Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

Jag vill inte gå hemma mera på dagarna jag vill ut och jobba! Träffa nytt folk, komma hemifrån! Nu har jag gått arbetslös sen jag tog studenten... En del säger att de har börjat klättra på väggarna men jag är fan uppe i taket och klättrar! Att det ska vara så svårt att få ett jobb idag. Ingen ska säga att jag inte har sökt något för det har jag men jag har inte haft turen på min sida... En del tycker att jag har det bra men jag vill inte gå hemma och dra benen efter mig. Höra tjötet om "du måste städa!" Det var så skönt att bo i min morbrors hus ingen som tjötade på mig om att du ska göra det och det, bla bla bla! Men det jag saknade var någon att prata med de som kom och hälsade på var mamma och pappa. Sen satt jag och Dolly där själva eller så var vi ute o tog kort.

Åter till jobb. JAG VILL HA ETT JOBB! Jag tänker inte börja plugga igen innan ajg har jobbat i ett par år och då kanske jag har listat ut vad jag vill bli...

Men rätt så det är så poppar det väl upp någonting och jag hoppas det är snart för det finns ju inget att göra här hemma, ingen och va med... Hoppas, hoppas det poppar upp något snart!

Det var allt.
Fuck OFF!

Kommentarer
Postat av: CC

Har Märta haft ett pessimistspoke i huvudet? Kan ju säga att du inte är ensam om att vara trött på att gå hemma, it drives me crazy!

2008-10-09 @ 14:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0