Pier Pressure

Jag vet knappt var jag ska börja. Det enda jag gick och väntade på hela den dagen var HIM som var sist ut. Men jag och Marion vi började med att titta på DBA och det var lite bättre drag i dem denna gången än senast jag såg dem. Sen kollade vi på Plan Three och han som sjöng var så jäkla snygg i de där kläderna han hade på sig, speciellt byxorna och jag gillade verkligen hans röst! Sen käka vi lite men inga insekter, uscha. När vi satt där på asfalten så hörde vi ett gött dunka dunka så vi gick och kollade och Marion säger "Han va inte ful!" Då gick vi och kolla vilka det var och det var ett band från Australien som heter Pendulum. Den energin som sångaren hade på scenen har jag aldrig sett innan, värre än Byb! Han sprang fram och tillbaka och sprang ner till publiken och hoppa runt! Man blev så glad! Bra musik var det, haha!
Sen ville jag kolla på The Sounds och när de kom ut ser man Maja med ett par skitsnygga korta shorts men de var inte så fina när hon vände sig om för hon visa nästan hela röven, haha! Men hon är så jäkla cool! Efter det såg vi Takida men jag tycker inte att de är så bra längre. det enda roliga var att gitarristen hade böjt benet som en flamingo dagen före på en efterfest och kunde knappt gå, haha.
Sen kollade vi på små gräshoppor som heter Her Bright Skies, haha. Den enda låten jag kan med dem är Killing Me och den spelade de inte ens... Efter det hade Marion sett de banden hon ville se men det bästa var ju sist - HIM!!!
Vi satt och lyssnade på 30 Seconds to Mars och Jared Leto är den enda som passar i rosa tuppkam, haha. Avslutningen var bäst. Han från Bandit lire gitarr med dem och de drog upp 20 pers på scenen som fick sjunga med i Kings and Queens.

Jag sa till Marion att vi ska ställa oss vid scenen 1 timme före HIM går på och det gjorde vi. Vi stod ganska nära mitten nästan längst fram. När det var 10 min kvar fick jag värsta pirret i magen. De skulle börja 21.30 men de kom aldrig ut då. De kom ut 10 minuter efter och jag höll på att spricka! Sen när man ser de komma ut på scenen började jag nästan gråta men jag kunde inte stå där och gråta! Sen säger Marion till mig "Tjejen bredvid mig står och gråter." De började med Like Saint Valentine! De spelade Right Here In My Arms, Disarm Me, Scared to Death, Wicked Game, Bleed Well, Poison Girl, Join Me, Buried Alive By Love och min favorit Killing Loneliness de spelade också Wings Of A Butterfly som var den första låten jag hörde med dem!. De avslutade med The Funeral Of Hearts och Rebell Yell och det är den enda låten jag inte har hört. Det var verkligen det BÄSTA jag har sett någonsin! Det är stort att se sitt favoritband LIVE. Jag gick med ett stort leende därifrån sen.

Vi missa spårvagnen och bussen hem men det sket jag i. För jag ville inte gå tidigare när det var HIM på scenen. Nästa buss hem gick kl. 5 på morgonen, hehe, så vi åkte taxi hem och det kosta oss 1200:- Men det var det fanimej värt! Schysst taxichaufför!Tack så jättemycket Marion hade det inte varit för dig så hade jag aldrig fått se mitt Favoritband <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0