 10 km/h för fort!? :S Det går väl inte ihop!? Det är ju skrattretande! HAHA!



Lär er §5!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0