Gekås!!!

Idag stod jag upp halv 6 för jag och mamma skulle till Gekås och vi skulle vara där direkt när de öppna! Vi lämnade först av Dolly till sin barnvakt ;) Sen bar det iväg! Mamma var lagom lycklig när hon fick lyssna på Boogi Nights med An2n2005, haha! Inte helt rumsren den texten, hehe.
När vi kom dit var det inte mycket folk och vi fick parkerat långt fram. Sen knalla vi runt där inne i 3 timmar! Gekås blir bara större och större och ju längre jag går därinne ju tröttare blir jag... Bygg inte ut mer!

Filmavdelningen som är min favoritavdelning har de placerat längst bort nu men det är rätt så gött att gå där när det är lite bortundan. Men jag gick in och köpte en film efter att jag och mamma hade betalat och det var ju långt att gå, haha! Jag köpte Remember Me (den ska tydligen vara väldigt bra)
, I Vildingarnas Land (bara för den verkar så mysig!) och Vänner säsong 9!

Jag har köpt mig ett par leggings (långkalsonger)!! Och en tunika, det hade jag aldrig trott att jag skulle köpa och jag har på mig det nu och det är rätt gött, hehe. Jag var inte så klädsugen idag, hittade inte så mycket snyggt eller något som jag ville ha förutom det andra då. Jag vill hellre vänta till Turkiet (OMG!).

När vi kom ut därifrån så fikade vi och då var jag snäll och bjöd mamma :) Sen var vi inne i skoaffären bredvid och då hittade jag att par klackskor i storlek 43! Direkt tänkte jag att jag måste prova dem för jag har aldrig gått i klackskor! Fy va de klämde och mamma tyckte jag gick jätteroligt! Tårna domna av efter tag men vafan jag kunde knappt gå i dem! HAHA! Sen fick jag ta på mig mina sköna skateskor. Jag köpte ett par vinröda, vanliga skor istället!

Dagens bästa köp var ett ministativ till min digitalkamera! Så jäkla bra att ha, då slipper jag ställe kameran i blött gräs eller på en sten eller i sand. Det är ca 15 cm långt och det är ju precis lagom för min del! Sen blev det lite godis också, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0