Kändis

image91

Ja, man kan ju nästan kalla mig för kändis och alla vi andra i företaget för vi har varit med i tidningen, BT! Hihi, har gått och väntat på det sen tisdagen då reportern var hos oss och intervjuade oss och tog kort och allt sånt! Hon var hos oss i tisdags som sagt och varför hon var där var för att vi frågade henne om BT skulle vara intresserade om att skriva om ett UF-företag som ska anordna en egen marknad och de ville dem. Vi pratade lite om vad som skulle hända på marknaden. Sedan pratade vi lite om om vi skulle vara sugna på att starta ett företag sen. Ni får läsa artikeln: http://www.bt.se/nyheter/mark/smarta-ideer-till-salu(643930).gm#articleimage-popup
Hon ville också ta ett kort på oss, det var det som jag hade väntat mest på, hehe. Så vi gick ut, vi tog med oss våra hjärtan och affischer och vi tog en hel del bilder. Först skulle vi stå upp och jag är längre än de andra så då vill hon att jag skulle böja på mig så jag kom i jämn höjd med de andra, haha. Sen satt vi på huk och fy satan vilken träning det var för benen, jag höll på att ramla baklänges en gång, haha! Så roligt det var speciellt när hon sa "Sääääg kaninskit!" då började vi alla skratta!

Idag har vi haft våran marknad vi var alla där klockan 8.00, vi i Temperature UF. Då vi skulle bära in alla bord och hjärtan! Det var en hel del, Bernts bagage var fullproppat plus att pappa körde MTB-bilen med bord och stolar. Dollan var med också :) Hon var med på Ännagården där vi var, då hälsade hon på de andra och de tyckte att hon var så söt och liten. Som Sandra sa till mig "Du sa att hon va liten men jag trodde inte att hon var så liten!"
Jag och Theo skulle gå ut och sätta upp pilar så folket kunde se vart de skulle. Vi gick förbi Hemköp och där på parkeringen såg jag en Volvo 850, en stylad och jag är ju helt såld på stylade bilar! Så när vi gick förbi den sa jag till Theo "Kolla fälgarna på den bilen!" Då säger hon att det var kanske Björns bil. När vi kom tillbaka och varit därinne en stund skulle Sandras kille Thomas hämta sin bil för den stod någonstans på någon parkering en bit därifrån och han hade ingen koll på den då och Sandra har sagt att den är stylad och hon vet att jag gillar sådana bilar och hon sa till mig i veckan att jag kunde få se Thomas bil för han skulle vara med på lördagen då blev jag jätteglad. Thomas gick och hämtade bilen och då sa Sandra till mig att jag kan följa med henne ut och då skulle jag få se bilen! Happy var jag! När vi står därute var också Malin med och så hör jag "Wroom", "Åååååå" säger jag då och då säger Sandra att nu kommer han så jag tittar bort mot vägen och vilken bil är det jag ser!? Jo, den som stod på Hemköp som jag sa hade så snygga fälgar, haha! Det var lite roligt! Den bilen är så fiiin, jag frågade Thomas om han ville byta den bilen mot min Bernt, haha.
Från klockan 11 till ungefär 12, halv 1 var ruschen! Sen var det helt dött, så fattigt det var på folk i Kinna. Men vi fick sålt 14 hjärtan och ungefär 12 påsar så vi ska inte klaga och en del sålde bra även om det inte var så mycket folk. Men sen satt vi bara och dega... Pappa hade fixat en annan bil som vi skulle köra borden i, en pickupp. Han hade varit där tidigare och sa att jag skulle åka hem och hämta den för den stod hemma hos oss. Så lite före 3 sa jag att jag åker hem och hämtar bilen för att ha något att göra då fråga Maria om hon kunde åka med, så vi åkte hem till mig och då hälsade hon på Dollan en gång till. Första gången Maria var hemma hos mig men hon tyckte att vi hade ett gulligt ställe :) Det var nog det roligaste på hela dan då jag fick köra pickuppen, hehe! Maria var lite osäker på om hon vågade åka med mig men hon tog på sig bältet så fort hon satte sig i bilen, haha! Men vi kom tillbaka till Ännagården välbehållna. Efter det gjorde vi inte så mycket, vi packade in lite i bilen, det som inte användes, sen bestämde vi oss för att lägga ner det för det var ju inget folk, vi skulle stått där till 17 men jag var hemma 17 och det var de andra också ungefär.
Men vi var iaf nöjda med denna dan, iaf ja. Även om det inte kom så mycket folk var det kul att prova på att ha en egen marknad och att sälja åt andra också, det får jag inte glömma :)

-Märta

Kommentarer
Postat av: Nicole

Låter mycket trevligt, tycker jag =) Skoj att komma på en sån idé och att det går så bra. Grattis =P

2008-05-17 @ 22:17:52
URL: http://nicolsan.webblogg.se
Postat av: Cissi

Märta är så duktig! Suck, du o dina bilar...

2008-05-19 @ 21:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0