Number ONE!Halv 3 var jag, pappa och Dolly hemma från tävlingen och vi hade med oss hem två priser! Ett förstapris och ett femtepris! Jäkligt nice!

Första banan var en vanlig agilitybana med nästan alla hinder och det var den vi kom etta på! Det gick så jäkla bra och fort också. Jag var helt chockad efteråt för vissa hinder som hon har varit lite osäker på gjorde hon PERFEKT idag!
Andra banan var en hoppbana så då är det inga balanshinder. Den gick också väldigt bra förutom att jag stanna vid ett hinder för jag kom fel och då stanna också Dolly och då fick vi 5 fel för det och då kom vi på en femteplats, men det är inte dåligt det!
Tredje banan var också en hoppbana. Den sprang jag fort på och då springer Dollan fort, jag får vara en hare för henne, hehe. Men vi blev diskade på den för Dollan hade missat den sista pinnen i slalomet och jag märkte inte ens det, haha. Men vafan det är inget att tänka på. Det dummaste man kan göra är att göra om ett och samma hinder hela tiden man ska bara köra på annars är det inte roligt.

Men vi hade kul!

När alla tävlingar var avklarade var det dags för prisutdelning! Jag och Dolly vann första pris i Agilitybanan och då fick Dolly 7,5 kg torrfoder, haha, det kommer nog att räcka ett par år! En hannduk och en rosett som det står en 1:a på!
För femteplatsen fick vi en smart vattenskål , ungefär en sån som man har till kaniner och så godispinnar :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Härligt, grattis! :D

2010-05-29 @ 17:14:13
URL: http://caaamillaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0