Roliga dagar

Igår var jag och Maria på företagarlunch oh vi representerade vårat, Temperature Uf och det gick bra att vara med där. Vi pratade med olika män och kvinnor. Men gubbarna vid mitt bord pratade om sånt som jag inte hade en aning om vad det var. Vid kaffet skulle vi hålla ett "tal" som vi tyckte gick jättebra och jag har inga direkt problem med att stå och prata inför en grupp människor jag tycker bara att det är roligt.

När vi kom tillbaka till UF-lektionen skulle vi jobba med våran projektredovisning som är nästa onsdag i Assbergssalen. Vi skulle filma in olika scener så jag fick ta med mig min filmkamera till skolan. Så roligt har jag aldrig haft på en UF-lektion, allting flöt på och filmerna blev så som de skulle vara. Sista scenen då Emelie spelar Th då hon kommer in i datasalen och bara skäller på oss, haha! Så sjukt kul. Jag kommer att titta på scenerna sen igen för jag ska redigera en utav dem på datorn =)

Idag efter skolan var jag och provade min BALKLÄNNING. Så grymt fin den är och den satt perfekt på mig också, det var inte mycket hon behövde sy. På måndag ska jag prova den igen och förhoppningsvis är den helt klar då! Just nu så längtar jag till balen då jag ska gå in min fina klänning! =)

-Märta

Kommentarer
Postat av: Cissi

Du är så duktig i skolan Märta =) Duktiga du!

2008-05-10 @ 17:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0