Tack Marion <3Igår kväll när jag satt på Donken och hade rast fick jag världens bästa sms av Marion, jag kan säga att jag aldrig kommer att ta bort det!

Kossan Mob - Boka in det 20 juni him är i gbg då å Dba med

Kan ni fatta! Äntligen ska jag få se HIM Live! Jag har missat de två chanserna då de har varit i Sverige tidigare då de hade släppt Venus Doom och då bestämde jag mig att kommer de till Sverige nån mer gång (förhoppningsvis) då ska jag banne mig se dem! Och nu ska de till Sverige! Jag är så jäkla glad!

Jag ringde upp Marion direkt och jag fick tårar i ögonen och jag var så jäkla glad för att hon berätta det! Pricken över i:et är ju att DBA är där med så då åker ju Marion med!
Åå, jag är så glad! Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för jag har nog inte riktigt fattat det än!

För 1 minut sen satte jag på högsta volym och spelade upp slutet i "Disarm me (with your loneliness)" för mamma för det är då han skriker "No more" och sprang runt och hoppa och började nästan gråta, haha! Mamma t.o.m log! Hon brukar annars säga "Stäng av den där skiten" haha!


JAG SKA SE HIM LIVE!

Tack Marion <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tihii, jag tror fatksit att du skulle märka det annars sj att him skulle spela i svergie för du kollar la utt det ofta??, det ska bli roligt pricken över i:et hade vart om volbeat, sonic syndicate skullle dit med det hade vart perfekt:):):)

2010-02-25 @ 19:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0