Ipod Nano 4GB

Igår var jag och mamma inne i den stora staden Borås ;P Först var jag hos tandregleringen i hela 40 minuter! Under tiden gick mamma i City och kollade runt i affärer. När jag var färdig letade jag upp mamma hittade henne inne på Lindex där jag hittade en parfym; Jeanne Arthes - Love Generation Blue. Gullig flaska är det och gott luktar den också =)
Sedan bar det av till Onoff för min Mp3 krångla och det enda de kunde göra var att skicka den på service och så prata killen något om att jag kunde få betala 400 spänn men då sa jag att då kollar jag på en ny Mp3 istället. En Ipod Nano 4GB hade jag tittat ut men jag köpte den aldrig inne på Onoff utan på Elgiganten för den var 100 kr billigare där, hehe.

Så nu har jag en nu liten älskling som kommer att åka med mig till Askersund =) Nu ska bara göra en bra spellista som jag kan ladda in och ha och lyssna på!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Ah, iLove iPod ^^ Hehe... Fin liten musikpryl du har hittat du, och välkommen in i klubben igen ;) Får vi hoppas på att inte den här krånglar något då! Jo, parfymer luktar gött.. De flesta iaf. Ääälskar min Ge-kås parfym Vanilla Fun =P Nu får vi hitta på ngt snart innan jag drar till Skåneland! Älskar dig massor <3

2008-07-22 @ 13:34:34
Postat av: Nicole

Niice =) Mycket söt bild fick du till också. Puss

2008-08-03 @ 16:32:20
URL: http://nicolsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0