Aloha!

Igår var det studiedag och då bestämde jag och mamma att vi skulle åka till Gekås! Nu har jag varit där väldans ofta, det gör illa vid mitt konto... Dollan fick ha barnvakt men hon försökte fly från morbror men det lyckades hon inte med, haha. Vi var där vi 9.00 ungefär och då bestämde vi oss för att vi går själva. När vi kom in var det ganska mycket folk där då tänkte jag "Neeeeeej, nu är det säkert mkt folk där nere också..." Men jag gick ner iaf och sammanlagt var vi 5 pers där nere. Asgött, speciellt när man går och kollar på filmer :) Hittade två filmer därnere; "Step Up" och "The Guardian". Sedan letade jag efter en musikdvd med HIM som har funnits där innan men den finns inte längre... :( Men iaf, sen gick jag upp till första planet och då de gamla tanterna kör ju sina vagnar därinne som att det är något jävla kundvagnsrace, försten dit och försten dit... Helt galna är dem. Men jag gick runt lite fint och lugnt och plocka på mig lite grejer, hittade ett supersött linne med rosa dödskallar på. Hittade de andra toppar som jag provade men de satt icke bra på mig... Sen gick jag vidare till underklädesavdelningen där jag hittade en rosa bikini som jag ville ha så jag provade den men då var det en dum bygel i överdelen, helt onödig till mig, så den blev det inte... Hittade inga trosor heller MEN jag hittade ett gulligt nattlinne, rosa, hihi, med en zebra på och så stod det "Little, cute and single" haha! Den kanske Marion vill ha :) haha! Sen hittade jag också en present till Nicole men jag ska icke skriva vad det var! HAHA! När jag gick vid lamporna kommer jag ihåg att Marion visade mig och CC en en "tavla" ett vettanfall på som rör sig så det ser ut som ett riktigt. Nu blev jag kär i den, skaffar jag en sådan nån gång ska jag sätta upp den mitt på fondväggen på mitt rum!

Sen efter det gick jag och mamma och betalade våra grejer sen gick vi med grejerna till bilen och när vi var på väg till stället där vi skulle äta såg jag ett BÄ i en stor hjullastare o han titta på mig, hihi (fan va barnslig jag har blivit!) När vi hade ätit gick vi i affärerna utanför Gekås då gick vi in i väskaffären som ska nu byta ägare så de hade utförsäljning, 30% på allt! Då tänkte jag att då får man passa på! Jag hittade en grymt snygg väska som jag har spanat in i en tidning, ett nytt märke är det no, "SuperGirl". Den väskan gillar jag :D Sen gick vi in i de andra affärerna o så skulle mamma in i blomaffären och ni som känner mig så är itne jag så värsta road utav sådana affärer... Så jag satte mig i bilen och lyssna på "Bittersweet" Mmm, Villes röst, ryser!

När vi hade hämtat Dollan på hemvägen åkte vi hem :P När vi kom hem kollade jag på "Step Up", hade aldrig sett den innan men hade hört att den är bra. Så bra verkligen, rolig och sorglig och killen ska vi inte prata om! Houhou-HOTTIE! Kors i taket!!! (Varför säger man ens kors i taket? Ser man kors som sitter i taket? Eller ser man i kors när man tittar i taket?)

På kvällen skulle jag och pappa på kursinskrivningen med Dollan på Brukshundsklubben. Så in i helvetes med bilar, man kunde ju tro att hela Mark var där! Lämnade namn och nummer för kursen "agility-nybörjare" så nu hoppas jag att hon ringer och säger att vi kom med :) Sen åkte vi till en som vi träffa där fast vi åkte hem till henne för pappa skulle prata med hennes man. Då träffa Dollan deras hund som heter Otto, klockrent namn! Men Dollan gillade inte honom, stackarn, haha.

Det var längesen jag va på bio nu... VIll verkligen gå på bio. Häromdan blev jag så sugen på bio när jag såg trailern för filmen "Horton"! Nån som ville hänga med? ;P



Här är en trailer på filmen men den är på spanska.



Nu ska jag göra svenska...

Adios!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Åh, Ge-Kås är skoj =) O den filmen verkar rolig =P Puuuussssss honey

2008-03-12 @ 22:16:04
URL: http://nicolsan.webblogg.se
Postat av: Cissi

The guardian verkar bra... Tanterna på gekås är galna, borde införas högerregeln där inne eller nåt...

2008-03-13 @ 17:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0