Jobba, festa och jobbaDenna helgen som har varit var väldigt bra! På lördagen jobbade jag från 11-20 och efter jobbet åkte jag direkt till Camilla för de skulle till Hotellet i Kinna. Jag har aldrig varit där och jag hade inte så höga förväntningar på det men så var de andra där en helg och sa att det var värsta draget! Så denna helgen bestämde jag mig för att följa med även om jag jobba, haha!
När jag kom till Camilla var Cissi, Marion, Larza och Angelica där. Pojkarna skulle komma lite senare. Vi spelade "Förspelet". De andra drack drycker med alkohol medans jag och Cissi drack vatten, hehe. Vi shotta vatten ;) Marion höll på att krevera bara för att hon blev så pissenödig! Jag och Larza fick strippa, haha. Larza satt i bara underkläderna när Robin, Adrian och Markus kom och jag satt i BH och byxor. Robin tyckte det var himmelriket, haha.
Vi gick till Hotellet så vi kom in lite före 11 och jag kände igen många som var klasskompisar på gymnasiet och på Högstadiet. Jag träffade grannen som var lite småfuller men han var väldigt bra på att dansa, haha.
Vi dansa som bara den och jag har en rejäl träningsvärk i benen, haha. Jag, Marion och Cissi dansade "elvispen". Mot slutet då kom Marion igång och då dansa jag och hon "Dirty Dancing", hehe. Shit va kul det var! Jag hade varkligen skitkul! SJöng med i låtarna och knödde som bara den! Det var det enda som var irriterade att man hade en jäkla rygg i ryggen som knödde på en så man flög iväg. Angelica var galen och pötte på dem, haha. Jag och Angelica lyckades knö oss in i mitten men där var det väldigt trångt, haha.
Vi gick därifrån vid 2 på natten! Och då tänkte jag "Fan va skönt det är att jag bara jobbar 4 timmar idag!" Men jag fick jobba över till 20.00, jag skulle egentligen slutat 17.00, haha. Men det konstiga var att jag inte alls var trött, jag hade bara en jäkla träningsvärk i benen men allt gick hur bra som helst på jobbet! Det var för att jag hade så roligt på natten!

Tack för en skitrolig natt!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja, det var skitkul och detta kommer att göras igen och vet du vad, då ska du med igen! :D

2010-03-01 @ 18:26:49
URL: http://caaamillaaa.blogg.se/
Postat av: Monkeeey Automatic

Låter som en nice paratj kväll, ja den filmen är mega skoj :D

2010-03-01 @ 19:45:19
URL: http://monkeeey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0