Tokhult

Igår var den dagen som jag har sett framemot hela veckan. Myskväll hos Angelica :) Herrejisses vad jag hade längtat efter den dagen. Det var jag, Cissi, Angelica, Camilla, Bea, Anna-Sara och hennes jobbarkompis Rickard. Det var så kul att träffa alla igen. Man träffar inte de som ofta som man gjorde då man gick i skolan. Men vi sa iaf till varandra att vi måste göra om det någon mer gång :) Jag och Anna-Sara kom fram till att vi måste ut och dansa snart igen ;)
När vi kom till Angelica visade hon oss hela sitt hus och det var ett mycket fint hus måste jag säga :) Efter det käkade vi pizza=GOTT! Satt och tjöta lite :) Men jag tjötade nog mest om BRÄNNBOLL, hehe. När vi hade ätit gick vi ut och spelade BRÄNNBOLL - Jippie! Jag hamnade med Anna-Sara och Cissi och gissa vem det var som sprang när vissa andra stod och flumma och skratta... :P Jo, jag! Var ju helt slut! Det andra laget brände ut oss men sen gjorde vi nya lag och då gick det bättre, haha! Sen spelade vi kubb också men Angelica var tvungen att hålla koll på Sommarkrysset som var på TV:n, Takida skulle spela. Så hon sprang in och ut hela tiden. Men sen var det dags att gå in och tvätta fötterna, några av oss sprang nämligen barfota.
Vi spelade Singstar och det var första gången för mig och sjunga är jag inge vidare på men vafan en får la bjuda på sig själv, fick lite grep på det sen mot slutet. Angelica hon sjöng då hon skulle sjunga och när hon inte skulle sjunga, hon kunde varenda text på varenda låt! Sen på natten åkte Anna-Sara och Rickard hem och då spelade vi andra Buzz, det är ett frågespel, väldigt roligt är det. Och man märker inte heller hur fort tiden går när man spelar det, tiden rusar iväg! Sen åkte Bea hem och då fortsatte vi 4 som var kvar att spela Buzz - Hollywood. Vi satt och spelade det till kl. halv 3 idag på morgonen. Då var vi rättså trötta så då gjorde vi os iordning för sängen. Angelica och Cissi låg och pratade om glass medans jag och Camilla låg och pratade om drömmar, haha. Runt 4 somnade vi och jag vaknade en gång kvart i 9 men somnade om och vaknade sedan av att Camillas mobil ringde och då gick vi alla upp. "Det känns som att jag är bakfull, bakfull på för lite sömn." Men sen kom hon fram till att hon var nog lite förkyld, hehe.
Vi åt frukost och sedan åkte Camilla hem och då gick vi upp och spelade Buzz - Musik. Först vann jag sen förlorade jag stort, haha. Men kul var det! Sen åkte jag och Cissi hem.

Men jag måste säga att det var väldigt kul att träffa alla igen så TACK för en rolig kväll/natt/morgon!

Bilder kommer att komma upp på min Bdb någon gång ikväll :P

-Märta-Pärta

Kommentarer
Postat av: Cissi

Det var förbannat skoj det =) Var så himla kul att träffa alla igen, saknat så mycket! Får vi ta och göra om igen såklart ^^ Meen, haha, vi som var så bra på brännboll. Var ju jag o Anna-Sara som gjorde allt skitjobb =P Älskar dig massor, är fan ingenting utan dig! We 4-ever <3

2008-07-13 @ 19:02:26
Postat av: Nicole

LÅter skojsigt =) Åh, älskar Singstar, så sjukt skoj =P Buzz är helt okej med, men Singstar o GH är bättre^^

2008-07-13 @ 19:37:51
URL: http://nicolsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0