PolkagrislandetJag kallar Gränna för polkagrislandet, hehe. Jag, mamma, pappa och Dolly åkte dit igår. Vi åkte färja över till Visingsö där jag var på skolresa när jag var liten men jag kommer inte ihåg att jag åkte båt! "Du kanske simma över" sa mamma. Hehe. Vi åkte med en färja som hette Ebba Brahe men jag kalla den för Ebba Grön. När vi hade kommit över kollade vi på Visingsborg, det har tydligen varit ett slott.
När vi kom tillbaka till Gränna gick vi i stan och jag och mamma köpte polkagrisar. Det fanns olika smaker en kallades "Kärleksstången", hahaha!

På vägen hem stannade vi till vid A6, har alltid velat gå in där. Det fanns väldigt mycket affärer men den var rätt tråkigt. För det är samma affärer som i Borås och samma grejer och lika galna kärringar som rycker i klädtraserna så jag blev bara trött på det :P Mamma också. Vi var där inne i bara en timme men pappa trodde att vi hade blivit kidnappade :P

Wilgot+Kyclingar=SANT

Den lille Wilgot som jag alltid trodde skulle bli en han men han blev en hon men han kommer alltid att vara en han och han kommer alltid att heta Wilgot, hehe. Han har fått små bäbisar! Små söta dunbollar. Den 22:e hade de börjat titta fram och då var de 5 stycken men nästa dag var det bara 4. En liten stackare klarade sig inte men den var väldigt svag. Men han har 4 små bäbisar och han är en sån söt mamma. Han går och pratar med dem och jag har redan fått en liten favorit.
Den kycklingen är lite mindre än de andra och den är kritvit. Dolly har nosat på den, hihi.


De tittar så gulligt på varandra på denna bilden :)

Klippa gräsPå posten idag fick jag en HIM-skiva som jag hade beställt. Beställde egentligen 3 st men det kom bara en - Love Metal - SKITBRA! Ska klippa gräset nu ikväll tänkte jag och då är det gött och gå och lyssna på musik istället för  gräsklipparen. Så då ska jag lyssna på de låtarna från albumet, 3 av låtarna har jag ALDRIG hört! Men har en favorit redan på detta albumet "Beyond Redemption".
Kolla runt på Valo Daily och hittade ett väldigt roligt videklipp. HIM spelar Backstreet Boys låt "Larger Than life"! Det var otippat, haha! Men de gör den jäkligt bra!

HIM - Larger Than LifeNu ska här göras en spellista!

Tillbaka till jobbet

I söndas var min sista semsterdag och jag har haft en väldigt bra semster, skitbra väder!

Igår var man back in business! Det var jättemycket och göra och det var skitvamrt, svetten bara rann, haha. Men det är väldigt skönt att vara tillbaka och träffa att kompisar igen :) Det är så kul när det är mycket och göra, man har lite tempo hela tiden!
Jag var så svettig och trött efter den dan så när jag kom hem kl 20.00 åkte mamma med mig till Furusjön så jag kunde skölja av mig. Det var mycket goare att bada så sent och det var jättemycket folk! Man kunde knappt parkera!


EclipseIgår var jag i Varberg på bio. Jag och Amanda såg Eclipse! Tredje filmen i Twilight-serien! Det var den bästa hittills! Så jäkla bra, den ska jag se igen kan jag lova, haha!
Fightscenen mot the Newborns var skitcool! Bara pratet mellan alla var mycket bättre än de två första för i dem låter allting så krystat. Det tar i för att kunna säga något. men i denna flöt det på naturligare, det gillar jag. Den var lite rolig också, haha. Man måste se den för att kunna fatta skämten! Amanda dregla över Jacob och när Edward kom i träningsbrallor tuppa hon nästan av!

Mycket väl godkänt!

Min egna Twi-Night!Ikväll har jag min alldeles egna Twi-Night för imorgon då gäller det! Då ska jag se ECLIPSE! Tredje filmen, wohoo! Längtar. Ska se den i Varberg, första gången jag ska se en bio i Varberg. Jag visste inte ens att de hade en, haha. Jag och Amanda ska se den och det var ett tag sen man såg henne så det ska bli kul!

Nu har jag tittat på första filmen så jag har den andra filmen kvar att tittapå. Det var längesen jag såg den första har mest kollat på den andra och jag måste säga om man jämför de två så är den första bättre. Tvåan kan bli lite långtråkig ibland. Det händer lite mer i den första. Jag blir, ärligt talat, fort trött på den andra. Men varulvarna är så jäkla coola! Får rysningar när de kommer fram, hehe. De är det bästa i tvåan. Det bästa i ettan är när de spelar baseball, det är coolt!

Ska titta på tvåan nu!

Sölvesborg

Jag och mamma åkte till Sölvesborg i fredas för jag ville till Sweden Rock Shop. Jag hade bokat ett rum på Hotell Edgar som vi åkte till först. Fanns det någon där? NÄ! Vi stod där i 20 minuter, det kom aldrig någon. Jag ringde flera gånger men kom bara till telefonsvararen! Jag blev förbannad! Sicken jävla stil, så gör man inte! Vi åkte därifrån och åt istället. Vi struntade i Hotell Edgar och ringde till Stadshotellet och boka ett rum. Hotell Edgar hörde aldrig av sig under hela dan eller kvällen! Fy fan, inget ställe jag rekommenderar!!!
Sen bar det av till Sweden Rock Shop!!! Som jag hade längtat! Jag kan säga att mina förhoppningar gick i kras då vi gick in där... Det enda som fanns där var några svarta tröjor med Sweden Rock-trycket. Det var allt... Jag bara skratta och gick ut därifrån! Jag och mamma bara skratta åt alltihop när vi åkte tillbaka till Centrum.
Vi fick vårat rum och då dumpa vi grejerna och sen gick vi ner i stan. Men det fanns inte mycket där heller men vi fick köpt oss varsitt linne! Jag bjöd mamma på glass! Vi åt på kvällen sen låg vi på rummet.

Det var så jäkla varmt på natten, det var som att sova i en bastu! Kl. 4 på morgonen öppnade jag fönstren och då kunde man sova, haha. Vi åt frukost och sen åkte vi därifrån. Vi åkte till Värnamo där vi gick i stan och där var mycket mera affärer. Men man blir så trött på alla kläder! Vilken affär man än går in i så är det kläder, kläder, kläder... Jag var ute efter en ny bikini men det hitta jag inte heller. Hade spanat in en i Sweden Rock Shop tidningen :P

Sen var det raka spåret hem! Så jäkla gött det var att komma hem till pappa och Dolly. Sova i sin egna säng är underbart!Tack mamma för att du åkte med ;)

RSS 2.0